present

vi har precis kärleksdejtat på akers brygge.. strosat runt, köpt goaste cheescaken på deli de luca, varm choklad o sol nere vid fjordkanten. det är norge en söndag!

igår var det förfest i lägenheten man kan gå vilse i.. sjukt mysigt! randy spelades o vi njöt. nu börjar det verkligen bli gänget här i oslo faktiskt.. börjar känna kompisars kompisar och kramas när man träffas utanför jobbet. johnossi bjöd på finlir såklart! hopp o studs - o sen lite knarkerbjudanden vi vänligt men bestämd avböjde på hemvägen. folk är inte så skygga med sina spliffar här inte.

fredags blev afterwork på haket med stort H. 26 NOK för en öl o alla köper laget runt i eufori. spontan finmiddag med grill, rödvin, 16 årig whiskey och kubanska cigarrer. filip nöjer sig aldrig med mindre än det bästa. "det går bra nu", som han själv skulle ha sagt.

veckan har kantats av träning (WIHO!), smoothiekväll, tvättvecka hos beccus (både mia o rikard har varit här en varsin kväll o rengjort underkläder) samt jobb såklart. även en befordran.. så nu när jag jobbat en månad var det alltså dags att klättra lite på karriärsstegen.. det går bra nu!!

har även sett kung fu panda.. helt underbart med bra animerad film! i like! även sett zeitgeist igen. så hade jag genast två tatueringar till klara.. "yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift - that's why we call it the present". kungligt! och typ "when the power of love conquer the love of power, the world will know peace".

all for now folks!

kärleken suger

han kom precis hit med en dammsugare som han så stolt köpte eftersom bilen såldes. han ringde när jag satt på jobbet igår och frågade om färg-tips. mia sa glatt att den svarta är fin.. jag tänkte mer champagne eller guld. guld blev.. så kommer han hit me en orange jävla stådammsugare. haha.. tur att den är smidig iaf!

jag har det fortfarande oförskämt bra. planeringsdag på holmenkollen idag med jobbet.. chefen är minsann den som bjur till! jag trivs med människorna som tusan!

beccus bjuder upp på norge-fest på lördag.. så då jevlar! fint som tusan ska det bli. rikard o maulin står för husum o jag tackar o tar emot.. inte så snyggt att dra hit gänget på partaj när alla konsulter bor vägg i vägg. vår lilla lya är iaf invigd o supermysig!

definitivt mysigare efter mallsans chilifrukter också.. tror också att det inte är bara legal herbs i det där teét du gav mig!

efter en hård dag med löner imorgon bär det vidare på barrunda.. då är det dags att introducera kärleken för halmstads-mia, arjeplog-stina, arjeplog-frank, säffle-peter, fisksätra-josé, kramer-alexander och de andra. håll i hatten!

och till er alla, från mig: tänker på er!  förgås inte! I'll be standing riiight here waiting fooor yoou all! over out and out again!

har förresten köpt världens poppigaste vinterjacka! med svenska pengar på norsk affär.. burr.

RSS 2.0