smile 'cause stars are blind

nu har jag en ursäkt för att jag (hur mycket jag än försöker stå emot) gillar paris hiltons sång "stars are blind". tidigare har jag slagit fast att hon säkerligen inte skrivit text, komponerat musik eller sjungit själv. låten är skitlik lily allens "smile". lite mer kredd med lily! haha.

iofs kom kanske "stars are blind" först? isf tjänade detta inget till i alla fall..

tvättstugan var lugn också! den som bokat kom inte! sjukt störande.. enda ursäkten för sådant är om brickan suttit hela månaden runt så att säga. och när jag bokade min tid igår så var heeela dagen obokad. så det så! pilutta!

nu ska jag träna igen. har ett par julbord att ta igen..
jävla skit att man har massa praliner kvar hemma bara. om man äter upp dom snabbt borde det bli mindre kalorier. haha.

grannfejden

shit. jag snodde precis någons tvättid.. trodde jag hade bokat till kl 8, men det var till kl 12. DOH! lämnade en fin liten lapp med ett stort förlåååt.. hoppas att det hjälper. iofs är klockan 9 nu, så har inte personen i fråga kommit nu borde det väl vara lugnt enligt tvättstuge-normer?

en morgondröm

Själ i flamma, blod i dans
han var hennes, hon var hans
han blev hon, hon blev han,
ett och allt och tvenne,
när hans unga makt av man
trängde in i henne



ja. snusk fröding blev faktiskt åtalad när denna fina kärleksdikt publicerades. friades gjorde han också iofs. de kunde redan på 1800-talet minsann.

helt sjukt bra

det är ungefär nu det är dags att tröttna och börja tröka med varandra. längsta kärleksuppehållet som varit sen sambolivet startade på riktigt är en två dagars vistelse i stockholm för mig. och nu över jul har vi flängt ihop, levt i samma kappsäck och varit på samma (alltså dubbla) julfiranden. när mattias frågar om madde sover, jag svarar "ja" och han börjar svikta omkring naken ändå suckar jag demostrativt - för att sedan garva med madde när vi vaknar. inte för att vara grov, men hon har nog sett nästan lika många vinklar av honom som jag. haha.

det braiga är för övrigt att komma hem från träningen och det ligger en lapp på köksbordet där det står: misstänker att du är och tränar. åker till familjen och kaklar lite. saknar dig love. puss puss. sjukt men sant.. vi har inte träffats på heeeela dagen och saknar varandra. nöjd över det jag.

för övrigt är jag nöjd med att mari kommer snart! och madde såklart! fast vi ses så jäkla ofta iaf.. haha.
och peter! och prezmyuaw! typ.. haha. PS är enklare.

habbibi!

pass

hockeyn var dunderskoj igår. det är nog mammings förtjänst.. gapar som en annan karl om att det andra laget ser ut som tomtarnas julparad. rödklädda och matchstraff på matchstraff så kan man ju inte annat än hålla med..

det var i alla fall en ganska vild match. eller domare snarare. i andra perioden spelade hc (mattias lag) med ordinarie 5 man på isen två minuter. HAHA. mattias satt en tredjedel av matchen i utvisningsbåset. han missade två frilägen, men fixade i alla fall en straff också . diving swan!

i sista perioden hade kungsör tre (!!) avbytare efter utvisningar och skador. svettigt! deras tränare vart uppvisad på läktaren och kom och satte sig hos oss med kommentaren "här verkar det vara bäst stämning". kungsörs supportrar lekte mest arga ögat.

sen fick vi hem bill och bull (steffo och kalle) samt hockeyrövarna. björnis blev.
och nu måste jag sluta för mattias tycker att jag trycker för hårt på tangenterna.. haha.

"ursäkta.. du andas lite högt, skulle du kunna sluta med det?"

gååoad jewl

har öppnat mina första julklappar nu. senare än vanligt måste jag säga så är lite stolt..
de skrattade lite åt mig här på jobbet då.

annars är dagens bästa när de amerikanska anställda går hem och säger gååoad jewl!
ska nog börja prata som silvstedt.


okejrå

det är bättre nu när det är ruffsat av mig själv.. lite pill och en toning så var jag hemma!

far ända in i baljan!

bah. jag var otrogen och klippte mig igår. händelserik dag va? otrogen och ny frisyr.

det är inte så radikalt.
det lönar sig helt enkelt inte att klippa sig hos frisör när tosis har huvud(höhö)ansvaret.

nu är det för kort. alldeles för krusidulligt. och bara feeel.
kanske vänjer mig.
men nu har jag lärt mig.. håret ska vara längre, och tunnare.
då har jag lite styrsel på det.
får väl ruffsa till det lite.

först jobba och köpa julsprit.. sen kommer mamms och systrarna! wiho!
sen dricka glögg och gapa på hockeyn.

nu blire ruffs.

snusklåda med pipparkukskakor

nej, kladdo. inte en sådan snusklåda som du har! haha. utan pepparkaks-lådor. mattias tog hem fina kakburkar från jobbet som jag packat ner våra nygjorda pepparkakor i. det blev en ful-låda och en fin-låda. gäller bara att hålla reda på vilken som är vilken så man bjuder rätt personer ur rätt låda..

ful-lådan: gummor med tuttar, gubbar med snoppar, sillisar, pac-man, en krokodil som antastar en gris, en gris som det står graaf på and it just keeps on going..

fin-lådan: stjärnor, granar med kristyr och kanske ett hjärta? det blev helt enkelt inte lika mycket i denna låda..



vilda drömmar

är inne i en dröm-period. kommer ihåg vad jag drömmer när jag vaknar.. skitdrygt! ofta är det lite halvskumma saker. när man sedan googlar det blir man bara mer förvirrad. typ "dröm tappa tänder" ger olika svar mellan död och positiv förändring. så vi får väl se vartan det hädar.. snart är vi på rätt sida året iaf!

nattens dröm var hängröv. är man rädd för att bli gammal då? mina skinkor hängde verkligen ner till knävecken. inte så hett ens på friskis det. mattias klev upp ur sängen med ett asgarv. får väl se hur högt han skrattar när det är hans grejjor som börjar hänga..

OM jag hade barn

utan tvekan!

intresset sjunker nåt djävulskt

för bloggen alltså. från min sida. absolut inte intresset för mina julklappar. hade jag fått bestämma hade mina klappar varit öppnade innan de ens var köpta. oktober ungefär anser jag vara lagom. för fy fan vad jag är nyfiken! tyvärr så är julpappret slut så alternativet att öppna dem och sedan slå in dem igen försvann..

höjden av samboskap är föressten när man får julkort ihop. för andra året i rad!

om jonathan får säga det själv

J säger:
tjejen, jag har ett litet problem...
J säger:
om vi åker till annie direkt efter sjukan, så måste jag nästan ställa bilen vid teknisten och det känns lite sådär...
J säger:
dessutom tror jag att jag ska sova på studentgatan ikväll och då vore det grymt skönt att ha bilen där ikväll..
Beccus säger:
ooooh. eller så ställer ni bilen här vid oss och hämtar den imorn  
J säger:
hmm, det går det också...
Beccus säger:
japp  
J säger:
du är en fin filur du rebecka  
J säger:
så många bra ideer och så  
Beccus säger:
hahaha
Beccus säger:
ja.. det är ju kul att någon säger så  

precis så

precis såhär är det!

annars är miss li och maia mina bästisar nu med uppsatsen. och efter två träningsfria veckor (okejrå, det är tre) så är jag äntligen back on track. flåsade som en tät-i-näsan-flodis igår, men idag blir det bättring!

slagsmål med greenpeace

när de snälla människorna rycker i en på stan och väädjar om att man ska stanna så klarar jag inte av att väja om vi fått ögonkontakt. enda vägen ut (förutom det så svåra nej:et) är att säga att man redan är medlem. i allt! så kommer NSF och petar på mig så ropar jag direkt "fan! jag är redan med!" och springer.

idag var det en greenpeace-kille som kom i min väg..

"hej.. jag kommer från gree.."
"jag är redan medleem" och ett stoooort leende från en oengagerad människa.
"guuud vad kuuul!" utbrister han och slår mig lätt på axeln.
"AAAJ" säger jag och hastar därifrån.

haha. det var dagens roliga från mig.

KUL

Stoffe säger: AAaaahhhh jag ar i paradiset!! halsa brorsan


helt oprovocerat skickar stöffe detta på msn. olagligt borde det vara! för här sitter jag.. blek som ett lakan. har inte sett solen på två veckor. och skriver arslet av mig.

japp. men det är väl så det är.. ORÄTTVIST!

ett moment i mitt liv

jag träffade familjens nya hund igår. eller nya och nya, deras första.. de har inte haft någon innan. och jag är ju ingen hundtjej direkt. det närmaste kärlek jag och hundar har kommit är nog fasters jakthundar som var ute och gick med mig under sommarloven nere i småland på 90-talet. nu har vinden vänt! deras tindra är verkligen guld värt. kläckte till lasse direkt; "näär får man vara hundvakt??".

mitt moment var dock att jag för första gången i hela mitt liv plockade upp en hundbajs. till och med hennes avföring var fin! eller vafan.. inte fin, men inte lika äcklig som de brukar. det var liksom som en liten plutt bara. piece of cake!

kommenterade precis min första blogg vars ägare jag inte känner. det är lite läskigt. dock är fotbollsfrun lite i en egen division. acnerövar kan vara jäkligt skojiga. och ha väldans fina kläder.. frågade henne vart hon köpt sin klänning. eller, jag skrev snarare om man hittade sådana klänningar på konsum men det är ju ungefär samma sak. hoppas bara hon har humor så att jag inte skaffat mig en bitter fiende.

policeman cuming with his pistol

japp. jag snuskade till rubriken lite.. det var randy på satin igår för fulla muggar. och de sjunger ju såklart coming. mannen undrade om jag inte skulle blogga om att vi har legat med varandra, men sådant snusk håller inte vi på med. mina ullaredtrosor gick tydligen hem i alla fall.

äsch. nu svävande jag ut! mari sitter på tåget påväg hit! woho. en till utsvävning.. randy ja. det var skitkul! inte alls trångt och jävligt som det kan vara, utan man hade lite svängrum. det resulterade i att jag flaxade precis som att jag var under 18 igen. studsade loss som förr om dagarna. tror dock att gammelman stefan som också hoppade till lite är skadad idag.. så än äre ruter i mig!

det vackraste jag vet

jag har kommit att älska mitt förhållande till word. just ni spenderar vi väldigt mycket tid tillsammans, jag och word. vi lever lite i symbios. han ger mig komplimanger, skojar med mig (annat - analt, för er som faktiskt läst vad jag skriver) och han uppskattar min intelligens.

precis nu sa han: beakta ordformen erforderlig. i vanlig text kan den kännas invecklad och byråkratisk.

jag blir alldeles varm i bröstet av att han förstår att det inte är någon vanlig text som produceras nu!

börjar dagen med ett sprut

ett sprut i vardera näsborre alltså. nu ska jag sätta tänderna i en knäckis med lite grisrumpa på.. kanske lite johnnys söt-starka också. och ett sprut till i den vänstra borren kanske. den bråkar mer än den högra..

sedan blir det otillbörliga affärsmetoder så det står härliga till!

knark vs. feber

fanny säger:
flumm åfeber funkar nog bra ihop, men konkret analys kan bli svårt
Beccus säger:
hahah
Beccus säger:
ja.. men flum 'är bra!
Beccus säger:
för man kan alltid få det att låta bra sen
Beccus säger:
ska mysa ner mig md lite kycklingsoppa nu jag
fanny säger:
haha, som att röka på fast billigare


så istället för att odla plantor eller köpa pills, skaffa dig feber!


och nu ligger rumpen i ugnen. köpte en grisstjärt förut och måla den lite med ägg+senap precis.. 225*C ren lycka!
pipparkukshus-bak blir på lördag också! lite juligt är det här minsann, fast att vårat enda julpint är ett guldigt pärlband i en burk på skrivbordet.

ekonomiska problem

jag snyter oss ur huset. är inne på min andra toarulle nu..
det blir verkligen till att köpa budgetpapper till rumpen framöver.

att sova med nässpray

hur man än sprayar och sprayar så vaknar man alltid och är tät efter någon timme. som en konsekvens av att man andats genom munnen är också läpparna alldeles sprickfärdiga.. och inte av att man sprutat in halva arslet i dem, utan för att de är torrare än oblötlada bönor. således har jag varit uppe fler gånger inatt än vanligt (en kisspaus är normalt) och jag har doppat ansiktet i vaselin.

och nu blire tvätt! mattias skämdes igår för han fick lov att ta ett par ozzy-strumpor han hittade i en låda.. mamming, är det amandas eller nathalies glömda?

såklart blir det plugg också.. vi har en deel att göra innan jul. gosh! men det är det värt!

romantik

romantik är att komma hem efter fläng och det är städat i lägenheten (igen).
romantik är att få varm mat i aluminiumform till den tomma magen.
romantik är att gå ut och äta 2 för 1 innan en lasse winnterdäck spelning.
romantik är rödvin (även om det nu är anna-karins).
romantik är att vara oduschad, fet i håret och ändå få pussas.

romantik är det idag!

status

hemkommen, ompackad och törstig. klockan 8.56 imorgon bär det av igen..

shaped up

det var nog ingen vinterkräksjuka för mig. bara vintersjukan.. fick två rejäla kräkattacker varav jag svalde den första och försökte få upp den andra (utan framgång). så lite falskt kräk-alarm.. men ändock jävligt ont. så efter att ha levt på tusen miljoner bakterier som kämpat för min mage (fil) i ett dygn så är jag nu på benen och fylld med finlagad kotlett + potatisgratäng..


RSS 2.0