oh girl!

jag har ett flashigt jobb - den ni! fast lite tid.. öl blir! och snart malls! wiha. sen mary! jag kommer! fast nu ska jag åka tåg och gå på Ludvikafest.. fast har haft ett hembiträde som diskat i en vecka. inte så tokigt att pojken har semester ni :)

jag känner en bott

http://hultsfred.lunarstorm.se/2006/article.asp?id=60
värda killen!


min punka är lagad.. men träna blev det inget. tog en runda med joggingskorna dock (påminn mig om att jag har mina inlines i källaren - dom ska upp!) och hittade en minigolfbana runt hörnet. det ska bli mitt hak i sommar! men på minigolfen vid gustavsvik får man en piggelin när man spelar!

jag fick jobbet också. fan vad jag är bra. precis så känns det. numera finns jag alltså som konsult på atlas copco genom proffice. en skaplig lönehöjning tippar jag (minst 10:-/h iaf, det är en extra calippo per jobbtimme) och rätt fina arbetsuppgifter: post, reception och växel. att koppla en kines som inte pratar engelska till rätt tjomme är inte lätt vet jag nu. inte heller en läspande herre från zimbabwe.. men jobbar man på ett multinationellt företag så gör man! trivs som sjutton. variation, tempo och mycke folk.. och jag har sett borrarna som dom använder i armageddon på riktigt. dom tillverkas på produktionen där jag sitter.

nu ska jag göra matlåda och dyka ner i soffan. vore värt att somna i tid.. så man slipper vakna tio i sex imorn bittida och tro att man försovit sig.

just ja! fick min andra födelsedagspresent idag.. en flaska sourz! wiha! tack micke. men jag har en del innestående :) en fotlänk, ett paraply och en flaska sprit gör ingen 20-åring glad (eller jo, mig i alla fall).. men ska åka hem imorn och inkassera lite ändå trorja!

hultsfred06



så, här börjar vår saga.. med 13 liter sprit och 18 liter vin i skuffen gasades det på neråt småland. det blev fartfyllda timmar med mooning åt andra festivalbesökare som åkte lite långsammare (bild). somliga straffar gud direkt och att åka i 93 km/h var inte så bra tyckte konstapeln som behöll mattias körkort eftersom det var en 50-väg.. lite extra humor blev det när vi fick stanna andra gången och konstapel nr 2 ville se körkortet. minen på honom när svaret blev "nej du, det har jag inget.." är ovärdelig! sen skrattade han när fortsättningen blev "..för det har ni redan tagit". jag fick alltså köra hem på födelsedagen, men då höll sig farbror blå borta och det var absolut ingen fara!

vi träffade turtles med cameltoes (se bild!!) och vi hittade den coolaste kavajen på hela festivalen (bild). lätt värt 40 spänn! folienissen från förra året höll på att byggas upp igen (bild) och jag fick ett foto fast att han inte var klar. sprang på en uppblåsbar clown också, men då var nog inte jag heller helt med så förevigade inte det.. när man vaknar på morgonen är det lätt att vara ruffsig i håret (se bild) och jävligt svettig. vi badade friskt i forsen där det var svinkallt, innan vi kom på att den härligaste beachen fanns inne på området..

annars hejjade vi på sverige (se bild), spelade bingo på folks ryggar (se bild) och såg endel band.. inget var speciellt häftigt, men såg faktiskt att kent kom med helikopter (för mads skull!). annars var tiger lou jävligt heta, los de abajo jävligt bra (bild) och killen som jazzade runt med en trumpet jävligt rolig.

mortal combat imitationerna mellan jocks och frank slår dock jävligt mycket! get over here! finish her! allt finns förevigat både på bild och film! frankt the tank/tank me frank kokade kaffe i fittor och jocke fiskade vegetarianer med morötter på spö.. det enda jag saknade var pez och super mario campet från förra året!

ja, gott folk.. min fågel i hatt (camp-symbol) har inte gått bort från benet än, och nog skulle jag behöva ett fotbad - men jag har haft en kalastid. gick typ fem minuter från att jag blivit ensam tills att jag saknade igen. hops jag vänjer mig snabbt för det är dundertrist att sova ensam. ja, gott folk.. beccus har allt gått o kärat ner sig. fast nu har jag skrivit så mycket att ingen orkar läsa... får uppdatera om upcoming events senare. blir att laga punktering och träna kanske.. (intervjun idag gick nog inte så bra - 20 minuter och berättade inte en enda gång att jag var världsbäst, men det är 50/50 - wish me luck)


here's the sweetlife

http://hultsfred.lunarstorm.se/2006/index.asp


japp, ja sägert. hultsfred för femte året i rad.. nu smäller det, och ni kan följa våra äventyr på länken ovan. bäst att sampla mari lite så ingen missar det! :]
backstage-mingel, fotboll på hawaii & grillfester i villan - tjugo06 kan bli hur hett som helst!
(missing tosis!)

fast iofs, det är ju rätt dåligt med bra band i år, men då slipper man väl gräma sig för allt man missa.. torgny melins och tiger lou är typ enda jag vill se, och tiger harja redan sett så bry om att missa dom egentligen. strokes, stone sour, timbuk, slaves etc också klart, men skulle aldrig gå på en separat spelning med något av dem, så alltså dör jag inte om det skulle rulla förbi osett det heller.

bring on the sweetlife

so, blir en kort update av helgens äventyr.. många mil, men värt allting! gosh, vilka människor. men varför kan inte bara alla bo på samma ställe?

emils studentkalas i norrköping i torsdags var värt. det var släktkalas utan dess like och vi tog idolbilder och skojade med morfar. styrde kosan hemåt för studenterna i karlstad, men åkte vilse och tog en timmes omväg. sjöng och lekte bilbingo hela vägen, så humöret hos taikoons var på topp. väl hemma blev det att möta upp kärleksmännen för öl på uteservering. viktor fick present, erik tog studenten för andra gången - men gladast av alla var nog ändå daniel (och han tog ju studenten förra året)! fan, snällare människa får man leta länge efter.

lite sova, sen bjöd fredagen på skolavslutningar för småsystrar med återseenden av gamla lärare och minnen. vidare till kristinehamn och nosa reda på systembolag. köpte marinella till tosis och hon var vackrast i hela karlskoga! (svårighetsgraden på den kan diskuteras..) men nu kommer du ta göteborg med häpnad! gnusas yber alles. sen bräsade vi till filipstaddär mamma-malls äva bjöd på kalas, och där pappa-malls bodde härligast i hela världen! tillbaka till karlstad för fotboll och utgång där kvällen avslutades med bryggsittning utanför timmys till soluppgången.

lördagen bjöd på sol, glass och en anneli som bräsade på med permobilen värre än morsan med bmw:n. det säger endel. spm-reunion efter fotbollen var lätt värt. alla var där.. nästan. sophy saknades (skulle lätt kommentera din blogg jämt om man inte var tvungen o skaffa medlemskap!) och ems var inte riktigt hemma hon heller. snart snart snart :) vi kom på att världen är liten, sen gick vi till nöjjes.. mads bjöd på nattkäk och världens goaste glass! tack love. du är fin!

söndagen var beach heeela dagen. fått lite färg even.. badade inte i vassen, men det fick folk leva med.

gosh, hultsfred snart.. ni måste börja hänga på lunarstorm! ska ju rapportera därifrån och hänga med lordi på chatten.. sen om någon är sugen på midsommarkalajs, utflykt till leksand sommarland eller att slänga ner mig till smögen så är det bara att hojta. för det kan bli sporadiskt med skriva.. eller inte. bros på hur mycket jag vill slippa städa.. men ska nog försöka diska nu i alla fall. hunken från ludvika överlevde ju kaoset i alla fall :]


back in the days

hela helgen blev som ett enda långt motoriskt afasi marathon. vi fanns på discon där axe blandades med rök ifrån rökmaskinen.. det var banana skids, fruit of the loom och butterflys. storyn om oss som ungar. någon blev pimp no uno när han lade handen på rumpan. andra tafsade på kusiner och vissa orsakade svartsjukedramatik med tutt-benor. men, fan - varför får man veta 10 år för sent att man var het på marknaden? vi började på högstadiet med en massa pantade bonnlurkar (väse-kidsen kom ju), blandade häxor med juice i väskan och smygkikade på tjejerna - back in the days. och nu ska vi vara vuxna, med lån och fasta jobb.. jag är i alla fall tonåring än! en med en jävla massa studielån, snart nyplanterade blommar och ett tomt kylskåp.. tur att jag ska hem till mamma snart igen. äta upp mig lite. annars har jag sommarlov snart! ska jobba sista två dagarna nu, sedan är jag fri som fågeln ett tag! sommar blir!

och det var lite kul att ni reagerade på ultraljudet.. vilken scandal-queen jag hade blivit ifall det var en mini-Beccus på g. haha, vafan hade jag gjort då? snacka om att välta hela tillvaron 428 grader åt fel håll. skulle kanske ha tjänat några slantar på att sälja en unge, men då tror jag att jag hellre jobbar arselet av mig för att äta.

och jag har bjutt med morsan på hultsfred! träligt det.. lätt att hon kommer vara ballast på festivalen.

det var någonting om befruktning

jag har precis gjort mitt första ultraljud. den genomskinliga gelén var lite kall emot huden, men annars kändes det ingenting. jag frågade om han såg någonting, och det gjorde han. det enda som är galet med historian är att jag var kladdig i ansiktet efteråt och det enda som kunde konstateras var att jag hade bihåleinflammation. ja, det var en nyhet för mig också.. att göra ultraljud för att leta reda på inflammation i hålorna i huvudet. sedan fick jag pröjsa tvåhundra för en jävla nässpray och en hundring till för penicillinet. tyckte det räckte med ett alternativ jag, men inte farbror doktorn. "det är inte istället.. dom fyller två olika funktioner". tur att jag inte tränat.. och att jag ändå gick till doktorn. sådant här kunde man tydligen få hjärnhinneinflammation av.. sådant kan man tydligen dö av. snyggt om jag susat till himlen på grund av att jag ihärdigt skyllt allt på pollen i flera, flera veckor. ska nog börja gå till doktorn någon gång ibland ändå. så nu är jag bara irriterad på att jag inte blivit frisk än med så dyr meducin. tog ju första dosen i näsan, och mina två första piller, för säkert över en halvtimme sedan.

(men snart.. snart, snart, snart.. Karlstad! wiha. längtar faktiskt dit nu.. har till och med pysslat ihop en dunderfin födelsedagspresent.. inte för att höja förväntningarna, men den är faktiskt jävligt bra)

RSS 2.0