summercall

mitt i mellan ett jobb och ett annat förgyller kärleksmannen/wickid/rikard dagen! han är påväg hem! då är allt som det ska.. bara glada besked! han ska sälja dretsaaben, köpa en ny merca och kanske flytta till örebro! med rikard och merca är det precis så bra som det ska vara.. och att han tänker på att flytta till örebro efter kusten (det finns bara en kust i sverige och det är väst) är seriöst bland det bästa jag hört. men maris samtal igår slår det mesta! love - du kommer bli allt du drömmer om! du är min du. och alla ni andra M:are också; Mads, Malls, Mary,  Mamma, Madde (spmtöser: Marie, Mariah, Malin, Maddo.. så jag, Sophy, Linn & Emma som inte fick vara med i M-gänget) - gosh. bra variation på begynnelsebokstäver..


coming clean

skulle nog behöva mig en stressdoktor jag med.. borde lära mig att hetsa upp mig lite snabbare. nu är det allt för mycket att dola med allt för lite tid. ungefär så som det är med slantar. fast tvärtom. allt för lite slantar och allt för mycket tid. tentan är i övermorgon.. jag har utbildningsdag 2 imorn, och barnvaktande. innebörd: jag måste göra allt plugg jag borde hinna med - idag! fast, här sitter jag helt lugn och har ätit lika långsamt som vanligt. hur ska det gå med bara en halvtimmes lunchrast för mig? får se det som matterapi typ. annars verkar jobbet hur bra som helst. skoj folk och det verkar inte allt för tråkigt.. och världen är liten; rikards gamla sannas storebror fanns där.. aldrig träffat eller hört talas om människan förut. vi kom på det helt random. det stärker min teori om att man med i princip alla (om man pratar tillräckligt länge och ingående) kan finna en människa som länkar emellan. annars sörjer jag englandsresan som borde varit i helgen.. men längtar fortfarande lika mycket till lördag ändå. jag vill ha öl, sommar och mys mer än nånsin!

dock har jag sovit lite dåligt på senaste. vaknar och är pigg mitt i nätterna.. ska man slå huvudet hårt i väggen då? någon som har något bra tips? på tal om tips, någon borde sagt åt mig att inte köpa nya skönlitterära böcker en tentavecka.. ofta man läser vägledningar från riksförsäkringsverket då.

pirr på mig..
det är spännande :]

fear no darkness

dretväder hela dagen. vi har iofs suttit i skolan mest, men nu när man ska lunga ner efter dagens strapatser så kommer solhelvetet fram. jag behöver klara tentan.. jag behöver plugga. jag behöver lära mig att hushålla med pengar också.. hade spenderarbyxorna på mig idag tydligen. skulle köpa ett par brills som mamming hittat på lindex. de fanns inte här, men kom ändå hem med muppisar (rea vafan), strumpor (mer rea..) och trosor (de låg för nära kassan när det var lång kö). ett par byxor som jag inte prövade innan också för jag var så kissnödig. bra rebecca. får väl se det som en för tidig belöning för att jag kommer vara duktig i maj. heltidsjobb, heltidsstudier och extrajobb.. kan bli kämpigt - men bara solen skiner och glassen smälter så är jag glad!

nu sitter jag bara och längtar tills helgen. klockan 13 på lördag är det frihet. då ska solen skina, grillarna laddas och ölen öppnas - och de ska inte stängas på länge! årets första festival och det kan bli hur bra som helst! mycke pop, men timo räisänen vore faktiskt att se.. får se om jag har spenderarbyxorna på och köper en biljett.

fuck-a-round

"Eftersom jag sällan är med någon mer än en eller två gånger så känns det inte så farligt. Då behöver man inte skydda sig så noga."

haha. dagens intelligenta kommentar.. find it at:
http://www.aftonbladet.se/vss/resor/story/0,2789,813215,00.html
och hur fan hinner man ens med 97 tjejer på en sommar? kanske knullar på jobbet? vad vet jag. får åka tillbaka till alanya och fråga hur det funkar.. eller, dom är nog inte så kräsna helt enkelt. töm och glöm och snoppen har inga ögon. måste bli trist i längden.

jag har planterat om mina första riktiga (!!) blommor (ja, det vore ju dumt att plantera om platsblommorna), joggat, lagat kyckling, duschat, plockat in vitrinskåpet och plockat fram alla thomas gamla saker.. och klockan är tjugo över tio. solen gör mig pigg!

suplise

nu kan jag bo i lägenheten! fan va fint jag har fått det. har slitit hela dagen men fick belöning: dagens lycka var att någon gömt öl bakom böckerna i dom gamla bokhyllorna! någon som känner sig träffad? den överraskningen gjorde mig gladast på länge i alla fall - nästan lika värt som pelles gamla pez-paket på spanskan. så nu blir det åka till kärlekslandet och joina för grillning och öl!

together we are what we can't be alone

sommarens första uteservering blev idag! för första gången var jag in i slottet på riktigt också.. hur många salar, gångar och skumma vrår som helst. fint, men läskigt. intervjuaren skämta om att jag skulle gå vilse, men det var inte kul. om jag hade gått vilse där hade jag inte kommit ut igen.. 

mer än såhär blir det inte.. men jag hade en tanke som hade passat ypperligt på rikards gamla mercas huv, i solnedgången vid älvkanten hemma i kalstá för en stund sen. kanske funkar lika bra med saaben på västkusen? men att cruisa stan med 320n och stereon i bott finns inget som slår. det blir inte lika häftigt på cykel jussom (inte för att det var så häftigt med bmw, men en skuff är bättre att ha än en cykelkorg och jag rattar faktiskt bil bättre än vad jag klarar av trampa pedaler). men örebro verkar vara bra på sommarn. slottets gräsmattor kommer jag bo på. och appropå ingenting.. roskildes line-up är nästan hetare än leeds i år! burr. jag vill bli rik.


united we stand - divided we fall

en gång i livet..

happ. satt man i solen i godan ro med glass i händerna och glajjorna på.. så kommer tomten förbi. shit, han glömde raka sig imorse han. mer skägg har jag inte sett i hela mitt liv. men sommarstunden idag var fin - gosh, micke hade even t-shirt. lite vågat det, men ack så värt. så ruscha jag hem.. svängde in och köpte presentpapper, tappade presentpappret på en cykelövergång, bromsade, mobilen ringer, bilen tutar, svarar i mobilen, cykeln välter och hjärtat går i 120.. men jag har en jobbintervju på fredag. inte illa det - håll en tumme. lunch nu, sen ut till min familj.

och ja, sm-guldet var fint. det ÄR fint. stora torget klockan 17 - jag vill vara där. gosh. galet. dom på latino-festen igår visste väl knappt vad is var och mina babes här förstår inte tjusningen med att bry sig om sport. men lika glad för det är jag! tur att dom är snälla iaf :)

gyllene tider går fortfarande på helsnurr. "det är blommor som har fångat dig" är genialisk. det är blommor som har fångat mig..

kom och kom lite mer

det är nästan sommar. säkraste tecknet på att våren är påväg är att det går att lyssna på winnerbäck. och säkraste tecknet på att våren faktiskt är här är att det går att lyssna på gyllene tider. det har jag gjort hela dagen. jag tänker alltid på dig när sommaren slår ut.. per gessle är nog godare än grönt gräs mellan tånorna. fast klart att det var tomt att vakna imorse. man vänjer sig snabbt vid goda ting.. men när solen skiner går jag omkring och spritter i hela kroppen ändå. ett töntigt leende på läpparna och spring i benen. det är min sommar. undrar om jag skulle vara lika töntigt glad om jag bodde i ständig sol? skulle nog få ont i skrattmuskeln då kanske. men halleluja - det här är vår tid. till råga på allt så är tältet återfunnet! tack thomas. och mina riktiga hyllor är på ingång. tack mamming! och så borde jag nog duscha nu.. sm-guld? gosh. vore. ska ta med fbk-tischan så jag kan ha den på kalaset ikväll om dom vinner.



all in good time

jag kom ihåg att köpa lösgodis, men inte fan såg jag till några påskkärringar.. det närmsta var väl mattias som offrade sig och klädde ut sig och plingade på dörren. sötare påskkärring får man leta vida omkring efter! annars har jag äntligen sett i manegen med glenn killing, varit på småstads-knytis, kollat massa hockey (guldet ska hem imorn!) och haft det allmänt råfint. ska ta igen allt jag inte fixat på ett tag nu. eller snart i alla fall.. ska bara först.

think left - stay free

hade glömt brainpool! babar är bra.. dom påminde mig! har till och med en skiva hemma som jag glömt. lyssnar och lyssnar. världens finaste jobb har jag! familjen är en dröm, huset ett "extreme home makeover"-hus typ och min lillkille är hur söt som helst. vi har lekt med piratskepp och ätit glass. han hade varit påskgubbe i skolan och hade fortfarande prickar kvar på kinderna. fan, bättre jobb för barnsliga mig finns inte! måste komma ihåg att köpa massa lösgodis påväg till dalarna bara OM det skulle komma några påskbarn och plinga på dörren. packa blir också. ruschigt nu. men ani har styrt chips och film blir. mamma kommer imorgonbittida och jag kommer vara trött, opackad och hon kommer få ta sista disken (har bara lämnat det som inte fick plats i diskstället.. hälften typ iofs) vad glömmer man alltid när man åker bort? kanske borde bli en tönt som de andra bloggarna o satsa på listor?


om skolan är livet

så har jag vg!! europarätten i ett "small and medium enterprise"-perspektiv 5 p = vg!! hade jag inte varit så slapp förra terminen hade det ju sett riktigt bra ut på mitt studieintyg nu.. 12/30 avklarade poäng är vg poäng. jag är rätt duktig ändå! pappsington är stolt! ska ringa mamming nu.

om livet är skolan

gosh. jag har nog världens finaste morfädrar. biologiska arne ringde precis och sa grattis. oh no, tänkte jag och trodde att han gått och fått en senilsläng. varken 17 maj eller 18 juni idag.. fast det vara bara hockeyn! blir det en sjätte match i LLA så åker jag hem.. fan, sm-slutspel är säkraste vårtecknet! måste hälsa på morfädrarna när det blir dalarna till veckan! lite ironiskt att när man har två släktträd så finns fortfarande bara två morfrar kvar.. tur att dom är så söta! och försökte göra en revolution och lämna mobilen bakom mig idag igen.. för det händer ju inte mycket värt på den ändå.. sen är det 1000 missade samtal och mamma har andan i halsen och tror jag är mördad. ska sy fast telefonen bredvid örat och satsa på hjärntumör. ska till kyrkogården också. har bestämt mig och kan ju inte strunta i den helt, även om det inte betyder något mer så ska väl det vara en del av att bli kompis med situationen. vill inte ensam. kommer ju behöva hålla någon hårt i handen, eller någon kommer behöva hålla mig hårt i handen för att jag inte ska springa. men jag SKA dit. får gå till clas ohlson och kolla om han har några ljus som brinner i 100 år för det lär väl dröja tills nästa gång. updaten: ny tatuering på fre kl 11! och jag vara i skolan kl 8 imorn - klassen kan ju lika gärna begå kollektivt självmord typ.

borde kanske svara på bosse ringholms mail och fjäska? säga att jag vill in på aspirantutbildningen.. jag lär ju inte klara dom proven, men han har nog kontakter..

det gick som det blev

gick och köpte korv påväg hem från plasmatanten. synd att jag inte har en öppen spis för i så fall skulle jag tälja mig en pinne och leka utflykt nu. ska göra klyftpotatis istället. annars har jag varit omedveten vegetarian rätt länge. så korven blir revolution. och så har jag lärt mig en läxa.. det är ju dumt att chansa. no more. men det är ju svårt att lära av andras erfarenheter, så kanske var tvungen att skaffa mig egen? asch, inget trevligt i alla fall - men lite att göra åt nu.. får bli bättring helt enkelt. och lyssna på balladen om konsekvenser.. haha.

...finalspelet blir kul! och äntligen fredag! robban bjuder på kalajs, biljard blir, susie kommer hem med billig sprit från spain och allt snurrar på. först ska jag läsa lite propositioner om vårdnadsregler. fun for me.


what's the secret

okej. en dag kantad av konstiga besked. fick i alla fall tillbaka en slant på skatten tydligen.. härligt att slippa ge tillbaka! ska bara lista ut hur man får pengarna så snabbt som möjligt. våren har vaknat, men drivor av vitt ligger kvar över taken - winnerbäck har hittat tillbaka! dags för rikard att komma tillbaka också. sommaridyllen blir aldrig hel utan honom! vill ha båt, trefemmor, korvgrillning och nattbad. har suttit hela dagen i skolan och pratat tvångsbestämmelser i LVU (Lag med särskilda bestämmelser om vård av unga). lite ljus gick plötsligt upp över barndomen. jag är ju ett LVU-barn. ett med genomgående bra betyg, fina vänner, trygg omgivning och ingen annan familj än den jag blivit placerad i. trots detta har till och med jag jävligt många förutfattade meningar om familjehem och barnen (fosterbarn) som placeras där. "föräldrarna" gör det för pengar, och ungarna finns det inget hopp för. först idag klinga det till. polletten föll ner och trädet växte ända upp till grenarna. det är ju jag, mamma & pappa. utifrån oss finns det jävligt många luckor i SoL och LVU, och var jag en eldsjäl på riktigt skulle jag förändra. än så länge nöjer jag mig med att smälta insikten. fan, jag ska bli en bra mamma sen. ett barn kan aldrig göra fel, och barnens bästa är inte att fylla föräldrarnas behov.

london baby

just nu är verkligen alla ingenstans och överallt. eller, alla gamla är borta och iväg.. fick ett släng av b-storms londontime precis och han lät så glad så sitter som ett fån med ett leende på läpparna. spm is on the move - men den 5/5 2015 i 15-huset kl 15 är det klassåterträff! be there or be squared..

hockeyn var fin (liv förtjänar inte äran av att ha lackat in sig själv på målvaktshjälmen), hultsfred kan inte bli - så roskilde blir!, har massa jobb (=slantar!!) och det är verkligen sommar snart. någon måste titta på sista semin med mig på torsdag - det är inte kul själv! i värsta fall får jag väl ringa max utkörning och låsa gubben inne bara för att.. och popkryssning med silja folks. sugna? kan bli, kan bli. följ med! ett äventyr såhär på vårkanten behövs ska ni veta!

a hell of a ride

gosh, i den här takten är ju livet slut snart.. nog för att det var snö imorse när jag vaknade igen, men det är verkligen sommar runt hörnet. saknar ingenting mer än det.. småsystrarna kanske. och mat. är hungrig som få men pallar inte laga. habibi nere vid bromsplan är för långt bort och potatisarna tar för lång tid. men lika glad för det är jag för ice age 2 var bra - riktigt bra! tränade faktiskt imorse också, so chokladpralinerna kanske slipper fastna på magen. ska nog ta ett krafttag nu och stoppa något i munnen.. och bara för att man inte saknar något betyder ju inte det att man inte längtar!


btw, vad hände med "jag är ingen telefonmänniska"? 2,5 timmar idag.. och då har jag inte ens pratat innan kl 18 eller med mamming. får väl bättra på statistiken och ringa henne nu. skaffa hemtelefon folks! och på tal om telefon; sms:et inatt var värt. gladare än för ett "jag tänker på dig"-meddelande blir man aldrig. tack M!

peter pan speedrock

nykter skulle jag vara.. drack loka till hockeyn och lämnade spriten hemma. så kommer pojksen med för många öl och god grogg. hms - gissa hur det gick? sparade i alla fall slantar och fick se en oerhört värd spelning! skummisar från nederländerna - peter pan speedrock. så bakfullt nu, men har fixat rena kläder och en cykelkorg i alla fall. ingen fönsterskrapa så långt ögat når dock.. vissa får nöja sig med att inte se så bra ut. dusch nu kanske så man inte dödar någon ikväll.

RSS 2.0