walking back to happiness

jag hade verkligen njutit av att vara ung på runt 50-60-talet.. när allt var hippt och nytt! titta bara in helen shapiro och hennes crew. jag gillar speciellt bruden till höger som twistar med trosan!


fredagseftermiddag i solen

ser knappt vad jag skriver för solen skiner på min dammiga laptopskärm.. vi har spröjsade fönster på jobbet så det är en liten strimma där jag ser bra, för att förtydliga att jag är förmögen till att inte överdriva jättemycket. finns en kälkbäcke här på hålmenskollen (som svärfar skriver) som tar 10-12 min att åka nerför, men jag säger alltid att det tar typ en timme (för att beskriva vilken låång backe det är). det visade sig att en krake här på jobbet helt ärligt trott det.. lite orimligt kanske?

om en timme eller två är mammsen  här och hon ska få en snabbtur på kontoret, sedan en solpromenad till våningen!

njuter som en mysig svart katt i solen nu.. mår verkligen som en pirrig 4-åring när det kommer solsken och värme. sover mindre, äter bättre, ler oftare och är toksprallig. hur ska det här gå hela sommaren?

imorn får jag leka i snön iaf! min snowboard ska rastas för andra helgen i rad.. fast förra helgen var det inte jag som rastade den iofs.

om SD kommer in i riksdagen vid nästa val..

..vill jag kräkas på hela detta land (speciellt kanske på skåne). att det finns en rörelse mot exempelvis utomeuropeiska adoptioner är helt absurt. folk som folk, resten är det vi själva som skapar via strukturer och fördomar. välkomna människan bakom med värme så ska du se att det blir positiva resultat.

att det sedan finns praktpuckon i alla skepnader går inte att komma ifrån, men det gäller att välja vad man lägger fokus på.

if(F) you(U) se(C)ek(K) amy(ME)

hua, vilket skämt if you seek amy är (och alla övriga liknande iofs á la if see kay)! dagens hålligång låt på jobbä igår. vi brudar tyckte att brittan gjort det igen trots viss trasighet osv. känns som att detta fuck me är ett stort finger åt världen.. ett garv är det i alla fall! även om jag inte skulle njuta av att 5-6 åriga kids sitter och sjunger fuck me ovetandes..

igår var det en klassisk grabbkväll. vi satt här o spelade wii och drack två groggar var. märks att man i huvudsak inte lär känna personer utan roller under arbetstid. beskedligaste killen kom och slängde upp en pava sprit och uppmanade alla att inte vara blyga. haha.

dock ångrar jag liite att jag är bang o inte hänger med till fjälls.. men nästa helg!! och idag blir det då istället tjejfokus o en spa-dag på fräschaste sats:et i byen med pass, sola och basta. tjoho!

kärleken har blivit AB-kändis



Det ser faktiskt ut som kärleken med stålskalle på sig..

sola' skiner i kaalsta'

ingen har vaknat här än så jag smyger omkring och smider planer. försöker hitta ett par hemnycklar så jag kan gå ut och ordna mys till en alla stjärtans dag frukost.. verkar dock liite svårt. annars är den enda presenten familjen får att jag är här och äter upp maten! tias får nöja sig med att bli klippt av svärmor!

gott tecken är dock att jag trots att mässan igår var sketaskoj saknar oslo. fick retas med grabbarna från annat onämnt bemanningsföretag som var TYDLIGT bakisdarriga. även bossen visade uppmuntran igen. nu tappade jag poängen, men jag saknar alltså livet i väst (trots att det är ett skitland i mångt och mycke). vill gå på bio med gänget, åka upp i backen med brädan, hänga på after ski och halka runt på snö och drivis!

MYCKET gott tecken..

nu ska jag leta vidare :)

en helg full av snö och sjöpolisen

äntligen har rikard varit kvar i oslo ordentligt en helg! vi har nattat honom på soffan (när han inte bortamatchar) och lagat världens godaste carbonara. fredagen blev vildare än tänkt och tricket om att blinka till bartendern på gayhaket gick hem - haha. lördagen styrdes med gänget såklart och det var ingen flopp. mycket "jag har aldrig" och bestämmande. vi gjorde snöänglar och pulsade i all snö.

nu? trött och glad och snart ute i snön igen!

och fortfarande är dance with somebody hetast låten!

en klassisk träning

BOKSTAVLIGEN.. gubben i cykelbyxor framme på podiet kläckte ur sig (fast tänk det på norska) att "ja, nu är det ju första torsdagen i månaden.. då har vi bara klassisk musik, hoppas ingen blir besviken".

så nu har jag cyklat som en tok till "tom&jerry jagar varandra"-musik. fy fan.

falling in love with somebody..

mandos nya singel är helt galet bra, för att uttrycka det som en tölvis. sitter o hoppar på kontorsstolen!

I'm goona dance with somebody.. falling in love with my favorite sooong.. I'm gonna sing it all night long..

--
och matte som entrat mitt liv med dunder och brak föddes så snart han landade i oslo. här säger ALLA matte om och till honom. han är absolut ingen matte, så jag tycker det är sjukt kul. alltså är det mest av retsamhet som matte börjat förekomma här i mina skriverier!

en klassisk helg

sitter i poppos soffa och har precis kört en onlinepizza. fy fan vilken bra affärsidé det är!! helgen i öreborg har varit hur fin som helst. träffat familjen och insett hur mycket man faktiskt saknar dem. gått på stan och rullat hatt. köpt en juicecentrifug samt en plattång (mitt nya klipp behöver en rejäl en). var på kåren o rocka till molotov (samt fick en låt dedikerad vilket var rätt snyggt). hela kvällen var föressten rätt snygg.. var even så hett så jag bara sa till bartendern "en likadan som sist" och så visste han precis! matte var alldeles till sig och numera lusekoftaägaren jor-el dansade som aldrig förr. har träffat brudarna och kört klassiska chardspelmed gänget..

nu fattas bara mamms och smågrisarna så snart blir det grilla i karlstad!! woho!

RSS 2.0