en bättre värld..

..blev det precis på msn! wickid is here! som vi har väntat, längtat och hoppats - nu är det verklighet. hopp & studs med päronfjongs vad glad jag blev. skojjade om att han inte behöver ringa när han sitter på toa längre, och tur att han inte har en laptop (ÄN). annars har det varit skola och jobb, mycke flyttkartonger och för lite öl, men imorn kväll är det slut! thomas rusiak ska avnjutas - live! jag har aldrig sett han på riktigt förr. mannen, myten.. mattias :)  mums.

och förvånansvärt många födelsedagspresenter har kommit fram i dagarna. inte så många kvar att inkassera nu - men ett par finns det allt.. paket I like! speciellt om dom går att äta.. eller lyssna på. så nu ska jag äta super-omeletten och lyssna på me first and the gimmie gimmies. (+ fastighetsrätt.. men det är verkligen en parentes!)


rebell mot mig själv

hua. jag känner mig inte kry, men har varit en riktigt produktiv dag. skola, lite ö&b med fanny, släpa hem flyttkartonger, leta cykel på blocket.se, leta olåst cykel vid OP, hitta olåst cykel i källaren (med punka, men törs man låna den på obestämd framtid?), städa ur förrådet, fuskstäda lägenheten, laga mat för hela veckan och söka jobb som jag är riktigt underkvalificerad för (men känns bra ändå).

har hittat massa, massa gamla minnen också.. slängde en del - men papps akutkvitto från alla helgons dag -03 gick inte att ens röra. blev lite rädd när jag såg det, för visste inte att det fanns (ordning och reda på den karln jämt..  det låg i plånboken).. men ändå, står på kvittot att de ska skicka en faktura på 250:- på besöket.. dom var nog snälla och struntade i det.

skulle ha köpt en termometer, så man vet om man har feber eller inte. skulle ha köpt en snöbräda också (fcuk knän! jag vill åka.. nån som har en på typ 150 cm till övers??). och ja, en cykel. nya skor (ger bort allt när jag är hemma jämt..). en vinterjacka. ett skrivbord. blommar. nya gardiner.. ikea! men, har inte fått lönen jag skulle haft.. KUL.


let's be alone together

okej, jag har (av misstag!!) hittat en låt med marit bergman som jag gillar. jag gillar inte henne, men "alone together" är magisk. faktiskt. you make me feel like I belong..

annars ändrar jag mig stup i kvarten. nu vill jag jobba igen, fast det är så jävla skönt att plugga. en massa skön fritid att glida runt på, men vädans dåligt med slantar att betala resan med.. hittade ett jobb i karlstad jag vill ha, och funderar på att faktiskt söka det - tänk OM.. märkligare saker har ju hänt.

men nu har mannen precis kilat över till ABB-hallen och hockeyfrun är hemma. ska baka (!!), laga dundergod mat och fotbada med varma koppen. inte bada fötterna i varma koppen dock, utan surpla i mig den medan fötterna bubblar. helgen blir hockey och öl för alla slantar (lhc-guldsmedshyttan, fbk-frölunda, lhc-shc) och väldigt fattig i övrigt.. ska nog inkassera lite skulder. och nästa helg flyttar jag!! spännande som bara den.



och mads, godaste såsen nånsin har jag ingredienserna till. exakt mängd är alltid en smaksak (vet inte riktigt själv.. gå på känn!) så du får doppa fingret och pröva dig fram.. men innehållet är vad som följer;

svartvinbärssaft (stark! typ 1,5-2 dl saft + samma mängd vatten)
lätt matlagsningsgrädde (finns ju typ minimat med 7% i.. perfekt!)
hönsbuljong (inte helt vegetariskt alltid.. men kan finnas goda buljonger utan köttrester också.. prova!)
soja (droppa i en matsked eller så ,men det ska ge skapligt med färg)
timjan

tror listan är komplett nu.. och mums vad gott det blir! ska kokas upp, och sen hällas över typ brynta qournbitar.. går bra med kyckling också.. pasta är dundergott till!


dragostea din tei

maajah hii, maajah hooo, maajah haa haaa - ja, mariah stog för dagens blåsning. "ja, hejsan. det var Mariah Johansson från Försäkringskassan här". fan, tänkte jag.. ska jag betala tillbaka något bidrag jag aldrig fått? livrädd. sen asgarv. så lurad kan man bli av att en oseriös (förlåt) vän plötsligt har ett samhällsansvar i och med ett jobb på FK. fin du!

nu har dagen varit präglad av styra & bergvik, så det är dags för roligheter really really. snart är spenatomeletterna till smågrisarna klara och då är jag fri. latte med vanlijsmak + jooon blir! slibbig snabb mat + maads blir! öl öl öl (eller kanske bara en) + babes blir! burr - me like this. och me miss mannen! men den som sparar på någonting gott :]

I'm coming home

hem, hem, hem - ljuva karlstad! stog med blonda Sara på station förut o tog adjö efter jobb. gudars! dagen har varit full av sol, leenden, oväntade samtal, massa fina tankar från gamla spm:s och ett rus av att bara snart vara tillbaka i karlstad. I miss. men inte lika mycke som jag missar miss malls (you can take the world). hualigen - du ska vara här! eller jag där. vad du än gör den helgen du fyller år så ska jag vara med! bara så du vet :] gärna på en kall bänk i krakow! eller riga. eller prag. eller bara typ världens äckligaste fyllekryssning till helsingfors (vart kryssar man från gbg?! köpenhamn?).. hitta på ett inte allt för dyrt äventyr och jag är din kompanjon! så slipper kanske micke sakna tias.

och sinnet känns lättare nu, för jag har nog bestämt framtiden.. ett år med studielån till (C-uppsats till våren), och sen - ja, sen ni.. då blire åka av. och nu med.. mads mads mads - bänken! jons lya, M&BJ's lya, släktkalas och reunions.. så rätt! (marii - koom heeem! jag vill vinka åt who let the dogs out och promenera hem efter älven!.. eller skynda in till stan o dricka öl! LLA it is!)

sail beyond doubt

what's the use in giving up?
what's the point in going down?

give it up and search for more
take me for a ride and bring me back safe baby.



sugarplum är sötare än storebrorsorna i mando. och jag sov på saken, så just nu så löser det sig. vafan, snyggt och typ ha en 30-års kris när man nästan är tonåring fortfarande. jag BEHÖVER inte ha hus, återbetalda studielån, hund och en tillsvidareanställning jag trivs med - än. men det vore.


where did the good go?

nu är det bänksittarsinne hos mig. varken in eller ut känns rätt, och jag hade sett prison break avsnittet igår som jag längtat efter. egentligen är jag nog mest hemsjuk. saknar mamming massa. jag skulle vilja sluta plugga nu (studielånen känns hur ovärda som helst, ett slopat fribelopp skulle nästan få mig att rösta på alliansen) och ha ett flextids-jobb där jag trivs som bara den. heltid på atlas skulle inte göra mig någonting alls - men vill jag bo i örebro? det finns hur bra utsikter som helst här, men skulle föredra karlstad alla dagar i veckan. eller landsbygden nere på västkusten med rikard. en dos av han skulle inte skada nu.. inte en tias-dos heller. bah -  fuck it! jag vill att höstsinnet ska fly, våren smita tillbaka och tankarna studsa. för nu vet jag ingenting.. jobba? plugga? bo? jag vill bara kramas!

it's you

mamma trodde jag gick på droger, men sanningen var mycket värre;
http://www.youtube.com/watch?v=vA0u88V3Jaw

äntligen är gosklasse tillbaka!
bästa dokumentären ever.


annars har helgen varit barnkalas, vuxenkalas och max-utkörning (vi fick rätt beställning!).
dagen har varit massa fixa, dola och träna. dagen kommer bli lite plugga, lite jobba och sen lite mysa.

och dagens tips är att jag lagt upp sommarbilder på mitt MSN space (bildfunktionen på blogg.se är inte den bästa.. inte ens en av de bättre. knappt bra.). glömde en massa från mitten av sommaren, så ni får nöja er med början på juni och slutet på augusti :)

dagens låt: the specials & fun boy three "it's you"
och dagens fina kan bli shoppingen!

RSS 2.0