kåt men rädd

hade lite planer på att photoshopa den här bilden för att få till en riktig heting.. men jag kan inte komma ifrån att jag tycker det är roligare när det ser ut som mannen varit på gayklubb och blivit nerslagen - och gillat det!


gaylord


.. och nej, han slåss inte - bara krockar med puckar på rinken. och nej, han är inte bög heller - bara lite fascinerad av andra män i omklädningsrum. och nej, han gick inte ut såhär - men nära på. och ja, visst är han het?! (numera klippt med en kökssax på 15 minuter i ett badrum i falun också - malle förfasas i know.. men det var i alla fall inte jag som höll i saxen! :).


bonus på kontot

var precis in och kikade internetbanken som den nyblivna ekonom jag är (borde nog bli lite bättre på min självhushållning) och hade verkligen något att glädjas åt. saldot i sig var ingenting (speciellt) alls, men jag fick vara glad ändå:

07-01-25 Överföring I Love U    1 000,00


finaste kontoutraget någonsin! förutom kanske mammings små meddelanden.. och imorgon kommer mitt vunna pendlarkort! dags att börja tävla lite om festivalbiljetter nu också..

bonus på kortet

hotellfrukost är bland det absolut bästa som finns. vaknade redan klockan åtta efter någon timmes sömn och var redo.. brakade runt lite i rummet så mannen vaknade och sen var det raka vägen ut i salongen. meeelooon, nygräddade våfflor och gott, mjukt bröd - det är nog mitt himmelrike.. speciellt efter en het natt ute i faluns nattliv. det var rätt aggressiv raggning från vissa håll och skapligt mycket drinkar - samt jävligt het musik. vi blev fotade i vimmlet (nightlife.se).. eller nej, just ja! det var ju mattias och rebecca klasén.. våra förrymda tvillingar - inte vi!

sen har jag vänt mitt liv 180 grader känns det som.. jag skiter i statsvetenskapen denna termin, och läser nationalekonomi på distans istället. det är deriveringar.. och jävligt mycket plugg tror jag. så fattig termin kan bli.. men numera är det nog ekonom-Rebecca här.

jobb ätte jobb ätte jobb

snacka om att få världens sämsta start på en dag full av fläng. vakna klockan 5 av lilla farbrorns klocka, slumra till klockan sex, gå till tåget - och det helvetet är inställt! vänta på ersättningsbuss som inte kommer förrens man lika gärna kan ta det senare tåget.. anlända till jobbet med andan i halsen och kall som fan efter en turbulent cykeltur och få kommentaren "men oj, kan du inte komma såhär fler gånger - alldeles rosig om kinderna". inte kunna skratta för att ansiktet är förstelnat och sedan kuta runt som en illa kokt kyckling för att sedan springa vidare. efter en snabbis i skolan och sedan jobb efter jobbet så är jag nu äntligen hemma.. och bara för att komma på att jag måste duscha, tvätta och dö innan jag skall möta upp boysen klockan 07.30 imorn. BAH! men jag har i alla fall min tofuglass, och jag gillar speeden.. för snart är det pussas! och hotellfrukost.. gosh - jag lääängtar..  och dansa loss med mari i falun kan verkligen bli hetast nånsin!

barnens örebro

det är fint med snö! och barnen häromkring går runt med tefat och bobbar. tänkte på det imorse när jag gick till skolan i kylan; vart åker dom egentligen med sina vinterfarkoster? örebro är så jävla platt så det kan ju inte finnas en vettig pulkabacke innan karlskoga jussom. och rätt fick jag.. och påväg hem från affären såg jag det: ungarna hänger på en liten bulle (det är inte ens en kulle!) som är liten nog för att man ska ha kunna gjort den i en sandlåda typ, och de ropar "iiih" när de åker ner. det enda bra med den lilla lilla lutningen är väl att det inte är så jobbigt att dra upp pulkan igen efter nerfart.. underbart är kort!

dagens rätt; inte ens 49:-

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,980636,00.html

vårat ljuva svenska rättssystem säger jag bara.. och jag är allvarligt orolig för hur det egentligen fungerar. jag vill inte uppleva skiten från insidan - och det syns i min säng, har snurrat upp all tillstymmelse till något som skulle kunna vara sängkläder uppåt väggarna. fast det var väl värt att gå upp till skolan för två timmars prat om affärsidéer.. ska bara hitta min produkt, min marknad och min kompetens - sen jävlar smäller det!

my precious

oj oj oj. i företagsekonomin ska vi skriva ett pm på två poäng, alltså två veckors arbete.. fick ett mail från martin med det pm:et som hans grupp skrev när han läste fek:en - det var 35 sidor! det är galet.. på två veckor. så jag ska försöka spotta någon riktig pluggis att skriva med :]

så känns det typ som att det är måndag idag. för att man var ute i onsdags, lite bakfull igår och pigg idag.. massa sugen på frukost nu i alla fall. så ska nog mojsa ner mig med min puckätande lilla farbror och snurra lite så det blir lite aktion i fabriken!

och micke; skatten är ju säkert i eskilstuna.. och dit orkar jag inte åka för 62:-.. hojta om du kommer på att den är i örebro!

scaary

okej. tidningsrubrikerna har smugit sig närmare..  påväg till jobbet efter skolan lite efter tre så cyklar jag förbi tybble centrum i vanlig ordning, dock är det snuskigt många snutbilar ståendes i en cirkel - något som man självklart tycker är lite suspekt en tisdagseftermiddag. det är avspärrat med plastiga polisband som man ser i CSI och folk står och är nyfikna i klungor. jag cyklar dock självklart bara förbi, men spottar ändå många cirkulerande polisbilar i området - något som är ännu mer suspekt en tisdagkväll. jobbar, lämnar lite plasma och cyklar hem. blir skiträdd när det står ett gäng snutar mitt på cykelbanan (jag har inga cykelljus än), men tänker inte mer på det och kommer hem. läste dock precis dethär, och häpnar när jag förstår att den affärskillen de stannat i en volvo inte fick fortkörningsböter - utan eskort till polishuset. kan ha sett min kanske första offentligt uppmärksammade brottsling!

http://www.na.se/artikel.asp?intId=1099428



hoppiti

hade nästan börjat tvivla, men visst satt dom gamla vinnartakterna i än!!


Grattis Rebecca Norberg!
Du är lycklig vinnare av ett pendlarkort i vår röstning på Pendla
Smart-kampanjen!
Vi behöver nu uppgifter om vilken relation du vill ha ditt pendlarkort
på?
Även adress och telefonnummer behöver vi.
Sedan återkommer vi med information om när överlämnandet kommer att
ske.
Med vänlig hälsning
Anneli Johnson


det enda jag undrar nu är vad dom menar med relation? måste man ha en sådan med sitt pendlarkort? hms. lär väl märkas iaf. tror jag och mitt pendlarkort kommer vara nöjda med varandra! och min plånbok också!

mamming I like

det är alldeles lovely att mamming hittat in i datavärlden!!
puss till dig!
o snart kommer jag igen.. snart snart snart!

tröttmos

trött, det är det enda som stämmer nu. efter en hel med mycket aktivitet, fina människor och rännande så är det inte skönt när klockan ringer kl 7 måndagmorgon. skotta i mig gröten med gubbarna och så jooobba, jooobba, jooobba (för att dra ett hipphipp-skämt). och nu efter handling, matlagande, rännande på bibblan efter kurslitteratur som inte finns så är det lekar.. jomenvisst, jag gillar't annars! men inte nuuu.. bah. men vi ska försöka skaffa oss en kompis eller två i alla fall :] först powernap!

-
och som moset på grädden så kan jag inte träääna! då blir man pigg.. men jag har buggat sönder mitt knä!

reality strikes back

ibland önskar man att posten aldrig kom fram. att systemet faktiskt inte fungerade.
öppnade precis dagens skörd av brev, och har fått kallelse som vittne till rättegång den 20 februari.
jag vet precis hur det går till, hur det funkar.. och ändå slår hjärtat hårdare än nånsin.
nu är det 110% verkligt, och jag är glad för det.
fan, om hon bara kunde stå på sig - och inte låta någon annan göra det!

rikard är påväg, jag ska duscha av mig smutsen och sätta på mig kvällens dress.
kan bli hett det här!
men ändå bara förfesten, för den stora smällen sker imorn! gamla hits och spms i like!

varmt och salt

jag älskar att slänga in all (verkligen ALL) musik jag har på datorn i winamp och shuffla. gosh, man får mycket roliga suplises (har ni inte hört skämtet bör det berättas för er!). dagens spontanskratt kom när bengt dahlqvists (ni vet han som spelade en av tvillingarna i skilda världar på tv4) låt "varmt och salt" kom på. det är utan konkurrens det tamaste (läs: sämsta) jag någonsin hört. läste en intervju med honom i samband med att den släpptes (ett par år sedan) och han tyckte att det skulle bli årets sommarplåga.. basshunter slår honom med hästlängder! bengt hade också skaffat en väldigt rockig look och sade det att han jobbade mycket på sin image. han borde kanske frottera sig lite mer med bot-sångaren jonas..

btw så låter låtnamnet jävligt porrigt. varmt och salt.. salt och varmt. kan man börja fundera på vad han sjunger om egeeentligen. rågblont hår någonting..

pretty girl..

..is beautiful as usual, but with bruises on her ego.

jag har precis gjort världens äckligaste pastasås, i alla fall till utseendet. har gjort typ en spenatstuvning med massa gott som pastasås från ett tips från "storasyster" Lena flera gånger förut. hur nyttig och lätt att göra som helst.. så skulle jag skoja till det lite nu och göra den ännu godare - trodde jag. soyan blev droppen. den äckliga färgen som skiten fick går inte att beskriva. men jag åt och blundade. så nu har jag lärt mig att det går att slänga i mycket gott i den där - men INTE soya. då blir det en rymdgeggamojja som aldrig borde ha existerat.

not only in sadness

gosh, jag kan inte släppa min nikola-crush. mycket rootvälta, nikola och deportees i öronen nu faktiskt. och plugg. heeela dagen imorn skall jag sitta.. för idag blev det mest stojande med nya kursare och träning. sen är det tenta, och sen kommer wickid hit! wiho! det ser jag fram emot. kommentaren: "ooh, då kan vi ha det som de gamla tiderna - att jag stöter på någon av dina kompisar" säger en del. och lördag: karlstad! i like! spms spms spms blir!

japp, vettigare än såhär blev det inte. ska väl muta mig med en bit japp och bläddra lite i ett kompendium. tur att det inte är sommar för då hade jag aldrig klarat att hålla mig inne imorn! hoppas det regnar..

L159 8.oo fre 12/1 2oo7

vilken tur jag har som i alla fall kommer ha rena kläder på mig när jag kuggar på tentan.. wiha! har speedat som bara den med tvätten, städen, maten och allt annat vettigt som man borde göra alla andra dagar utom de nära tentan. läs läs läs.. ska gå till ica och muta mig själv med cashews så jag sitter still. och motionera!

loveninjas

dum som jag är så trodde jag att man efter en 11 timmars nära-döden-sömn skulle vara återställd. tji fick jag. efter mycket blåbärssoppa och äppelbitar pallrade jag mig ner till bibblan för att möta upp monica. sen dog jag långsamt. gosh, aktivitet var det inte dags för! som tröst köpte jag trosor (har varken trosor eller strumpor.. tvättkorgen äter dom!) i väntan på bussen tillbaka till mitt ljuva tybble. så det blir ingen sovmorgon för elin på jobbet imorn heller, och inga pengar till mig! kan bli värt med en riktig toffelhelg med fotbad, rövin och lite buttä i sovrummet.

för övrigt har jag hittat tillbaka till hagförs.se. snacka om att jag uppskattar deras ljudklipp enormt nu när man inte har någon grums i närheten! har blivit lovad grov värmländska nästa helg.. I miss!

sen är detta en officiell inbjudan till en tur på det östersjöiska havet.. helgen den 26-27 januari typ blir det riga. och jag vill ockupera en tallink-färja! hjälp mig!

stackaaars

såhär liten och meningslöst jävla osysselsatt har jag aldrig känt mig förut. madälääns jävla magsjuka tog mig också.. big time. har suttit i sängen med kuddar bakom ryggen inatt och bara gett mig fan på att ingenting skall komma ur min mun. munnen är ingången och skiten som vill ut får fan ta bakvägen. jag spyr INTE. men jösses vad klen man blir.. det känns som man dör långsamt. och jag blir mer stressad av att inte kunna göra någonting än att rusa runt och ha hur mycket måsten som helst man inte hinner med. förlorar mycket pengar på att inte kunna jobba, och mycket pluggtid då jag inte kan fästa ögonen på text. jag vill ligga på mammas soffa och dricka varma koppen! grattis till henne i alla fall.. och jag har i alla fall fixat förra månadens lönerapporter, och fått en liten portion mat stoppad i munnen. så nu ska jag gå och sätta mig i duschen och bara känna mig våldtagen.

RSS 2.0