sista timmen äro kommen

nu är jag klar här för den här gången. och plötsligt känns det tomt! trivs som bara den.. och har blivit avtackad rejält. vi har ätit godis och tårta och köpmat och fika. sen har jag fått presenter.. en jättefin picknickväska och en liten skåpbil i miniatyr fick jag först. sen skulle vår trafikansvariga vara värre, så jag fick en asstor lastbil! hur fan fraktar man hem den?

regnar gör det också.. kan bli att lägga in en körorder på att skjutsa mig till stan..

mycket nytta har det inte blivit idag.. har mest suttit och fraktat godis i min lilla skåpbil till de andra grabbarna och sagt "ett skepp kommer lastat..".. de skrattar mest åt mig, men fan vad jag trivs!

SNUUUSER

HAHAHAHAHAHA


sen vill jag bara meddela att jag är packad.. klädpackad alltså. inför utomlandet, på söndag. WIHO!
fy fan vad jag förtjänar det här! först blire dock skeda med kladdo och öppet hus på kärlekes jöbb.

vad får man inte glömma? förutom biljetter, pass, laddare och ..? ja? musik.. men pallar inte byta låtar på mp3an.. med viss risk för att döö. hur länge till orkar jag med det jag la in för flera månader sen? (typ..)

så nu beger vi oss till kulturen i norra kroatien.. amfiteatrar, ockupationslämningar, ö-utflykter och en dag i venedig blir. fy fan vad fint att åka gondol! jag har verkligen alltid drömt om venedig.. sen KAN det bli en drink på stranden, en nattklubb och en bakad potatis på det.

PULA!

pula blev. kroatien alltså..

JIHO!

resa bokad. söndag lyfter vi! från götlabörg. typ halv sex på möra..
så mallsis.. antingen vid start eller stopp så vill vi kafferasta med dig!

ring ring

näst sista tidiga morgonen.. och jag vill fortsätta!
jag vill inte sluta jobba.. jag trivs!
men imorgon blir det till att köpa resa.. sooooleeen!

och nu blire till att cykla ut på min nya hoj.

super zero

och inte som i jävligt sjukligt smal, utan som i reklamen. no super hero, snarare super zero. bah. kom hem efter jobb och shopping så gick luften ur. jag har måsten att dona, men jag vill bara sluta frysa och bara vara med någon nära! BAH.

jag hatar att känna mig liten och ensam. som ett åbäke. bortglömd och oprioriterad.
men hur fan låter man bli?
jag kan ju inte äta JÄMT..

BAAAH!

sova på saken vore.. men är inte ens trött än.

handy man

nu är vårat förhållande väldigt könstypiskt. jag har rakat benen och målat naglarna, medan mattias bygger ikea-möbler och drar sladdar.. dock kom vi överens om att jag skulle ta hand om målningen - och det gjorde jag! vilket var ett väldigt bra deal för det tog max 20 min att rolla lite på mdf-skivan..

nu blir det blanda drinkar och sippa mojitos för allt man är värd!

JAJAJA

jag studsar nästan på stolen! shit! om det HÄR blir sanning, då flyttar jag hem!

linn heed som husguru

okej, jag vet inte om det är jag som är en oupplyst jävel men detta var en nyhet för mig!

 "Får killen utlösning inuti tjejen, eller om man tar satsen i munnen (man kan få klamydia i munhålan och i ögonen), så ökar naturligtvis risken att bli smittad."

klamydia i all ära, men klamydia i munnen? och sen i ÖÖGAT?
tror att det hade slagit ännu bättre om man satsat (haha) på det som slogan för att skrämma folk till att betala tv-licensen.. hade jag fått ett vykort där det stod "vill du ha klamydia i ööögat?" skulle jag ha betalat tv-licensen direkt.

och tro nu inte att jag som fattig student inte betalar till kiruna!
haha.

gucci gucci prada prada

har discograaf i winamp och jävlar vad det studsas.. jag vill dricka öööl!
försöka sätta upp nya gardiner blir dock..
sen skratta åt paddlarna i svartån.. flottrace it is.

by the way så vet jag vad jag gör när någon innan mig bajat på tjottan. jag vänder i dörren och byter toalett! idag hann jag dock ana en bajsrand i porslinsexpressen..

jingle beeeells

det är nästan så jag vill att det ska vara höst. de pratar om sensommarsol på vädret och det är nästan september. var lite väl överhurtig på jobbet när jag motiverade min ovilja till att köpa ny cykel med att det snart kommer snö.. haha. sloooow down liksom.

men jag vill ha tjocka leggings, mysigt stickat och en sköön mössa. det känns verkligen så.
det beror nog bara på att då är det snart sommar igen..

fast om två veckor är vi förhoppningsvis utomlands! :]

föressten, kladdo!
vi ringer ju alltid om varandra..
men nästa helg vill jag komma till dig!
mattias jobbar, och kan passa på att leka med dig då..
så åk inte till falun din grek!

stan var full av gnagare

jag gillar verkligen inte AIK:are. de ser likadana ut allihopa. som en bunt klonade ölmagar med rakade skallar och en attityd som säger "jag äger världen och de som inte gillar mig är uppenbarligen dumma i huvudet". det skulle lika gärna kunna vara EN kille som gillar AIK, men nu är det trist nog flera.. och de kommer verkligen i gäng!

vi har varit nere på stan och njutit av världens fotbollssöndag på serveringar, men dessa jävla skräniga fiskmåsar gjorde mig verkligen aggro. de klagar, skränar, skitar ner, tror att de är på charter bara för att de kommit utanför solna och är allmänt buffliga. äckel allesammans vill jag påstå.

killarna skrattade lite åt mig för att jag var butter på dessa fän, men verkligen.. jag dömer dem innan jag känner dem! och jag är nöjd med det.

allra värst är det att det faktiskt är vuxna det handlar om.. vuxna män som beter sig som.. asch, som helt enkelt inte beter sig alls! tillslut började i alla fall ösk-aik och vi fick äntligen sitta och njuta tillsammans med civiliserat männskofolk.

jag observerade dock på en uteservering att vissa AIK:are faktiskt kan använda bestick..

snabbis

hmm. med tanke på hur jag mår idag så borde jag inte haft nå sköjjs alls igår.
men så är inte fallet!
så jävla värd kväll.. till och med en spontanspelning med dag vag såg vi! vi dansade disco och drack drinkar..
tack fanny! du är så jävla värd!
och äntligen är värmland tillbaka i öreborg! lollo! wiihooo.
fina tjejer!

bilder blir!

mari voooore!
våra mms får nästan bli en vana!

secret stripper name

numera kan ni kalla mig Assley Sweetride!
HAHA

allt enligt vuxenlunar.com (facebook).

vuxenlunar.com

japp, nu har jag fallit för grupptrycket.
finns numera på facebook..
ojsh ojsh.

ni lurade dit mig!
poke me!

DOMARN!

det är så roligt, jag måste skratta.. men det kom ingen trekantig gubbe in. men det jobbar däremot en elitseriedomare i hockey på mitt jobb! det visste jag!

F Ulriksson

han skrattade när jag berättade att man stått och gapat efter honom.
så nu fungerar det inte att säga "DOMARN'!!" varje gång någonting skiter sig..
då vänder han sig om och bara "jaaa.. vaa äree?"

en jävel på..

..HÄSTAR!

det är morsan det!

FAN! GRATTIS!

far out east



vi var ju på way out west i helgen. träffade mycket coolt kreddigt folk (bild nr 1), vi smuttade lite på ett glas vin en av kvällarna (bild nr 2) och en natt när vi var lite hungriga åt vi ett varsitt popcorn lite glamoröst (bild nr 3). vi levde också det farliga festivallivet fullt ut och använde inte en rakhyvel på hela helgen (malles bush var vild!) och vi hängde lite i gräset en sväng. i gräset träffade vi även kändisar (bild nr 6) och den som känner igen honom får lätt en tia! jag försökte få mig lite nuts, men påsen var inbrottssäker (såsen i påsen är poängen i sängen..) och vi hakade på det heta modet med blåa ponchos. alla heta människor i götlaborg har sådana!

sedan träffade vi en fruktansvärt skön och otäck kvinna som var väldigt.. tragisk, patetisk och oerhört jävla skitrolig. hon kutade runt och förnärmade folk (kallade mig kossa den bitchen!). hon visade bh:ån och tappade löständerna. försökte sno malles leggings och dansade till bongotrummor.

det var en grejt helg och det var totalvärt att vara trött på jobbet igår! det bästa bandet var för övrigt manu chao (MYCKET annat också).

nu har jag kladdat in matte (haha) i massageolja och klämt lite. gett paket och ätit födelsedagsmiddag. då fååår man blögga. vi jobbar även på samma jobb just nu.. jag på kontoret och han kör. det är skoj! jag kan bestämma över honom :] fast han har mer i grundlön än jag.. jävla stil.

"man kan känna hur det bara håller på"

sitter och updatar mig lite på nätet efter helgens bravader. klarar inte av detta dock.. mattias knörprar chirrebirre och har den äckliga killen från rederiet (mörka, sliskiga) på tv:n. HAN LAGAR MAT! vem fan vill äta då? allt han säger låter som sexuella inviter till äldre, dallriga damer som aldrig lagt sig under kniven.

kanalchanging it is!

axplock



det är för varmt för att packa.. har kutat runt i stadsparken och svettas ymnigt. duschar jag nu kommer jag knappt bli blöt på grund av att jag har ett ogenomträngligt ytskickt. sitter framför datorn och varvar ner med att kika på lite sommarbilder.. som inte är så många tråkigt nog. jag SKA bli bättre på att ha med kameran!

i alla fall så har vi slagit (in) jonsson, första grillen blev back on orrholmen med familj + vänner, har passat på att pussats lite med majah, spelat wii (en massa.. dåligt väder!), klätt mig i klänning (!!), tagit en arg skolfröken-bild på mamming, grimaserat med mansan, hängt med hunkarna, gett martin riktiga ûberpresenter, klippt rikard i veckan (han är ledsen INNAN jag har klippt för att hans hår inte är någe bra) och sen har vi grillat massa mer. rikard tar det säkra före det osäkra och servetterar både över- och underdelar.

tre veckor jobb kvar.. sen SEMESTER!
eller skola iofs.. men nu känns det som same same.

prisa skatteåterbäringen!

nu är jag pissenöjd med att jag inte fick deklarera via nätet eller något annat modernt så som sms. då hade jag inte fått in tusenlappar på mitt konto idag! wiho. göteborgsresan (och resten av månaden) är räddad!

och så singel som jag kände mig när jag tio över åtta knallade in bland "hej vi är femton, hänger i gäng och smygsuper i stadsparken ur pappmuggar"-ungdomarna på McD och beställde en QP att ta med har jag inte gjort ever. det var inte sådär världsvant singel heller. inte en sådan som är nöjd, äter en grapefrukt och fnyser åt vänninor som kryper hem till sin sambo, tar på sig sletna shorts utan bh och klagar på att de aldrig få ligga. det var mer en sådan som går på McD ensam en onsdagkväll och köper en flottig burgare.

gott som fan var det i alla fall!
och råvärt när man jobbat i över tolv timmar.

fan, varför berättade de inte sådant när jag var tölv?

image100

return of the kycklingarm

jag fick 40 minuters massage idag på jobbet. trevlig hurt-brud som knåda lite. inget porrigt alls, men jäääävligt skönt. sen flumma hon till det och skulle visa mig lite kinesologi. har inte vågat googlat det ens.. säkert humbug. dock visade hon mig läskiga saker.

genom att trycka och stimulera (inte porrigt!) olika punkter så visade hon hur olika saker påverkade kroppen;
  • hon lät mig hålla upp mitt huvud med hjälp av nacken när jag låg på rygg. sedan vred hon huvudet åt höger och bad mig hålla emot när hon skulle trycka ner huvudet. jag orkade inte speciellt.. då gned hon lite på tutt-musklerna (alltså bröstmusklerna som är sexiga på killar men obefintliga på tjejer som jag) och sen gjorde vi samma sak igen. och jag orkade råmycket.
  • hon höll upp mina ben och jag själv höll upp armarna rakt upp (och jag ligger alltså på rygg). vi donar med detta en stund, sedan drar hon ner min arm mot benen och jag ska hålla emot för allt jag är värd. mina kycklingarmar ger efter rätt lätt. då petar hon lite på ställen där man har körtlar (typ bakom öronen etc) och sedan gör vi samma sak igen.. och jag är stark! tyckte hon skulle sluta skämta och ta i lika mycket som första gången, men hon tog verkligen i fick jag försäkrat (sådant syns ju också).
  • sedan demostrerade hon att navelpiercingen tydligen inte är någe bra för kroppen. hon skulle återigen dra ner min arm och jag hålla emot. som tidigare efter körtelstimulansen så gick det rätt bra.. men sedan tryckte hon med andra handen på min navel - och TJOPP! jag blev klen(are).
alltså vet jag varför jag är svag: det är navelpiercingen! hör ni det?!
fast, jag kan inte alls förklara detta.. läskigt var ordet.

den där om att man aldrig ska byta kassa på affären..

att ambivalenta jag valde att inte köpa en ny cykel straffade sig imorse. min biltemaskit till hoj lade ner tjugo i sju imorse.. KUL. det var bara att överge den vid vägkanten och pussla sig vidare till jobbet. tur att man har fina jobbkamrater som låter en lifta.

nu ska jag sno någons tvättid så jag får lite osvettiga kläder och kanske till och med en ren jacka i götlaborg till helgen.. SNAAART SNAAAART!

running with chips

fy satans vad jäkla helvetes fint det är med helg! kontoret har varit underbemannat i veckan och vi har slitit litegrann.. men ändock haft kul! det är fina killar jag jobbar med. det är mycket ordvitsar, skämt om musarmar och skoj om sprut på skärmen.

kärleken puttrade in med bubblan och hämtade mig på jobbet. sen har vi bara kramats! och ätit. nyss gick vi till ICA och köpte två (!!) chipspåsar. så jävla värt. så jävla samboigt. speciellt i myskläder.

i kön var vi med om ett äkta eget tjyvlyssnat-ögonblick. tre stycken "hej vi borde ha varit på buller nu men är lite för fega, men vi tycker att vi är coola ändå och spelar dator istället"-killar stog framför oss i kassan och snackade vitt och brett om politiska preferenser..

kille nr 1 säger stolt: "min morfar var kommunist.. och han blev till och med degraderad i armén för att han vägrade befälsutbildning"
kille nr 2 skränar på: "min farfar var pacifist. ascool!"
kille nr 3 vill inte vara sämre: "och min morfar då.. han var syndikalist!"
mattias himlar med ögonen och muttrar buttert: "men va faaan.. min morfar var alkoholist!"
och jag skrattade: "hahahHAHAHhahah HÖHÖHÖ ahhhöö"
typ så.

doppa fingret i dippen blir nu!

running the åkeri

pinsamt, men jag visste inte att det fanns butterkakor på riktigt. inte nog gammal för det.. haha. annars är det mycket strul på jobbet nu. 5 st chaufförer sjuka och det är ett evigt pusslande.. tur att jag inte driftar i alla fall!

running the wheels

inte ens plasmatantens maskin var med mig! pep och tjöt som bara den.. och inte hade jag tillräckligt med pengar för att köpa en dubbeluppsättning av filippa K muggarna jag spanat in. när jag cyklade hem tänkte jag göra en "jag irriterar mig på detta"-lista (då skulle folk som trycker på knapparna på övergångsstället fast det inte finns en bil i sikte hamna i topp) men kände att det blev lite väl buttert.

sen hittade jag faktiskt en rejäl butterkaka på lucullus bageridel (den hette verkligen så på riktigt!) men kände inte att det var värt 34,90:- att bli surare... och när jag stog där märkte jag att jag faktiskt fnittrade åt butterkakan. då kom jag på att jag inte alls var grinig, alltså blev jag glad och skulle mms:a en bild på butterkakan till någon för att dela min nufunna glädje. tror ni inte att mobilfan var hemma?!

då blev jag irriterad igen eftersom jag lämnade den hemma med flit för att jag propsar på att inte vara anträffbar heeela tiden. sen när jag kom hem hade rikard ringt.. så ringde upp honom, och vips så var buttrigheten som borta! kungen av burgare som beställer "chiniiniiniis" på Burger King förtjänar verkligen leenden!

nu är det jag och john lennon! och en söööt honungsmelon.

power to the people!

watching the weels

lite stressdag på jobbet = kort lunch och övertid. men skoj ändå! har varit världens problemlösare idag.
fick även ett samtal från chiifen som bad om ursäkt för att de strulat med min lön..
i slutet på juli klirrar det i kassan!

dock klirrar det ingenstans nu. kom hem, wokade lite och nu sitter jag här och äter. känner mig sådär tjejigt jävla depp, för ingenting! jag vet liksom inte ens varför jag är låååg?! klart man får vara låg, but hey - give me a reason! jag vill ha en kraaaam!

pepp pepp pepp

RSS 2.0