kliver på

det började med några öl på pitcher's till fotbollen i onsdags.  sen blev det spontankalas i fredags, igår rockade mainliners på backstage och idag kliver man på igen. inte lär det bli bättre imorgon heller, men ölen är lika god idag som igår!

sämsta ever gjorde jag idag. butter fortfarande!
i sista sekunden bytte jag den himmelska hamburgertallriken på pitcher's (nya haket?) till någon spännande kyckling. visst, det var GOTT - men hamburgertallriken slår ALLT.
jag gjorde helt enkelt bort mig och då får man sitta och dreggla över de andras mat!

storyn om beccus

credden för att jag kan kallas beccus skall helt och fullt gå till mina systrar. fram tills gymnasiet var det i princip endast hemma hos min smeknamnstokiga familj jag hette så. smeknamnstokeriet ska nog mamming har credd för; exempel som snabeldraken (gissa!) är klassiska. syrrorna kallas allt ifrån mansin, mansanare, schilis till timon & pumba.

sedemera var mansan med mig i skolan i någon av de första veckorna i första ring (säger någon ens ring längre?). varför vet jag inte.. dock hoppade  jag på kryckor då tack vare en djävulusisk knäoperation och det enda klassisarna kallade mig var kryckis. en lärare frågade barskt och rappt en mycket (för tillfället) blyg och timid lillasyster vem hon var i skolan med. "beccus" svarade hon självklart, och efter kom ett spontangarv ifrån klassen. efter det blev det beccus.

smeknamn är skoj!
på hoj!
och jag saknar er systrar! och mamms såklart!

farewell my hell

japp, allt är vackert på ytan - skrapar man lite kommer det fram smuts. och desto mer jag får det bevisat, desto mindre vill jag fixa till egna, nya barn. varför inte bara ta ett barn som finns i ett helvete någonstans? och våra egna helveten är ingeting när man sätter det i förhållande till andras.

just nu är mitt helvete pengar (dubbelhyra is no shit), tid och en jävla massa styra - samtidigt som det är långhelg med ölölöl. fre, lör, sön, mån och bara öl. det gillar jag iofs, men det tar tiiid. har iaf varit lite duktig nu och fixat korre-städningen + lite flyttpack.

jag har det inte

jag tog precis av mig min klocka, som ser ut att vara värd pengar. jag skalade av mig pengarna. och vad finns kvar? ingenting. egentligen. det ni tycker om, det är inte värt något. och jag vet inte vart jag ska fortsätta, för människor har det illa. hur illa? JÄVLIGT illa.

jag har inte råd att köpa kläder ifrån MQ som ger mig image, jag har inte råd att köpa smycken med det rätta mönstret av blommor och jag har fan inte råd med att köpa linnen som bara sitter bra en tvätt ifrån H&M. det enda rätta jag kan göra är att ge andra RÅD. råd att kunna ens gå igenom dektektorerna på lindex för att kika på väskorna - och att kunna ge dom chansen dricka vattnet i brunnen.

det jag får höra, vilketsom (det än är).. det får mig att vilja spy. jag vill kräkas galla på oss, på oss alla. och speciellt på mig för att jag inte är bättre.

fäder som våldtar sina barn, vilket jag inte kan hindra. mödrar som våldtar sina barn, vilket jag inte kan hindra. föräldrar som med våld "uppfostrar" sina barn, vilket jag inte kan hindra. föräldrar som är elaka mot sina barn - VIKET VI KAN ÄNDRA PÅ. och jag vill bara gråta - för det är i den här världen "vi har det bra".

alltid - ALLTID- har vi det bättre än någon annan. och alltid, ALLTID, har någon det sämre än vi. och det, DET, får mig att gråta. och jag tror definitivt att det är någonting vi kan ändra på. varje dag, i varje möte, kan vi göra något bättre. dock, det kräver engagemang, det kräver tid och det kräver av oss - vad är vi villiga att ge?

mitt i natten

för 6 månader sedan hade jag ALDRIG gått upp till föreläsning klockan åtta om jag varit och smuttat på en öl kvällen innan.. ljuset har gott inflytande på min taktikskolkning!

CL och en kall en

mums. ska bli SÅ skönt.. pitcher's hamburgertallrikar är inte att leka med (mest till för att äta) och jag har typ spart mig hela dagen! en kall öl, fint sällskap (33:an is king) och en liverpoolvinst - mer kräver inte jag! lite sol imorgon vore inte fel iofs..

010

taget igår efter rudbecksgatan!
världens bästa platespottar-gata..

ramtida dam

det blir så tomt på 19 kvm när 90 kg kärlek åker hem.. men det får man ta när man vet att det snart är kramas på heltid. på måndag får vi nycklarna till lägenheten! har styrt el, bredband och adressändring nu till lunch - och så vidare på jobb. jag vill hinna göra ingenting! det är det bästa jag vet tror jag.. att bara dola.

dock skickade rickytan bilder från senaste karlstadvisiten, och nu slår det mig att jag verkligen HAR små öron. folk säger det, men "asch, SÅ små kan dom inte vara" har jag tänkt. men dom ÄR ju det. bildbevis. trots litenheten passerar det dock en hel del skit..

kan det inte vara så att jag har väldans stort huvud bara?
kanske.
rikards alien-öron fascinerar mig still i alla fall!


image69

platespott

igår tog jag tre 009 inom loppet av en minut! det kan man kalla stim.
nu är det barnkalas för heela slanten!

rövmys 2

image68

haha. nu var jag rolig!



och tack mamms för slanten! men jag ska inte köpa en sån. LOVAR! eller? haha, nu är du orolig.

rövmys

image67

japp, soffa är beställd. kan vara skönare än vilken säng som helst.
den kommer dock inte vara närvarande under kalaset den 1:a juni..
men den som väntar på något gott!

56

lite depp, fast mest fina tankar - och en tår eller två. men det fåår man.
19 april och grattis pappsington!
har gått runt hela dagen och trallat lite, låtsas som ingenting - fast det är inte värt.

sitter med min musse-väska med minnen nu och bara kikar.
det är lite läskigt att faktiskt se en post-it lapp som med hans spretiga bokstäver påminner om något han inte får glömma: "prover - 3 nov". han kom aldrig riktigt ända dit.. men han kom fan så mycket längre än många andra!

bah. jag skulle behöva kramas nu!

om jag vågade skulle jag sätta på armageddon och bara lyssna på aerosmith hela natten, men det är nog att leka lite med elden. men ack, precis så - just precis så! och varför kan jag inte riktigt förstå.

imorgon är en annan daaag..


-
(platespotta på jobbet i måndags också.. 008 taget - och fotat. men jag har packat ner sladden)

my kind of guy

kaiser cheifs, sahara töserna, mainliners samt roky går på helsnurr i winamp. tokbra!

sitter och väntar på en låt som enligt rikard skall få mig att tänka på honom och solnedgångar :]
låter mer romantiskt än vad det är i och för sig, men kärlek är det fan! good old times.

hetsdagar också. men 1:a juni är det slut! men innan det är det ingen vila, ingen ro.
det var det inte på dagens step-up styrka heller. gosh. jag är verkligen klen. skoj i alla fall att koordinationen faktiskt blir bättre.. förut var jag som en hockeykille på ett aerobicpass.

sedan att hockeykillar är lite heta, speciellt den som snärjt mig, väger upp allting! vad gör man inte för en hockeyröv?

turboplugg right now!

dagens tänkvärda

fy fan, vad rätt han har. precis sådär är jag.. lyckan kanske finns där i mitt nästa köp (kände jag mig inte lite mindre bitter när jag hade med mig jävligt heta nya kläder hem nyss?). bitter är jag för att jag köpte min bok IGEN. 350 spänn rakt i sjön. dock har jag inte hittat den borttappade än tack och lov.

inte gjort någon nytta alls än. eller jo, styrt massa och taktikskolkat.. dock är det dags att turboplugga innan det blir fettiskväll med salina.

"hej, är det max? .. bra, jag skulle vilja ha sjuttontusen cheeseburgare NU"

btw

vem behöver allers spåtant när mary finns??!

jag tror på det där att den ligger hos en "vän" till mig..
fast någon har säkert stulat den!!
för jag förlägger då aldrig någonting.. är aldrig förvirrad, och har det absolut inte i släkten (mamms? ;)..

så det så!

chansarn'

13 timmars jobb igår och det blev inte nå annat nyttigt gjort.. annat blir det idag! ska till och med äta så att anna fucking skipper häpnar! tur att mamms genererade lite slantar också: annars hade jag nog inte ätit alls :]

ska chansa och köpa den bortappade litteraturen igen också.
någon som bettar emot på att jag lätt kommer hitta den igen när jag kommer hem?
säkert!

men dåå sååå..

skitbra! verkligen. jag har tappat bort min kurslitteratur! BRA REBECCA. jävligt bra. inte på tal att köpa nytt, då flummar jag hellre sönder tentan. men jag VET att det låg på skrivbordet i tisdags, och sen var det bara borta. vi har letat igenom ALLA kartonger, garderober och annat tjaffs. kollat bilen, letat i ludvika och kollat med mamms om man råkat glömma det där - men icke.

fast jag njuter hellre av att man får glassa i solen numera..
och efter att ha ätit chips till frukost, våfflor + glass till lunch, fikat och hävt i mig vita makaroner med texas grillkrydda hos f.d. skojjarn' så känner jag ett djävulskt sug efter tomater med salt på. kan bli!

och man blir en f.d. skojjare när en brud på krogen häver ur sig: "du måste vara den trökigaste människan ever.." och knallar därifrån. det tyckte jag var skojjigt :]
kapad vid fotknölarna it is!

föressten, har inte typ allers någon spåtant man kan skicka in och fråga om borttappade saker?
kanske värt att pröva..

fy fan vad vi är bra!

tentan gick bra. hoppade och studsade lite igår. 47% fick U och det är jävligt mycket - dock var jag jävligt bra och fick vg!

007 hittad idag också!

mer platespotting

inge annat blogg än framgången i platespottingen i princip.. igår var en gyllene dag. såg 004 (utanför alster), 005 (kring ölme) och 006 (i lanna). e18 mellan karlstad och örebro är en guldgruva!

platespotting stim!

inne i ett flow nu.. såg 003 igår på "trädgårdsgatan" (fast den heter inte så där vi såg bilen, men det är samma gata fast med annat namn. same same, fast annorlunda). en risig blådaskig merca och så blev jag glad igen! inte för att jag inte var det innan, men ja.. runt klockan 15 var det också för att vara konsekvent i rapporteringen.

skola, gustavsvik och sen är det dags att göra första rycket inför flytten.. tre veckor kvar folks!

platespotting

japp, då var 002 hittad! en DHL-lastbil på bergslagsgatan klockan 19.13 - och jag blev så till mig att det nästan rann till i byxan! jiiihooo.

födelsedagspresenttips

snart är det 18:e juni folks.. det här vill jag ha!
(säg det till morfar mamma!)

san berdooo

inte EN ENDA påskakärring har här passerat. således har jag (med viss hjälp) bälgat i mig lösgodis. det finns liiite kvar OM det nu skulle dyka upp en sista-minuten kärring. kan ingen leja brorsbarn, småkusiner eller uttråkade förstörar-barn och skicka dem till mig så får jag trycka i dem det sista?

har varit lite duktig med plugg också. så snart ska jag börja jävla med alla bakfulla stackare :]
efter att jag lyssnat in mig lite mer på pop-tonerna som kommer studsa runt i slottsskogen.. shit, jag längtar redan!

gimmie sommar!

vart är kärringarna?

vafan, är det inte idag ungarna klär ut sig och kommer till dörren med stoora ögon och tigger godis? jag vill ha påskbrev!! och ge bort godiset vi köpte.. fan, det tar kortare tid att äta upp det än att plocka i det i påsen.

shape up a little bit!


image65


japp, lär verkligen plugga under påsk - för risken finns att jag kommer jobba jävligt mycke under maj + flytt och skit. tror dock att det kan vara värt att städa två lägenheter, flytta in och måla en tredje, tenta av 45 hp och jobba mer än heltid i en månad för att få glida lite under sommaren. hör ni inte av mig så vet ni vad jag gör liksom. 1 juni smäller det i alla fall!


image66

jag fick tillbaka på skatten också! borde typ skriva det där på min blankett.. för inkomsten ligger farligt nära en viss hotfull gräns som folk kallar fribeloppet. tror dock det ska gå bra, om det inte är jävligt ojämnt fördelat på grund av sommarinkomst.. ska vara tyst om det här nu för det gå

äggbert

det är väldigt lugnt här på atlas såhär skärtorsdagseftermiddagen07.
sitter mest och hoppas på att sthlm's växeln ska krascha så jag blir överringd..

våta drömmar om blåkulla och en porrklädd man i kycklingdräkt vore.. får väl se hur väl mannen antar utmaningen :]

annars fnittrar vi lite åt en fru som ringer sin man varje dag, samma tid och med samma nasala dalmålsröst. låter lite som den älskvärda kassörskan på ica som låter som om någonting stort halkat upp i pastejköket: "vaaar deeet braaa sååå?". i alla fall så undrar vi om vad hon ringer om vaarje dag, samma tid och med samma nasala röst.. var nästan på vippen att fråga nu, för det är bara hon som ringer. handlar det om vilket smör hon ska köpa? om hon får slantar till bussen? om att barnet gör olika saker? att hon ska åka till samma ställe som igår vid samma tid? VEM ringer så heela tiden? tror hon att han knullar bordsgrannen?

flyg fula fluga flyg

om ni vill mig något så hittar ni mig här i helgen.. hihi. eller höhö kanske.

konstaterande

varför har jag vaknat fem över sex hela veckan? jag gillar inte att vara uppe den här tiden.. tur att det är ljust ute! dags att bada i mascara och packa frukost (är modern och frukostrar på jobbä).

prioriteringskung

jag mötte helt enkelt upp micke och linn, åt och så kom jag hem för 30 min sedan efter ett stopp på ica tybble. köpte endast skithuspapper, och kastade menande blickar med kassörskan ("japp, jag ska hem och bajsa"-blickar). så nu har jag helt enkelt prioriterat klart. jag struntade i träningen (åt flottig mat istället) och lite skitiga kläder går alltid an.. har man en vinflaska ståendes är det ju nästan missbruk att låta bli den :] tar ett sent tåg imorn och packar efter jobbet - så nu blir det bara att göra en raggardusch o sen tillbaka till stadan!

civilstatus

om mindre än en månad får jag byta civilstatus på lunarstorm..

sambo

hur smakar det liksom? jävligt gott!
ja gillar't!

och HUR ska jag hinna möta upp micke, träna, äta, tvätta OCH dricka vin hos susie efter jobbet? just ja, packa också.. sen jobb kl 07.30.. får nog bli att prioritera lite.. maten kommer alltid först! och tanden mår lite bättre, så ska nog försöka tigga till mig en go macka på stan.

jag ska måla hela världen lilla mamma...

gillar att mamming är kung på att kommentera :]
och jag skryter för alla att du inte har tappat alla dina mjölktänder.. hör ni det?
det är väääldigt unik - men det är så hon är, min mamms!

way out west!

bokade precis biletter! WIHO!
kan bli jäävlig hett..
nästan galet bra.
GBG here I come!
(hade varit fint att hajka på jetis ner idag.. spontanskita i allt och njuta av kalla öl! fast jag har lite för mycket kvar att styra och lite för få slantar för att inte kunna bry mig)

jag vill ha sommar NU! och massa slantar så jag får sommarlov..

så vill jag att min tand ska växa klart. det gör ont så ända in i baljan!
vaknade häromnatten och ville verkligen gråta.. det är ganska stort, för då gör det ontont. går och tänker på att jag vill ha sådana där tygploppsar som tandisläkarn stoppade i käften på mig när dom drog ut min tand med ankar-rot. då skulle jag inte kunna komma åt det onda.. har dock inga sådana tillgängliga så i brist på annat så kör jag in hela mitt andra täcke i käften. då smärtar det mindre.. och lite dreggel har ingen dött av i alla fall.. (men den här smärtan måste ha tagit livet av någon hjärtsvag stackare).

så saknar jag mamms och syrrorna! speciellt när jag går och tänker på att det här verkligen har blivit hemma.. jag pluggar inte bara i örebro längre, jag bor verkligen här. tur att det inte är världslångt bort i alla fall!



och just ja! mitt lag vann på bodaborg :D jävligt hett det! klarade till och med en svart bana.. I LIKE!

buhuuu

det är synd om mig också föressten! jag har jääätte ont i, på, under, bredvid och överallt i kring en visdomstand som kommer fram. det dunkar, bankar och slår i hela min högra halva av huvudet. kan man ens ha en hel halva? en halv halv är ju en kvart, så en hel halv borde egentligen inte vara mer än en halv. låter i alla fall som jag har mer ont när det är i heeela halvan så vi säger så..

ont som fan gör det! jobbigt att äta med huvudet på sne också så man bara tuggar med vänstra tandraderna.. och jag som äter JÄMT! eller nästan i alla fall. blir lätt så när man äter låångsamt.. (var skönt att äta med jon "satt alltid kvar sist och åt" sköld härom helgen :] man känner sig mindre mongo då.

sommartorps hunkar & dipp

efter att ha suttit ute i solen på lite olika placeringar (vi spottade bland annat sommartorps hunken ernst bakom en buske vid slottet) så blev man tillslut hemskjutsad, mannen åkte hem och ett par timmar kvar till grek-middagen med girlsen. japp, då var det alltså dags att göra nytta och börja läsa lite - kallt som fan på filten efter fem minuter och jag är alltså inne igen. nördbloggande istället för nördplugg, fint det.

fredagen vart lyckad med årets första grillning, lite korrisfest, bowling och sedan björnis. graafen vart aggressivt raggad på och jag är kääss på black jack. upp, nå djävulskt bakfulla, mötas, åka ifrån de andra,åka till karlskoga, turboäta en pizza och sen mötas upp igen på boda borg.. och självklart: VI VANN! :D 9 stämplar.. inte så illa alltså.

sen åkte vi hem, bangade utgång, lagade RÅGOTT käk och dog klockan 22. så nu har jag en stoor samling färdigskurna och odippade morots- samt gurkstavar att avnjuta ikväll efter grekmaten. woopidoo. dock borde jag dö tidigt ikväll också, blir upp i ottan imorn..

mitt enda aprilskämt var jävligt bra också..

RSS 2.0