need no comments

Han säger att hon inte ens sa nej, sa advokat Per Näslund..
sett på aftonbladet.se ang. motorstjärnans ev. våldtäkter


who let the dogs out?

jag fick precis frysloppor på hela kroppen av jublet i löfbergs lila arena. som das alex schulman skulle ha sagt.. och om han googlar sig själv varje morgon (som jag misstänker att han gör) så borde väl det här synas? hej i så fall. annars var det bara fryslopporna jag ville förmedla. och jag är fortfarande krasslig så ända in i baljan! har harvat mig fram på arbete hela dagen, för att krypa vidare till arbete två - som visserligen innebar shopping (jag köpte byxor even! och en klänning! och ett skärp. och hårnålar. och ett halsband)..


OKEJ! mer frysloppor!! reducerat.. KVITTERAT! 25 sekunder kvar.. I LOVE!


gosh, det är värt att lyssna på hockeyn. det är nog enda gången jag verkligen får någonting med statsvetenskapen gjort. sitter med en inlämningsuppgift som vi skulle lämnat in för läängesedan, men nu är den i alla fall klar till 30 % - det är 30 % mer än för en timme sedan.


70 % to go..

I miss the old you

 you're a big girl, but you never learn - so you can dig your own grave.

I can't forgive what you've already forgot.

fan vad jag hatar vad du har blivit.
jag vill att du reser dig upp. jag vill att du är så stark. jag vill helst av allt att du ska sluta bry dig om, ge upp känslan av empati och bli arg.

viiill haaa

KOS BLEV!! 21/5 - 29/5 *krulla tårna* & Blir i Augusti igen! Varför är bladlöss så små? - dom har stannat i växten. Fuck my mouth & solnegångar, gäng, isinfluenser, shit in the toilet, cha cha song, buurning, trashad visp, solskador, Grabbarna Graus, bakad potatis, Fucki Fuckifesten. fina drinkpinnar, ”kalla mig Gudrun”, konserverade köttbullar, hashisch i receptionen & könsrock o palla citroner.

ja, kan hända att det fanns viss fylla med i bilden även vid skrivandet av texten - för vart fan kom könsrock in bilden?! men det där är precis vad jag vill ha nu! lite karatefylla och sol. nöjer mig med att vara hungrig, peta i mig russin och läsa politiska tänkandets historia. vill att mitt element kommer hem så jag får väärme.. japp, hög bloggaktivitet = mycket plugg att göra..

och jag har tänkt på en sak. eller inte tänkt på som i gått och funderat på, utan bara tänkt på som i kommit på något. jag vill att ni spelar the mo's nostalgia locomotive OM jag skulle gå o dö sådär på fläcken. och panflöjtarna från mio min mio. fast det hade jag inte planerat, dö alltså.

misery

har inte kunnat sova sedan kl 5 imorse. ringde och väckte kärleken, sen ja.. låg jag i sängen och hoppades att det skulle vara trasdockarna 06.30 - men inte vad jag såg inte! klockan 10.30 var pärsen över och jag knallade ut från studierektorns kontor. första gången jag varit kallad dit misstänker jag, om man inte räknar med besöken hos bengtsson - men dom var berättigade!

det började bra. studierektorn var en väldigt glad, hurtig och ung kvinna (en sådan där som är med i reportage i tidningar som skriker motionera mera och bli piggare). jag gillade henne! sedan var schnürer med också. det kan nog ha varit ett gott tecken om något! han har hälsat på mig på stan och log igenkännande med orden "ja, vi har då träffats förut" när vi skakade hand. allt kändes bra och jag VILL ha jobbet. de klargjorde att det var väldigt bra sökande som nu var kvar - och jag var underkvalificerad (de vill helst att man ska ha skrivit sin c-uppsats). fan, att jag har valt företagsekonomin till våren! ser inte så bra ut att läsa både den och statsvetenskapen på A nivå.. men men men,  de gav mig också hopp! förklarade att min ansökan verkligen var intressant och att det finns andra variabler än just studerandet.

GAH! jag blir tokig.. det känns som om de själva inte vet vad de ska välja och då blir det lotteri av hela saken. håll tummarna för att jag har tur!! burr. ich bin very very neeervöös. men det är 1/4 chans..

fast nu är det gjort, och jag har fått öst lite tankar! ska sätta mig och pyssla med lite julklappar, sen vika ihop datorn och bli bjuden på bulle på stan. sen tåget till kära ludvika igen!


dagens

Hej Linn. Jag är en tjej på 19 år som aldrig har fått utlösning.
(sett på aftonbladet.se)

NÄHÄÄ?! inte jag heller, men det är nog ett ouppnåeligt mål! vi kan prata orgasm, sprutorgasm & fontänorgasm hur länge du vill - men utlösning..

pipparkukshus



för att beakta att vi är förstagångsbyggare, under viss berusning och helt utan mallar så är huset jävligt hett! det har en satellit, fugelsang + rymdfarkost på ramp på taket, snöras, en gris, en get, döskallar på väggarna, ett skorsten, ett stabilt tak, fönster, dörr, snölykta, två ferraris parkerade på baksidan och en rebecca-gumma med olika stora tuttar + en mattias i fängelsedräkt och med en lakritssnopp.

nervös är jag också. ordentligt! jag ska på arbetsintervju.. och eftersom man har 100% på dom innan vill man ju inte försämra statistiken. men det kan nog hända.. vi är fyra stycken som är kallade, och det känns verkligen som jag är ett wildcard. men, vafan - allt jag kan få är ett nej! eller ett jävligt hett jobb..

oh my gosh

snacka om att det aldrig blir som man planerat, eller i alla fall tänkt. hade fått för mig att jag skulle kunna lyckas få dagarna ikring dagens dag att bli ganska behagliga och komma ifatt i skolan. tji fick jag! nog för att jag gillar tempot, men det är så jävla trist att behöva boka allt och alla flera hundrabiljonerstriljaders veckor i förväg. skulle cykla förbi bolaget och stan efter jobbet. köpa lite lätt med glögg och andra gottigheter till saras bjudning + ett paket (äntligen får jag mitt paketbyte!!).. då, ja DÅ hoppar kedjan lagom när man svänger ner på stortorget. och inte bara på det lilla kugghjulet där bak, utan på det stora OCKSÅ - där det är för trångt för att peta in fingrarna så man kommer åt ordentligt (vilket jag kom på efter att jag envisats så länge mitt tålamod höll). iofs var det väl bra, för då blev det som ani tänkt att vi knallar upp på kotten ikväll.. men jag förstörde någon annans kväll. en stackars tjej med systemkasse som skulle hjälpa mig drämde in alla sina glasflaskor i cykelstället - fast tur att det finns sånna som säljer alkohol hela dagarna. jag tror någon kastat en spell på min cykel!

bah! jag har haft så mycket bra tankar på senaste som jag tänkt "aha! det DÄR är ett blogginlägg".. en sak var i alla fall en sak jag läste på aftonbladet. de hade gjort någon undersökning om vilka äckligheter/ovanor man kan stå ut med i ett förhållande.. det var pet i näsan, pruttar, rapar, toalock i all oändlighet... TILLS, och det här tar till och med emot att skriva: en tjej berättade att hon hade en pojkvän med ständiga bromsmärken i kalsongerna. okej, hans problem så länge hon inte försöker peta på g-punkten - men hon pratat med honom om det (tänk er konversationen: "älskling, ditt bajs i kalsongerna..") och hans försvarsreplik var att han hade så mycket rövhår så det fastnade. okej, BILDER. han förtjänar inte dagens ros. he needs one of those french things that shoots water up your ass! som JD i scrubs skulle ha sagt..

annars blir det mycket jobb i helgen. och kalajs I want! men inte plånboken.. men han har ingen talan! så det blir. och snart snart pussas! och moneybrother.. gosh! han och nikola vore samtidigt.. vilket moment det skulle vara!

tybble skyline

jag älskar att göra träningen ogjord! och jag älskar att öppna paket.. alltså var det ingen hit att ha inslagna after eights i garderoben. mums!

min utsikt från fönstret är vacker dom en tavla nu när det är mörkt och det bara är ljusen som syns också.. annars är jag bäst på att hitta på värdelösa saker att göra när man har massa viktiga to-do's (med VISS hjälp av fanny).

http://img252.echo.cx/img252/8159/006wo.swf
http://www.nudisttrampolining.com/

två bra exempel!

RSS 2.0