ohämmade

det är lite kul med madde också. inte direkt så att vi är blyga med varandra.. höjde precis volymen så att hon kan bajsa med öppen dörr utan att jag hör plumset. vi komplimangar varandras skäggväxt och små tuttar. vi hajkar runt här hemma och är mest bara som man ska vara!

snart kommer pojkarne också iofs.. då blire lite mer återhållsamt.
men inte så värst.. haha.

sen homecoming-party att a-k:s för sara den greken som äntligen är hemma!

this is the new shit

första inlägget på nya datorn.. gillar den som tusan!
webbkamera och allt! ska skaffa skype och allt annat..

enda neggo är väl att man blir orolig för om den är igång och visas för någon.. som datorn står nu så filmar den heela vårat vardagsrum och eventuella aktiviteter i det.

mari fick se maddes string exempelvis.. haha

reflektion ifrån duschen

hur kommer det sig att man behöver tvätta badlakan? de används efter att man duschat, vilket innebär att man är renare än någonsin. man raffsar alltså inte av sig någon smuts alls.. ändå blir frottén och lukta ofräscht om man använder den för länge..

okej, om mattias torkar sig under pungen utan att det blivit blött kan jag ha förståelse för fenomenet. han hävdar dock starkt att han alltid vänder och vrider på diverse atteraljer för att det ska bli nystädat.


dublett i vältränade karlar

springer allt som oftast på friskis numera. full rutin på det sedan november i alla falll så beach09 är inte omöjlig (fast då lär jag nog leva mindre på helgerna). saken är den att jag ALLTID försöker få på pass som killar leder (om det inte är typ bräda eller skivstång). tjejerna tenderar till att vara så hoppetrossiga och nästan fnittra fram ett "ooh.. jaa.. thihihi.. en sista gång!". medan karlarna ryter i så att man tror att klockan är halv fem en söndagsmorgon och man ligger i lumpen.

har en rakad favvis med korta shorts som heter tobbe som leder jättemånga pass. trodde jag.. tydligen så är det TVÅ killar! idag var jag på ett medelpass med hårdrock och kamp. under nedvarvningen fick jag se EN TILL likadan kille som jag trott var one of a kind. snacka om att jag är dålig på ansikten..

tilläggas bör (inte till min fördel) att de inte var tvillinglika. samma kroppsform, rakade och korta shorts. that's all. en var tatuerad och skäggig.

porr-hans på p3

de ringer in till christer och stör sig på olika ljud. en tjej gillade inte ljudet av när man sväljer vatten osv. sedan ringer hans in och gnäller på att hans arbetsslavar (?!) bara pratar WoW heeela tiden. han imiterar dem lite och säger att någon gnom ska suga deras kuk. christer blir lite pryd och man hör nästan att han rodnar. hans fortsätter dock med konstaterandet att han inte har tid med att spela WoW, för han tittar bara på porrfilm. där tycker christer att det räcker och jag asgarvar.

den nya, blonda i parlamentet imiterar hellre WoW än att titta på porrfilm:



arbetslöshetens framsida

nu blev jag gladare, fast jag borde vara ledsen. peter ringde från sitt flashiga kontorsnummer med datahänvisningar och sa att hans avdelning ska avvecklas. detta innebär att han om ett år inte har sin nuvarande tjänst kvar.. och han måste alltså flytta till örebro!


ruschblogg

skapligt nöjd med livet just nu. känns redan som att jag är i sälen typ.. har så mycket bokat och inplanerat nu så det kommer bara säga svisch! wiie. sälen-längtan är bara en bonus!

såhär coola ska vi vara i backen:

image154

livet på nya nivåer

inatt när vi kom hem var madde redan hemma. ena stöveln låg i köket och nycklarna var kastade till garderoberna. jag nattade henne lite fint. hennes enda kommentar var "aj, jag får ont i ögonen av ljuset.. stäng av!". jag poängterar att det är helt svart.. men tamejfan, det är det lilla blåa ljuset från tv:n som smärtar. jag garvar och löser problemet.

nu drar mattias icke-roliga skämt, som exempelvis "varför får inte jag äta ost när tom och jerry slåss?".
peters var roligare: varför för inte min kattaligga när systemets kattalåg?

nätdejting på nya nivåer

image153


snygga göran efterlyser en flakvagn. snacka om att han tar köpochsälj-sajten till nya höjder.

i own the night

vad skönt det är att vara mellan två kurser. det finns INGET man kan göra. befriande att vara ekonomiskt oberoende också.. alltså, att inte ha några pengar. då behöver man inte oroa sig för att man råkar spendera dom. får iofs pengar i eftermiddag så det är en förmiddag av pankhet jag troligen överlever.

kom hem från kära karlstad igår. åt, tränade och cyklade lite fel. kramade lite på trötta karln hemma och kickade igång honom för tidiga bion. jag åt mig mätt på popcorn och var inte ens nära att somna. jag kläckte några bloopers som omgivningen hakade upp sig på ("..en femkrona i stjärten.." .. "oj, det var fel röka"..), sedan gick vi till boysen på väster och drack 3,5:or. en öl på stan och sedan ett sibylla-meal på hemvägen. en otroligt fin fredag!

och snart kommer kladdo och berikar våran soffa! wiho!
idag blire redigt kalajs.

say no more

VG!

fy fan vad vi är bra.

och ändringarna vi behöver göra är bara de vi själva hittat plus en förkortning i innehållsförteckningen. king!

ett bubblande stockholmsskratt

läsarantalet på bloggen stegrar (inte stagnerar som förut). äntligen! och imorgon förmiddag får vi betyg på uppsatsen. känns skitbra! vi fick beröm i alla fall.. så någon komplettering lär det inte bli.

nu hägrar karlstad! dock bara för ett par timmar.. annars hade jag gärna bänkat med kamelminen min. shit, du hade gillat historian jag har nu. vi tar igen det!


moahahahaahahaha
som fanny skulle ha uttryckt det!


att vara förvirrad

stressar runt lite nu. det är rörigt med lite tid till att ordna mat, byta byxor, köpa presenter, omboka tandläkarn' och åka till skolan. hade ett presentkort i handen när jag skulle sätta mobilen på laddning och försökte sätta sladden i presentkortet istället för telefonen. beloppet ökade dock inte..

slogs lite med pensionärerna på stan också. armbågade mig runt på kappahl (nej, mamms - hittade inget till dig i tantbutiken så du är inte gammal än!) och racade på löparbanorna på stadium (jag vann oftast). helt plötsligt kom mitt andra jag och gick på vägen!! skitläskigt.. vi hade lika jacka (inte vanlig!), samma hårfärg, lika långa, fotbollsarsle och små ögon. hennes näsa var inte lik min i profil, men annars var det nog min hemliga syster. till och med hon reagerade! vi visste varken ut eller in.. ska man hälsa på varandra liksom? skratta? gråta?

fan! skulle ha gett henne en komplimang :D haha.

värmländsk ordlek

vad betyder följande;

I åa ä e ö å på öa ä e mö.



Översätt och berätta för mig om nya layouten fungerar bättre eller sämre!

Måste jag återgå till en standardmall?



hjärtskärande

är att boka tandläkartid och veta att tandtroll inte är värda sin vikt i guld.

att sätta på snickarn

har hela lägenheten i hantverkare nu. vi skickade in en massa klagomål för att vi inte ska få höjd hyra och nu ska de tydligen kolla allting. i olika omgångar. kanske är svårt att kunna allt?

de plockar isär duschar, petar på fläktmotorer och tackar nej till kaffe. hur vänlig ska man vara åt krakarna? de skrattade lite åt allt vi klagat på.

att bygga broar

image152
det är inte alla broar man får kliva på.
ibland raseras byggena..
så nu håller vi tummarna för petä!

10 234

om det är antalet låtar i min winamp-playlist vad är då oddsen för att få en bra låt att lyssna på? i och för sig ligger "ishockeyfrisyr" med DLK inlagd tre gånger tydligen. ger det bättre eller sämre odds kan man ju då fråga sig.

att kapa någon vid fotknölarna

vi har opponering på vår uppsats på torsdag.. jag kommer gå dit stolt och känna att vi presterat något bra!

vad jag däremot undrar är hur författaren till uppsatsen vi ska opponera på känner sig. om hon är stolt och känner glädje? det tror jag inte. hon kan inte ha presterat alls dessa 10 veckor. hoppas hon vet det.. annars kommer vi få berätta det för henne.

jävla efterfest

i dubbel bemärkelse. i vanlig ordning bestämde vi oss för att dricka tequila efter krogen. baad! och pga av efterfesten.com har jag nu bytt lösenord på alla tänkbara ställen! hur ska jag nu komma ihåg allting? hör ni inget av mig vet ni vad det beror på..

att se bra ut

att grannarna som vi är lite bekanta med drar ner alla persienner i fönstren, betyder det att de inte vill se in till oss eller vill de inte att vi ser in till dom? är det vi eller dom som är obscena?

persinenner är för mig vad en stängd dörr är för andra. jag blir så nyfiken att jag döör! vad göör dom där bakom?

självporträtt by mary

image151
Jimi säger: Oh!! Det ser ut precis som du på bilden!! ^^
Beccus säger: hahahah
Beccus säger: visst göre?
Beccus säger: tom tungan ute som jag har på alla bilder J
imi säger: ja.. hahaha å ditt tjocka fylliga hår... precis som på bilden, haha

ingar kamprad e-a

hela vårat hem är som besökande vet ikea-uppbyggt. allt ifrån tavelramar (om än ommålade) och väggskåp till köksbord och duschdraperi. allt utom snordyra soffan som gör vardagsrummet iofs. dock har vi bytt våran superstora taklampa med spottar på lina säkert tre gånger nu! och tro på fan, visst börjar den blinka nu igen. inge najs att vara på disco när man försöker pluuugga..

att dom inte har hemservice!

my precious

image150

hockeyröv

på läktarn skriks det så att man nästan blir döv,
men vad gör man inte för att se en hockeyröv?


upprättelse till mads

jag gillar kents "columbus". speciellt stycket där stockholm vaknar långsamt och han är full igen. det är faktiskt lite poesi!

no return

nu har vi lämnat in uppsatsen. stolt som få! bara att hoppas att vi inte glömt något fatalt.

som fanny skulle ha sagt det; "säng, movie and a banana smoothie!"
vi ska ta det lungt till klockan 14 imorgon. iofs ska jag studsa lite bräda kl 19, men det är bra för.. själen? rumpenstumpen om inte annat!

sessåå

föressten, fattar ingen det roliga med en träffsäker kommentar?!

PANG!

eller så har ni dålig humor.

föressten, stavas förresten så? eller föresten? före sten. eller för resten? word kan inte heller!

varför hålla kvar?

har hittat en otitlad (untitled) låt från pengabrorsan-albumet som är sjukt fin. hans röst är som smöör mellan tårna! det behövs när vi ska lämna in uppsatsen imorgon.. jag är nervös. mer nervös över mitt liv! vet inte vad jag vill, borde eller måste. vill plugga jämt! känner att det är dags att börja jobba.. samtidigt vill jag inte stressa. borde kanske ordna en sjujäkla studieskuld medans jag ändå är igång.

-
varför hålla kvar en endaste sekund? försöka sova när du inte får en blund?
bara vi två - gör så mot sig själv.

så fint sjunger han pengabrorsan!
len!

träffsäker kommentar av mig?

image149

drop it like a hatt

nu har vi bokat en stuga i sälen v.5! wiho! allt vinterdepp försvann som en vind!

baconstekning på hög värme

låg och stekte på eyra efter jobbet. vred mig som en bacon på för hög värme.. shit, när blev en halvtimme i solarium en pärs? eller har jag bara glömt att det fräser i huden efter 13 minuter? jag luktar i alla fall tillagat nu.

upp med fartten sista kvarten

släpp sargen och kom in i matchen!

om 1 h är det helg! wiho!

och jag ska lägga mig i hudcancer-bubblan på hemvägen.
mina glåmiga kontorskinder förtjänar lite uv-strålning.

att göra en tiger

en svensk tiger sas det. jag gör som tigern säger i metro jag istället. idag visar det österländska horoskopet att om man är född 1986 ska man ta ett djupt andetag och slappna av. det kan jag behöva. så det är vad jag ska göra..

en fredagkväll efter jobbet utan krav ska det bli. jag har ett måste och det är att dra fram snabeldraken. annars ska jag bara gotta mig med vad som känns bäst för stunden! sedan får vi se vad det innebär.. spännande att släppa lös såhär. haha.

kall mus

nog för att jag är trött och vimsig, men den kalla musen består endast av dagens skämt. det handlar om en mus i ett kylskåp.

så, vet ni hur man ser att en mus är i kylskåpet?
ostbågen står parkerad utanför!



hahaha! säkert bara mari som garvar.. och jag iofs. men tänk den dagen då man hittar en ostkrok kvarglömd nere på golvet i köket.. lätt att jag kommer säga att det är en mus i kylskåpet!

brölle

har tv:n på medan jag går igenom uppsatsen nu för sjuttioelfte gången. brolle är på sing a long.. han gjorde precis bengt alsterlind sjungende "love me tender". jag gråååter! av skratt! haha.

"den här låten ska handlä öm tänder, och inte vilka tänder som hälst - utan love mi tänder"

HAHHAHAHA

analklåda är vanligare än vad du tror

sjukt fin reklam! tror ni att ämnet blir mindre tabu nu? att jag imorgon kan sätta mig i fikarummet och fråga löneassistenten om hon på senaste haft några kli-attacker i stjärten? det vore! tror inte att jag vågar dock.

det blir bara bättre framåt natten

sjukt kul! med nytt år.. börjat bra har det verkligen! killarna fick följa med tjejerna hem, och tjejerna fick stanna här hos oss. klockan tjugo i fyra var jag still going strong och tre tappra sov i soffan medans jag, peter och a-k spelade wii. sedan tog a-k med peter hem efter att jag sagt att han bara kokar kaffe. haha. snacka om att ge grabben bra förutsättningar!

festen igår var en hit alltså. vissa folk är roligare än andra måste jag säga..
jag är bland dom roliga då! haha. bilderna från igår visar att jag hälften av foto-tiden har tungan halvvägs upp på kinden.

RSS 2.0