vilket ryck!

snacka om att få ryck.. när kärleken kom hem från jobbet halv elva i förmiddags var lägenheten storstädad (till och med moppat golvet för första gången sedan vi flyttade in!!). nattade han lite snabbt o rusade iväg för en timmes StramOpp-träning. nu är klockan snart 13 och jag har även skapat ett excel-ark med alla mina kostnader förra månaden!!

detta ska jag tamejtusan fortsätta med.. grymt o få en översikt - men måste säga att jag är lite positiv till mig själv! nog för att nöjeskontot var lite högre än det mesta var det inte SÅ illa som jag befarat. mer spara än slösa i alla fall! och det slösat som varit känns lätt värt, och då är ju inte en krona bortkastad!

nu blir det matlagning för veckan, stadsvandring och kanske lite flytthjälp. sen? öka på denna månads kostnader på nöjeskontot!

tror ni kärleken är poppis eller?!

det syns inte allt för väl på bilden, men Kladdo sitter och deklarerar att hon till och med saknar Mattias medan det plötsligt pluppar upp en fejjan-chat från Sandviken där Erik sitter och ber mig krama honom (Mattias alltså) godnatt..


dagens action

mycket kan hända på en timme.. här gick brandlarmet för ungefär 60 minuter sedan. först en kort signal - uppehåll. sedan en längre signal (så lång att jag hann sätta på mig jackan) - sedan uppehåll.. vadtusan, det är inte batteriet för brandvarnaren än tillsluten till ett centralt system i detta nybyggda, brandsäkra hus med brandluckor och stegar på balkongerna..

signalen kom tillbaka. jag gick ut på balkongen och kände röklukt. ringde kärleken och som tyckte att "ja, du.. klä på dig och GÅ UT!". hjärtat bankade, men jag handlade förvånansvärt klart. klädde mig varmt, packade snabbt ner datorn i väskan och låste inte dörren (så att brandmännen kan öppna alla dörrar och kolla om det är några stackars krakar kvar någonstans).

mötte en av favoritgrannarna + bihang i hissen.. det luktar rök/bränt VÄLDIGT påtagligt. vi kommer ner och det var brandbilar här (med blåljus och vältränade karlar). vi gick runt till ingång två (från gården för er som varit här) och där fann vi boven..

..vad annat än en vidbränd, norsk jävla skitpizza? de KAN verkligen inte äta ordentligt.. allt är fryspizza! hemma kanske det finns ett par olika sorter att välja på.. här finns det hela frysdiskar till och med på 7eleven.

dagens drama alltså.. måste säga att promenaden på två timmar med systrarna G var meget bedre. fy fan.

(dock är jag glad att jag var ganska sansad ändå! jag tog mig i alla fall ut, påklädd och med käraste ägodelen)

brainsex

som jag alltid trott, jag är mer "man" än många män. att klassificera något som manligt är definitivt farligt i sig, men identifierar mig absolut mer med typiska "manliga" egenskaper.

gjorde det här testet som de skriver om i times. jag fick 5/20 dampoäng. alltså inte speciellt damigt..

alltså, kanske en liten guide till varför jag inte alltid tycker att det är så roligt att hänga i brudgäng? bros ju såklart på sammansättningen, det finns pärlor med tuttar också såklart, men om man måste föredra något blir det grabbhäng.

att ni har sex på hjärnan vet jag, men inte vilket kön hjärnan har? avslöja, vilket sex har din hjärna?

ge mig meeer våår, meeeer våår

fy fan vad fint det är. sitter här på jobbet med extra tjocka strumpor och svettas för att solen ligger på ankeln. trots att jag gömmer mig lite på kontoret kommer det bli glass nummer två efter jobbet!

och trots att jag missar kvartalsträffens festligheter på fredag känner jag mig sjukt pepp för en weekend i copenhagen. vad kan vara finare än ett köpenhamn i vårsol??! man kanske till och med kan packa tygskor.. wooho

(dock har jag igår och i måndags bara soooovit, visserligen med sällskapspauser med lillebror och kärleken.. sjukt trist att inte njuta ute, men kroppen behövde tydligen en reeboot)

årets första..

..vårdag skulle jag vilja säga! servade en bakis kärlek med att åka ut med specialleverans med mat till jobbet. passade på att låna deras svinbilliga solarium (10 spänn för 25 minuter, annars kostar det ca 3-4 spjonkers per minut). kul och se hur han jobbar, fast att det inte såg mycket ut för världen..

men, sedan gled jag runt i mina solglajjor (första gånger för året!), köpte glass och åt UTE och hängde med lösa bekanta. sjukt fint med sol!!

otippat fint

hoppade i galoscherna och svängde över till ett gäng karlstadbrudar igår. högstadiereuinon för hultsbergarna, och jag tänkte som så att "vafan, även om det bara är en person jag känner förlorar jag inget på att dra dit". annars är det samma gamla gäng hela tiden (som iofs är ett rikigt bra gäng, men man kan behöva rasta sig lite i verkligheten också).

kommer in mitt i en eufori av sång och gitarr, och tjena.. jag kände visst igen alla (även om kommentaren från de flesta var att sist de såg mig var jag blond och sjukt långhårig - vilket var längesedan)! till och med gutt slank in på ett hörn. riktigt fin och otippad kväll! att molotov spelade blev grädden (som man får om man skakar en ko).

T9 utan ruffs

.. men med queer - hur är det möjligt?

schnyggt att man då skickar ett sms med noteringen med att "det är mycket queergrabbar", istället för att "det är mycket ruffsgrabbar".

VISS skillnad skulle jag vilja påstå..

att vakna innan väckarklockan

att vakna innan väckarklockan ringer är ett mycket gott tecken på välmående! det har jag gjort nu hela denna vecka.. tack ljuset! ett inte lika bra tecken är att jag helt oprovocerat började blöda näsblod igår när vi satt på harrys och gluttade på den redan klassiska förnedringen av real (goo liverpoool - the club will always ruuule!).

en lite toapapperstuss senare mådde jag dock bra igen..

och stand-upen i måndags var SUVERÄN! pablo var lika rolig som förr (men föga överraskande), dock var hans sidekicks otroliga. liknade bland annat knarkaransamligen vid Oslo S som en uttagning att vara med i the remake av Jacksons "Thriller" (de rycker o kliar sig själva oavbrutet).

spontanfest

efter mycke mys med familjen så landade jag med skitbussen i oslo klockan sex igår. klockan sju knackade vi på i rickards nya grabb-kollektiv med en låda vin i handen. trodde i min enfald att det skulle bli okej lugnt (vinlådan var inte ens halvfull), men ack så jag bedrog mig.

halva skåne var på besök och "presenten" till dem (förutom att städa i kollektivet) var att grabbarna i boendet hyrt lilla baren på sirkus. så efter mycket trubadurspel (de skrev egna låtar bland annat om en tjej som försvann hem med en kille och en låt med tydliga instruktioner för hur ett optimalt one night stand ska fungera) drog vi dit och fick välkomnstdrink i rosa plastshakers och glittriga "billigare i baren"-band. otippat sprang vi på Gutt och skrattade åt hur folk faktiskt beter sig med alkoholhalt högre än mont blanc.

så nu snarkar kärleken som sig bör och jag sitter här och tänker på chips. men den svenska pizzan igår slår allt!!

en klassisk kovändning

vilken morgon! efter en riktigt fin eftermiddag med kärleken med vandring i coola pryl och second hand butiker på Lökka så lyxade vi oss med gotter (cheescake från deli!!). runt halv nio somnade jag i soffan, fortfarande i jobbkläderna (hade fått av mig en strumpa i sömnen). missade att kärleken drog iväg för nattjobb, att packa väskan inför resa idag, skypedejten OCH lost.. HUA!

dock blev det en riktigt fin morgon med snäll väckning och utan nyckelglömningar osv.

det vände någongång igår.. kanske när jag gick hem från jobbet och såg en spark fastlåst i ett cyckelställ på karl johan. bara i oslo barn, bara i oslo..

snart? bussresa och hemlagat bröd! woho!

en klassisk skitdag

efter sol kommer blåst och snömodd.. för helgen var hur fin som helst. lärde mig åka snowboard "på riktigt" (svängde helt fel förut) och njöt av att ha mammsens sällskap. vaknade på måndagmorgon och studsade inte direkt upp som en möbelfjäder. det blev inte ens bättre av att sova på saken.. idag har verkligen varit segaste, tröttaste, träligaste och drygaste dagen i mannaminne.

alla (nåja) norskar är dumma i huvudet och inte kan de gå/stå/vistas på trottoarer ordentligt. maten är skit och jobbet går seeeegt (egentligen bara för att det är alldeles för lite att göra, blir helt förstörd av att inte prestera och känna mig nöjd efter ett gott dagsverk - prestationsångest är alltså en annan sida av kakan).

MEN, det är tamejfan snart april! och jag gjorde det enda rätta och impulsköpte en tur och retur biljett till sola' (i kalsta'). kramas med familjen är nog meducin så det knakar! speciellt efter att jag fått mail från en gammal, gammal vän sedan mellan-/högstadietiden om att hans pappa för andra gången ligger på intensiven efter en hjärtattack i sömnen. han avslutade så fint med en tanke till mammsen och systrarna: "ta hand om mamma och syskonen, glöm aldrig att de betyder ALLT"

that's what I'll do!!

att jag sedan måste ta tag i det här att man känner sig otillräcklig efter att inte ha presterat en dag är ett faktum. tips någon? chasing payments fungerar inte i längden. men att förlita sig på att vinna på triss för att ha råd med brödfödan fungerar ju inte riktigt heller (och verkligen inte när man inte ens köper lotter).

HUA! som ricki skulle ha sagt.

RSS 2.0