Nyklippta kärlekar

DSC00378.JPG
Nyklippta kärlekar

Örebro universitets nya kurskatalog har hittat min framtid..

DSC00375.JPG
Örebro universitets nya kurskatalog har hittat min framtid..

arbetsförmedlingen Beccus 2

jobb åt mary!

eller?

naturtalang.. ;) haha.

att skaffa skype

någon storvinst blev det såklart inte. men ändock två nya lotter som är outhämtade.. så kanske, kanske. innan jag blir snorrik så måste jag i alla fall sätta mig in i gratis-telefonins underbara värld - med skype såklart. sitter och ska ordna mig ett Skype-namn. vad ska jag göra när;

- Beccus
- Beccus is the shit (ogiltigt!)
- Beccuz (haha.. zz)
- Rebecca
- ReBeccus
- Reebok
- Becca (såklart)

och

- Geggan

..är taget! my lord.. jag kan definitivt inte heta Rebecca.Norberg.Hermansson - vem orkar ringa till mig då? Hjälp! varenda sate måste verkligen ha kommit på det här innan mig.

Undrar hur länge till jag behöver plugga...

DSC00373.JPG
Undrar hur länge till jag behöver plugga...

arbetsförmedlingen Beccus


har hittat ett jobb åt kladdo

jag hjälper dig med vad du än behöver hjälp med! CV-granskning, kaffekokning, fjäsk-brev eller sällskap..

borde nästan döpa om den här bloggen till "Beccus Kladdbok". har varit mycket madde i mitt liv på senaste. and I like them; Kladdo, SuperMads och nya Madelene på jobbet.


När det känns som höstlöv ute är det tur man har våreld inne.%

DSC00371.JPG
När det känns som höstlöv ute är det tur man har våreld inne.. Tack Mari!

'någon' har skrivit madelene på en av våra citroner..

DSC00370.JPG
'någon' har skrivit madelene på en av våra citroner..

Tjänsteresa med hyrbil mot karlstad

DSC00369.JPG
Tjänsteresa med hyrbil mot karlstad

Realtid på gröna grodan

DSC00368.JPG
Realtid på gröna grodan

En rosa palmen kanske? Eller, Madde? :)

DSC00367.JPG
En rosa palmen kanske? Eller, Madde? :)

Och vem kan misslyckas med den här? Tack Fanny!

DSC00365.JPG
Och vem kan misslyckas med den här? Tack Fanny!

Kuggar jag så har jag kuggat med stil. Tentadags!

DSC00363.JPG
Kuggar jag så har jag kuggat med stil. Tentadags!

dagens låt



underskattad!

vet ni hur man ser att en mus är i kylskåpet?


ostbågen står parkerad utanför..

____________________________________

oh, världens bästa mamma! O mina systrar har smak..

DSC00358.JPG
oh, världens bästa mamma! O mina systrar har smak..

Nyfiken! Hur länge klarar jag att vänta?

DSC00357.JPG
Nyfiken! Hur länge klarar jag att vänta?

att lägga jobbet på hyllan

kom hem efter två timmars övertid med hela väskan full i jobb som jag ska ta tag i efter tentan (bakissöndag med jobb-pärmen blir alltså). slängde upp pärmar, mappar och block ovanför kylen och sa:

"naeeeää.. nu lägger jag jobbet på hyllan.." höhö.

alla skryter om att de har eegna koontooor och dret. i och för sig kan jag ha en hel firma själv ibland, men just idag var ALLA på plats samtidigt - samt vår tillresta säljare. detta innebar att jag, chefen (gammeldansken) och säljarn' fick dela på ett ikea-skrivbord och tre nätverkssladdar. mycket kärleksfullt! tacka vet jag bärbart.. hade inte varit fint om vi haft stora schabrak allesammans.

i alla fall har vi vår it-leverantör vägg i vägg. så vi gick helt sonika över och fick tips om att vi borde använda switchen som låg och skräpade i ett öppet skåp. svish, så kom vi allihopa åt nätverken! long live it-experter :D haha.

så nu ska jag tentaplugga vidare.. känner mig liite stressad. men om sisådär fyra-sex veckor ska den värsta ruschen vara över och jag slipper nog plugga efter jobbet. ser fram emot karlstad igen på måndag! luncha med mamms och världens bästa systrar! wiho!

helvetes moraliska jag

lade ju ut lite krokar om jobb häromsistens.. jag får oroväckande mycket svar. nu ringde de från ett företag där jag heeemskt gärna hade börjat på stående fot imorgon, heltid och med ekonomisysslor. varför var jag så snabb till att hoppa på det här med rekrytering känner jag nu..

samtidigt, jag FÅR plugga mer.. (mantra mantra mantra). jag FÅR svira runt med extrajobb och sommarjobb. det är OKEJ att inte kunna jobba överallt samtidigt. jag KAN INTE veta vad som är bäst. och jag BEHÖVER INTE ha råd att köpa fastighet för 25 miljoner - än..

alltså renspelade jag och klippte av en lina. behöver nog bara någon som säger att om det går att rycka och dra i krokar nu, när jag inte har examen, borde det logiskt sett gå ÄNNU bättre sen när jag ska kliva in i arbetslivet "på riktigt" (läs heltid).

eller, tänk om det är så att jag skulle passa på nu.. för sen, när man verkligen beeehöver - då kanske det inte finns någonting. vad jag kommer gräma mig när jag läser detta blogginlägg då.
________________________________________

såhär glad blir jag när basshunter stör mitt tentaplugg!

DSC00356.JPG
såhär glad blir jag när basshunter stör mitt tentaplugg!

hemma på lunch...

steker en majsschnitzel att peta i mig just nu.. och, det luktar popcorn i hela lägenheten! vilken kulinarisk upplevelse.

det fanns en storlek större också..

DSC00339.JPG


man behöver inte vara på zoo för att på rida elefant..

DSC00338.JPG

kärlekens svar;

du är en skit.

mms till kärleken

image162

"älskling.. jag trodde att vi hade pratat om det här med att du lägger ut lättklädda bilder på dig själv på nätet.."

credd: det är inte bara lång, den är smal också! haha.



att blogga i grupp

det verkar inte bättre än att vi nu har en bloggrundgång. vi har gruppblogg. vi gruppbloggar med varandra.. kladdo har gett sig in i leken och hon bloggade om en blogg som bloggar om en blogg som bloggar om en blogg.

vem är nästa bloggare att ge sig in i kedjan?

och om någon har en påse cheddar-popcorn att zippa ner och skicka mig skulle jag bli glad. funderade på att ringa steffo och säga att han måste komma hit (och köpa popcorn på vägen) för att han glömt sin mobil här.. inte så lätt med någon utan hemtelefon dock.

varför får inte jag..

binda Kalle, när Hoola Bandola?

nu händer det saker i bloggvärlden

då menar jag inte att schulmanbröderna har börjat blogga.. utan det är faktiskt så att skorpan, a.k.a min kärlek, har en bildblogg som han fint styr ifrån sin mobil. sedan har vår inadopterade son, som nyss fått en storebror, startat en blogg om skorpans blogg. så nu bloggar jag om en blogg som bloggar om en blogg.

skorpans blogg heter "mcenglunds rödvinsblöta drömmar" och du hittar den här.

peters blogg heter "Vad kan en degrederad dyselektriker blogga om?" och den hittar du här.

vi har vårat gäng här och vi har skrattat tills vi gråter, tack vare pg! kalle uttryckte det som så att numera är peter den roligaste killen han känner.. det här är klass!

kvällens meny


ungsbakade kycklingfiléér, fyllda med bleau(?)-ost och lindade i bacon,
med en annanasbaserad sky.

till detta serveras tzatziki, specialmos och husets rödvin.

efterrätt:
vaniljfyllda sockermunkar



tillbaka till tölv

haha. snacka om att det ser ut som jag är tölv i förra inlägget!
baaa.. daaah.. thhihihii..
bara det som fattas..

blöjinlägg



alla ♥:ans och jag lyssnar på fin musik.

kärleken kom precis hem svettig med tre matkassar..
jag mår mycket bättre när det finns mat i frysen!

har jobbat halvdag idag också.. så plugg blir nu.
ska skriva skriva skriva så att jag hinner med gustavsvik på lördag ☺

♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫

att dra ut proppen

att byta jobb för mig är som att dra ur ploppen i diskhon. då strömmar det till! satt som bäst och vande mig med nya system idag på nya jobbet och då ringer de från ett annat företag.. med jobb såklart! haha. too slooow sa jag.. fast väldigt trevligt. kan aldrig dra in krokarna helt!

och ändå blir jag avis på att mattias blivit utvald i SCB:s arbetskraftsundersökning den här månaden.. jag vill ooockså! de gör ju den ändå varje månad.. NÅGON gång måste det väl bli min tur?

something I don't wanna forget about

lyssnar på the fray - little house i mina hörlurar och pluggar nått djävulskt. har gått och skrutit om att jag bannemig ska vara nykter till helgen.. tjena! den inställningen höll tills tisdag. antagligen blir det världens hockeyfest på fredag.. och vi har hela kylen i öl! sedan gustavsvik på lördag.. när ska jag hinna råplugg?

får sitta upp inatt o pussla tills jag kan vara ledig i helgen helt enkelt.. give some, get some. borde egentligen berätta om bowlingen, restaurang-sittandet och kalajset i lördags - men ooorkar inte.. hade förjävla kul i alla fall! riktig sälen-reunion, en vecka senare..

bild kommer säkert.. steffos kommentar angående vårat photoshoot: "oooh.. såhär glad har jag inte sett dig sedan du satt på den lilla.." haha

nu har det gått för långt! måste plugga igen..

men en ordvits till;

varför får inte jag klösas när keanu reeves?

vilken trevlig fågel du har..

ja, det är en umgås.

HAHA

att bryta ihop

och komma igen! fan, ingenting mer blir gjort om jag ska sitta och gräma mig över att jag kände att jag hade kontroll på situationen.. nu kommer jag igen!

mattias husfruar och jag ska gå igenom i huvudet vad jag hade gjort, skriva stödord och sedan ta tag i det imorgon. får försöka se det som så att nu blir det troligtvis dubbelt så bra, eftersom jag ändå gjort skiten två gånger!

helvetes jävla kukfitts dator

för första gången så har något jag gjort med hjälp av datorn försvunnit. jag är så jäävla noga med att trycka ctrl + s var femte minut, och till vilken jävla nytta?! för tjugo minuter sedan försvann hela mitt jävla paper som jag pillat ihop 5 sidor till.. PÅ ENGELSKA!

DET SKA IN PÅ MÅNDAG!

det bara försvann! säkert den jävla externa hårddisken som ätit upp det. jag behöver en CSI:are som kan ta fram det igen! vilket jävla dubbelarbete.. kunde den inte ha tagit jävla källförteckningen istället för hela jävla fittarbetet?

FAN!


äntligen måndag!

har varit ner till mitt nya jobb och boundat lite. "välkommen ombord" sa dansken och så var jag hemma. trodde faktiskt att det skulle bli lite intervju över det hela.. fick mest skaffa e-mail, läsa på lite och boka in jobb i veckan. jobbar onsdag, och på fredag är det dags för första tjänsteresan till karlstad :)

smet in till tandläkaren påvägen hem. josé hette han och var guld värd! nästan värt att betala typ 600:- för att umgås med honom i 20 minuter.. han tipsade om att jag skulle visa mina fina visdomständer för vakterna på björnis ifall jag har glömt mitt leg hemma. haha.


mattias - en sköldpadda på rygg

image161

det sjuka är att det var mattias! eller en sköldpappa på rygg..



önskan om att vara någon annanstans

image160

painted by mary. in paint.

fast en bakislägenheten som det var fest i igår är inte fyskam det heller!



napp

snacka om att gammelgäddan har nappat!
krokarna jag la ut i förmiddags har redan lönat sig..
jag är så stolt över att jag har ett kontaktnät!
jag är stolt över att jag har så fina referenser!

och jag är stolt över att jag nu kommer jobba med rekrytering!
tjänsteresor till karlstad blir :D

finsk sommarsoppa

Man tager en djup tallrik som måste vara blommig, fyller den med hembränt o äter med sked.


att glömma frukosten

sitter här och pirrar. gick upp med kärleken imorse (07.30) och har sedan dess suttit och.. ja, kikat på eventuella planer för den närmaste framtiden. hade ju världens ågren för att bestämma vad jag skulle göra denna termin och snart är det sommar.. sen en ny termin.. sen en till.. eller?

har börjat kika på den stora marknaden för arbete på riktigt. har till och med lagt ut lite krokar. en gammal dansk som jag polat med förut nappade direkt.. så vi får se varthän det tar mig!

nu ska jag äta lite frukost, äntligen. och börja plugga! men det är lite svårt när det finns såå mycket plock hemma.

ungefär såhär såg det ut i backen

en snabb update mellan skola och träning.. ungefär såhär såg det ut när vi åkte snowboard. eller, inte för madde.. hon gjorde ungefär 2% av ett åk, sen fick det vara bra. haha.. jag och mari var naturtalanger!

image159

här fortsätter vår saga..

jag tar vid där mary slutade..

mätta sedan gårdagens köttfärslimpa som mammsing bjutt på plockade vi alltså upp steffo på väster och kalle på kungsgatan mitt i natta, med brädorna i takboxen och glada humör i bilen. johan och hans danne ville åka efter oss som gps, så vi möttes upp på shell för lite frukost.



därifrån luktade det rostbiff i hela bilen.. jag tappade telefonen under sätet också.. alla ringde, ingen svarade och oro väcktes för att vi var döda. då tog jag fram ficklampan och letade (bild 1) utan lycka. så mattias fick stanna o plocka fram den. bilfärden var trevlig och timmarna skrattades fram (bild 2). vi stanna och strechade lite (bild 3), hängde på låset till apoteket som inte hade öppnat och åkte vidare. jag och mari fick till det tillsammans också! (bild 4). blir så glad bara av att tänka på morgonljuset i våra kalla ansikten :D haha.

ju närmare vi kom detsto mer klagosång kom det från baksätet; "är vi inte fraaammeee snaaart?" "jag är kiiissnööödig.." "trääääsmaaak..". vi levde på hoppet om en fiin stuga!

om ni jämför film 1 med film 2 så förstår ni..




"kalle sover.. .. .. säg hej kalle!" HAHA




"häääär är han kissnödig.."



identitetskris

jag har haft en liten identitetskris. ska lämna in ett paper om organizational identity snaaart, och jag har inte börjat.. förräns idag! tog en taktikskolk och skrev på som tusan! så nu har jag utarbetat näästan hela intro-kapitlet iaf. alltid en början!

och till helgen blir det fint igen. kladdo kommer (som vanligt!), peter kommer (nästan som vanligt!) och det är kalajs (inget ovanligt). ska bounda lite med mina nya kursare, hälsa på susies 80-tals galej, bowla, ha eget kalajs och gå på florence valentin på satin. förstår verkligen att moneybrother hade de som förband..

och jag har fått veta att moneybrother var elak mot kalles kusin när dom var små! fyyy.

och jag saknar dig också mammsitramsi! MASSA! såklart.



done and done

checkade ut en timme med två alvedon.. vaknar och är pigg igen. madde ringer och upplyser mig om att när blicken simmar så är det migrän.. hua! trodde jag var för cool för sådant..


migrän vs huvudvärk

hur vet man om man har migrän? just nu sitter jag med den värsta huvudvärken ever. det liksom dunkar så att synfältet guppar omkring. det är lätt när man har sketamycket att läsa.. iaf så säger de jag frågat att migrän är värre än huvudvärk. men då undrar ju jag vart huvudvärken slutar och migränen börjar.. låter lite mer synd om en om man har migrän än om man har en liten huvudvärk. folk sjukskriver sig liksom inte för huvudvärk..

klassisk homoerotik

för att sammanfatta helgen kort: jag är sjukt nöjd!

vi har haft det så jäklarns kul. ska göra en redig update på detta när jag inte är kissnödig, behöver packa upp och har en soffa som ser lika inbjudande ut som sockervadd på nöjesfält.

helgens nyckelord: bastu, charader (kåldolme! hahaha), naket, nära, snö, öl, fint sällskap, blåst, snowboard, köttmarknad, omöjliga taxibolag, roliga konversationer (hej maja..) etc.

wiiii säger jag bara!

RSS 2.0