han tog av sig sin kavaj

"en kväll i juni" snurrar verkligen på repeat här hemma, i alla dess versioner. ibland avbryter jag med lite hassan och mikael persbrandts sommarprat (en decimeter stålrör, rakt upp i pruppen). har satt upp väggdekorationer i köket och det blev asbra. har jobbat (studsade inte upp som någon möbelfjäder imorse dock!) massa massa. rätt lungt iofs.. men fan, en del gubbar är rätt roliga. som han med en överläpp! eller gubbar och gubbar, de är väl i mattias ålder :]

image99

och nyss fick jag den här bilden av mari. ni får ursäkta allt psykiskt lidande som den kan orsaka (använder i alla fall tandtråd!!) men jag måste bara kommentera något roligt.. efter att ha retat wickid för hans ufo-öron så får jag nu plötsligt se att mina är jävligt roliga dom också. ser ut som ett Superman S typ!

pokerkväll i vårby gård

kom om du kan, kom om du vill. dock inte på pokerkväll i vårby gård, men ändock spritkväll i vivalla. haha. jag har aldrig åkt buss 14 åt det (läs: fel) hållet.. kalle baah blev igår, och governor andy gästspelade! vilken hit!

vilken blåsning

image98
 svårt att tänka att det är 27 augusti idag
då piggar minsann en sådan här surf-farbror upp!
lägg märke till lövblåsen för ökad vindkraft.

föressten så skiter jag fullständigt i vädret.
jag har inte semester!
men jag lider lite med er andra..

precis vad jag tänkte

dessa tölvisar gör precis det jag tänker! det jag tänker att jag AAALDRIG skulle göra.. men de ska i alla fall ha cred för att de är 14 år och gör det för äventyrets skull. för vad skulle jag och mari varit idag om vi inte förföljt LOK lite kors och tvärs över landet? antagligen inte lika roliga, men vi var liite bättre och valde något liiiite mindre pinsamt än idol-danny.

så mari, nu vet du vad det blir ikväll! det blir rix fm festival och vi ska lätt knö oss längst fram och blocka tjejernas sikt! vi har vunnit när det kommer tårar.

jag imorse 05.30

image97

piiiinsamt

nog för att man kan ha en ganska väl invand smak av partner men det här är faktiskt riktigt skrattretande. det ser ut som att det är samma par (martin och dilba) på alla tre bilderna.

snaaart karlstad :D:D fika klockan 14, spela lite flipper och sen packa!
wiiihooo

min nya kärlek

image96

sidu

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=671804

flera skandinaver har alltså råkat illa ut i bulgarien senaste veckan.. undra om det kan ha något att göra med det äckelgänget från ludvika som är där och grisar? haha. nästan så man blir lite orolig för vad vår adoptivson hölls med.. (att han är äldre än mig är en annan sak, och självklart gör jag mig inte rolig över andras olycka - egentligen).

dagens pirr

bland det bästa som finns är oväntade "hej jag tänker på dig och du är världens finaste"-sms. 20.21 kom det ett sånt! jag smälter som en piggelin i micron och det poppas popcorn i min mage. så nu sitter jag bara och ler, och det är tack vare dig!

svetlana & co

efter att ha druckigt daquiris av alla de slag (jordgubbs-, kiwi och vattenmelon) i fredags så var vi jävligt sambosiga igår. lagade dundergod mat, pumpade massageolja och tittade på en film. film ska vara undhållning och skänka antingen en tanke eller bara njutning för stunden.

filmen igår skänkte en tanke: jag kommer ALDRIG sätta min fot i slovakien. i alla fall inte utan att vara livrädd för alla som fascineras av att man inte är inbodd slovak, för alla som eventuellt tipsar om olika ställen att besöka och speciellt för alla barn (även om barnen gjorde något bra i slutet av filmen). skulle jag åka tåg i europa kommer jag aldrig lyssna på en britt som absolut tycker att slovakien är bra och jag kommer definitivt inte att följa någons råd att besöka ett vandrarhem utanför bratislava. jag vill inte DÖÖ!

japp, så vill du bli genuint jävla rädd och äcklad: se hostel. fruktansvärt realistisk och jag skulle absolut kunna tro att allting är på riktigt (dock inte att alla öst-bruttor är sådär heta). det var absolut inte underhållning!

falsk matematik

åter dessa kadesch kadeng. har verkligen fastnat för ett citat, eller i och för sig en del av en refräng:
jag vill att du ska lita på mig,
så jag ljuger för dig.
det är nog en logik som jävligt många lever efter. och hur fruktansvärt dumt är inte det? alla har vi absolut gjort något som vi skäms för, men att ljuga för någon av ömhet.. det går fan inte! ömhet är aldrig en lögn. lögner funderar som löpeldar, de blir genast fler!

en tutte på vift

gosh. jag önskar att jag hade någon här att dela ett elakt stockholmsgarv med. kollade precis efterfesten och det allra roligaste är att se vad det är för folk som smyger på ens sida.. tänker inte nämna några namn eller dylikt, men någon  jag inte känner direkt har varit in och kollat - dock var det roliga att jag aldrig sett en skojigare tutte än den hon hade i sitt fodral på visningsbilden! haha. no offence! men den var riktigt skojig.. lite speciell. egen rent utav.

mind five!

kärleken ringde..

..och numera har vi en bubbla :D wiiihoo. snacka om världens sötaste bilar! så nu har vi en egen jobbarbil.

house of the rising sun

egentligen skulle man isolera sig. inte höra av någon, ingen alls som är långt bort. det blir jussom lite lättare att acceptera att den inte är nära. en update per sms från mamming, ett litet telefonsamtal från ett tåg, ett par minuters "jag saknar dig"-suckar från dalarna, ett mail från en släkting och läsandet av alla era bloggar.. det gör bara att jag saknar er meeer!

jag vill vara där ni är. vara tredje hjulet på myskvällar och störa en planerad lugn helg.
jag vill ha er alla på samma ställe! på samma ställe som mig.
undrar egentligen när vi kommer bo på samma ställe igen.. och vilka man någon gång kommer dela hemstad med? 10 år från nu, vem vet.. vi kanske alla bor i tjottahejti och skalar bananer?


dagens poet

trasiga lister, kakel som brister
ingenting att laga med karlsssons klister

livet raseras, pojkar kasseras
ont gör det som inte masseras

terräng att sondera, kärlek att plombera
brustna hjärtan kan alltid bli flera

tur är väl det, att vi finns som förlät
hur ska man annars våga fastna i nya nät?


-
vill bara säga att jag tänker på dig som inte har det lätt! på dig vars tårar väter kudden.
alltid, alltid är du värd allt det där i sagorna! kunde jag skulle jag trolla..


äntligen måndag!

ja, inte studsade jag upp som någon möbelfjäder imorse inte. tomt var det att inte ha någon att pussa på innan man hoppade på cykeln mot jobbet och tomt var det att komma hem och inte få en bamsekram. samtidigt så piggade födelsedagspresent på posten upp (tack som tusan!) och en myskväll med fanny går inte av för hackor. lite pensionärer vi är när tröttheten kommer vid nio-snåret.

"du.. krokodiler? är det en typ av fåglar?!"

hahaha. råvärt!

HAHA

varför får inte jag färga håret när Eric Cantona?
varför får inte jag bita Olof när Lisbet Palme?
varför får inte jag bära sten när Tommy Körberg?
varför för inte jag hugga ved när Agneta Fälthskog?

världens lägsta humor.
världens nu bästa humor.
någon som vet någon sida med fler?

och sedan hittade Tulle på en egen:
varför får inte jag bo i en kartong när Janne Sahlman?

ingen poäng alls! fast roligt internt.

helgen var mycket tv-spel. mycket fina människor! ikea - med mads :] drinkar (mojitos!) och någon öl. råfint.
samt att vi har väggskåp i vardagsrummet nu också. världsbäst! ser lite mer ombonat ut.

jag blir så förbannad!

nackskott säger jag bara;

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=668071

helt jävla otroligt. det finns verkligen folk till ALLT. nog för att variation är bra, men jävlar vad jag skulle vilja att alla vore lika på denna punkt! BARN skall vara barn! barn ska vara orörda. och definitivt inte våldtagna. det finns liksom en "överhängande risk" för att det inte går så bra annars..

läste detta på jobbet och blev verkligen så arg att jag kokade. tur att han fick maxstraff, men hur i helvete kan det vara så lågt som 14 år? han är ute efter lite mindre än 10 år. han blir fri. ska  500 000 göra hans lilla 8-åring fri?


8 bits

haha! värdaste bloggkommentaren ever:

"va ska man mä en blogg till? har aldrig kollat på en blogg i hela mitt liv (förutom follen) för ja tänkte att alla skriver va de har ätit o va de har för skit konstistens.. " beccs skriver nog lite vettiga saker" meeen nej. sorry kompis men ja försåtr verkligen vitsen mä dä här.. bara du förstår d så äre bra!! hörs i vecka!! =) love ya"

by the kärleksman rikard. du är förlåten! jag vet att det bara är dravel.. herregud. det är ju min dagbok!
jisses. men jag tar det som en komplimang att du trodde att jag skulle skriva bra saker.. nu undrar jag bara vad du va på för kalajs igår och fylleringde ifrån?!

och självklart mossan! guld att krama på dig och systrarna.. ska rota reda på mitt kontonummer snart. men är rädd för att se saldot..

föressten har madde en kvarn i sin potta. när man bakisskiter hos henne maler man alltså bajset. nu skulle det kunna komma lite bajskonsitenstankar, men jag stannar där. kvarnen gick föressten sönder i helgen också.. inte bra att ha 30 pers i lägenheten som lånar toaletten :]

-
nu har vi också super mario från 8 bits på vårat wii!
fanny och mariana mutar in sig med kladdkaka för att få vara med i vår gameclub.. medlemsskap är verkligen ett privilegie!

dildo som drinkpinne

fy fan vad det är jobbigt att inte riktigt veta vad kroppen sänder för signaler.
jag är inte sugen på att äta (kors i taket!), men jag tror att jag är hungrig..
har inte ätit ett nyttigt mål mat på heeela helgen så vore verkligen att knapra på en palsternacka typ.
annars ligger max mumsigt nära och deras nya burgare med annanas är säkert grym.

helgen har varit hur fin som helst. chockad över att kladdo höll för en efterfest till och med! det har varit mycket skoj och lite upptåg. en hel del mysterier och lite dimmigt. men självklart, råfint. rootvälta var bra (nästan snygga even) och vinet gott. kalle fastnade i handbojorna på gårdagens förfest och gick även iväg med gardiner innanför kalsongerna samt gardinstången över axlarna. det blev kalas med mycket olika sexleksaker och icke barn-vänliga skämt.

och, letar man efter någon en lördag i ludvika så är det bara att ställa sig en kvart utanför bolaget. det är verkligen the place to be!

sedan måste vi ha blivit kompisar med tidningsbudet. både gårdagens och dagens tidning har vi fått (utan prenumration).

-
och nu har vi super mario party till wii :D:D:D

RSS 2.0