luckiest looser

fy fan, vad mycket det är att göra. hockeyn räddade min kväll och jag lyckades göra klart tema 1 i statsvetenskapen (vi ska vara på tema 3) + skriva en jobbansökan (det är läskigt för det är ett jobb jag VILL ha). var förbi och lämnade plasma mellan skola och jobb - vilket resulterade i att dom vart lite oroliga både för mitt blodtryck och blodvärde. blodvärdet har legat på 135-137 ganska stabilt alltid, men idag var det 124. knappt så jag fick lämna, men söta plasmatanten tyckte nog att jag behövde slanten. haha. snodde med mig två mackor och ett äpple också för det var sååå synd om mig.

mellan varven är jag gladast ändå! stressar runt lite för mycket, men det är för att jag levt lite för länge på att jag är så bra så jag klarar allt ändå (men tillslut löser det sig alltid! lite drygt innan nu bara). skulle vilja ha ett eget lyxfartyg som vi kan slänga i vattnet någonstans i västindien och bo på! tosis&bagarn skulle lätt få vara dom där sjöjungfruna dom har längst fram, rikard sjökapten (självklart!), mads vår ironiska papegoja med kamelminn, mattias starke man och jag vill bara sopa däck eller något.

annars har jag nog fått min första romans på jobbet. haha.. han har skickat mail till elin och frågat om "hennes kollegas" mail för han behöver hjälp med något bolagsrättsligt.. fan va hon skratta när hon ringde och berättade. men jag vet ju ingenting invände jag.. "NO SHIT SHERLOCK!  han vill ju ta det över en middag fattar du väl!!". hon som dejtat halva avdelningen borde väl veta, men man kan ju alltid hoppas att killen har något stort bolagsrättsligt på gång så jag blir rik snart.

the saits are coming!

jag gillar u2 och green days samarbete skarpt. konstigt att det tagit såpass lång tid innan det uppmärksammas här.. annars hörde jag byz på p3 förut. karatefylla i like! men gillar inte statsvetenskapen. vet inte om jag bara är utmattad efter ett par riktigt köriga veckor eller om jag helt enkelt inte gillar det, men det GÅR inte att göra det jag ska. blir nog att avvakta med den skiten.. kanske får ett ryck runt jul och tar tag i det? annars är jag rätt nöjd med mitt VG :D och med att jag ska på färjestad-frölunda imorn. och med att jag har en skapligt söt man att sakna! dock inte nöjd med tidsbristen.. vafan, hur gör man med att det där att hinna med? känns som jag kommer krevera. funderar dock på att söka ett jävligt värt jobb. är nog SKAPLIGT underkvalificerad, men ändå.. chansen FINNS, och det har ju gått vägen förut. skola  vs jobb imorn, sen karlstad for 24 lovely hours! then, back to life - back to reality.. jobb, skola, lämna plasma.. sen vill jag ha kladdo! o gärna ett stycke mari :) helst med en latte också! BAH. ska ge mig.. borde läsa rättsfall tills jag dör, men vill hellre powernapa tills man får lägga ögonen på scofield/wentworth. roar!

kvinna vs fortplantning

en av de mest hyllande tänkarna ever (aristoteles) måste ha slagit sig hårt i huvudet när han trilla ur livmodern. antagligens hans fel allting! nog för att den kvinnliga naturen skall betraktas som om att den vore ett slags deformitet enligt honom, men höjden av fräckhet är nog ändå att han kritiserar vår oförmåga att frambringa avkomma på egen hand. och det skulle vara på grund av detta som vi inte kan producera några rationella principer för våra handlingar. bra tänkt där! jävligt bra tänkt.. varför är inte mannen hermafrodit då? skulle världen varit bra då?! fucking fuck fuck vad galet han tänker. och vi har byggt upp oss runt hans teorier! smart drag där världen, verkligen.

hail hail spit and drool

okej, det är självklart att ett barn inte ska behöva bli mobbat för sitt namn. viss risk finns kanske om man heter stålmannen och ser ut som eric i that 70's till exempel. men kan ni tänka er NÅGON som inte skulle få höra glåpord med namnet Jazz-Ture? Känn på det - Jazz-Ture. Han skulle ju kunna börja rapa och kalla sig Jaz-T eller något.. Skulle kunna vara enda möjligheten, för jag tror tyvärr inte att en stor kroppshydda eller ett modellansikte hjälper.
läs gärna: http://www.aftonbladet.se/vss/foraldrar/story/0,2789,932229,00.html

och seminariet idag gav inte speciellt mycket. sakrätt är vi inne på och det är mycket dagisanspråk á la "det är mitt, jag hade det först!". sedan angående äganderättsförbehållen så var det någon smart som HYRT ut grisar (klövar, tryne och julskinka ni vet) till en slaktare.. EN fucking SLAKTARE! när det sedan saknas cirkus hundra grisar kan man ju undra vart dom har tagit vägen.. detta förtäljer dock inte rättsfallet, men uthyrningen var i alla fall inte att betrakta som en sådan, utan ett avbetalningsköp. och ja, det ser jag som ganska logiskt. vem hyr ut grisar till en slaktare? och tror sedan att han ska kunna få tillbaka dom vid insolvens. gosh, det finns folk till allt! så kom ihåg, hyra ut grisar till en slaktare: no good!

junkie man

haha, amanda har precis suttit förklarat sin kärlek till sid vicious ("han är sååå snygg") och beklagat sig lite över att han är död. man skall oftast googla lite innan man börjar med sådant. annars kan man undgå att missa ett smärre heroinmissbruk eller kanske en egenhändigt mördad flickvän..

annars är jag förvirrad, borttappad och vilseledd. tappar bort tider, platser och måsten. vart tog organisationsförmågan vägen? går ut och upptäcker att jag inte vet om det går någon buss, kopierar lite kapitel ur kurslitteraturen och ska lägga sidorna i nummerordning men de hamnar i precis samma bakvända ordning som de var i från början och jag glömmer bort att jag blir hungrig. hur ska det gå för mig att bli småbarnsförälder for real hela helgen? behöver även skriva en inlämningsuppgift som gått mig under näsan (har i alla fall litteraturen som krävs för den nu). till råga på allt hade några sex på toaletten bredvid mig förut i bibblan.. jag vill också ha! tur att det finns tofuglass. ska pröva om man blir mätt på det. sen ska jag försöka övertala min kalender att bli kompis med mig igen. det är myyycket jobb, skola och födelsedagar som skall styras ihop!

-
upd;
och ja, fem minuter senare börjar jag leta efter strömkabeln till datorn då jag ska packa med mig den över helgen.. vaaart kan den vara?? inte alls i datorn, nej det vore ju väldigt onödigt.


fire with no flame

my shelter, my loveline, you give me the only love I know... nobody without you med nikola gav mig rysningar på satin, really really. och nu en vecka senare på pappsings dag så känns den lite depp. men vi var nere i lyviken i tände minnesljus. det var fint. farmor & farfar och mormor & morbror fick också.

annars har helgen varit en riktig grabbig helg. ovanligt lite snoppar som kom fram med tanke på sällskapet.. men lite choklad-glögg i hörnen, bullar under läppen och kasta snea pilar blev. jag var dock coolast och beställde en 12:a på selmas :) tur att jag är fattig så folk får muta en med ut! gick inte ett öre varken där eller när vi hamna på silver. nöjd jag! men dom är inte så rika längre.. fast poängkungen min är lika het på skridskorna än :)

jag vill också bo i håle som rikard! tänk det på karlskoga-mål: jag bor i hååålää.. roar. annars saknar jag spms! lovebench med majah vore! och en dos boys. men nu är det tillbaka till verkligheten i veckan. mycket jobb, skola o annat vardagligt som inte gjorts på länge. tvätta kanske?

ja, ska sluta svammla o börja göra nytta..
handla lite mat så jag inte dör, träna så jag kan äta så jag slipper dö och tvätta så jag har något att träna i så jag kan äta.. eller så bara äter jag!

ang bullfitta

Fakta om Bullfitta 2006-08-24 15:22:47 1. En kvinna kan vara utrustad med bullfitta. Detta innebär att hon har ett extra fluffigt venusberg.


hahaha.. fluffig fitta?!?!

(googlat bullfitta)

catch the cheese (me) if you can

gosh. ledig vecka (från skolan i alla fall) och man har hunnit flänga runt halva sverige på fem dagar..
örebro > karlstad > filipstad > karlstad > örebro > stockholm > ludvika
och en natt på varje plejs. snacka om att leva i en kappsäck!
men folkset, ni är värda! efter en natt på basshunters hotellrum, bakfylle söndag med mamma-malls Äva och fik på gamla fjortis haket med mads+girls så var örebro med jobb nästan lungt :) sen kändismingel med mari o grabbsen på my chemical romance (vi missa franky lee!!) för att sticka vidare till odenplan till jordens inne-media-hak där man genast krockar med virtanen i dörren.

och nu får jag äntligen krama på mannen igen! gosh, het han!
men det är mari med :) roar! fint o googla med dig hela nätterna! i like sthlm a little bit more every time i leave!

RSS 2.0