vilket klipp!




nu behöver mamms inte bli så chockad när jag kommer hem på sön :]

recieverns vara eller icke vara

Med detta tog precis Ekbladarn segern för tillfället i debatten om vem som skulle vara reciever i ett förhållande mellan honom och Mattias..


Beccus säger
: ska övernatta hos poppo också på tal om baciller.. så du vet att jag far vidare.. ni får dela på mig.. o sen far jag nog till karlstad på lördag, men då har ni ju matte kvar!

Ekblad säger: ok cool

Beccus säger: han vill säkert äta köttkvarnskorv

Ekblad säger:
det där kan man tolka olika.. hur var det med reciever o så..

lägenheten i oschlo

som det väntats och tjatat, men här är den.. lyan! (ni får ursäkta tramset som ligger runtslängt)



och här är utsikten:




och här är gårdagens outfits (matte är popkungen):


premiärfisk

premiärade med sushi igår. åt i och för sig som brukligt veggo, så det blev ris, soya, avokado, sesamfrön och algblad. allt var gott utom algbladet som smakade fisk. klarade av att äta med pinnar galant och vann plumpen på en delad seger. en riktigt fin kväll!!

att bekänna färg

för första gången i vuxen ålder har uttalat "ja, jag röstar rött". socialist-drömmar finns det inte så många kvar av när man blir realist-vuxen.. men jag är fortfarande beredd att skatta för min och andras välfärd. jag tycker att de som faktiskt kan ska bidra mer.

som trolig (vem vet, det kan gå åt pipsvängen också) höginkomsttagare om 20 år ser jag inget hinder i att jag ska skatta mer än en ensamstående tvåbarnspappa. var och en bidrar efter förmåga för att vi tillsammans ska ha det bra.

kärleken på kurs

förresten tyckte mattias att det verkade rätt fint att gå på kurs. kan lätt se honom sitta halvnaken i sin sarong och sparka lite på en drejplatta med ett förnöjt leende på läpparna.

men tror ni inte att detta skulle passa? åka iväg på en weekend med kjell "själens krigare" haglund.. fast trivs iofs i pumps svirandes nerför karl johan också! kurs får nog bli när man har lite mer tid att.. fördriva?

att gå på kurs

såg precis ett inslag på tv4-nyheterna. folk gillar att gå på kurs, och det kan man väl förstå. de pratar lite om vilka kurser kvinnor och män väljer, men det enda entydiga svaret är att språk är omåttligt populära både bland fruntimmer och gubbs. populärast bland kvinnor är italienska, vilket inte kan anses speciellt anmärkningsvärt.

bland män är det thailändska som lockar mest, vilket från min fördomsfulla sida framkallar ett garv.. fast visst vill väl varje fruntimmer på kurs även ha en het italiano som smörar sig hela vägen till hallongrottan? så fördomen kanske inte är helt tagen ur luften.

jag skulle också stamma lite om...

...jag svor presidenteden. men borde han inte kunna den baklänges vid det här laget? han har ändå haft lite tid att träna framför spegeln. fullt förståeligt att vara lite nervig inför ansvaret han axlar dock..

att ha träningsvärk

det gör numera ont i rumpen när jag sitter på min kontorsstol. inte för att jag vurpat i helgen igen utan för att jag under de senaste sex dagarna tränat fyra av dem.. och inga slow "hej-jag-går-på-gymet-för-att-vara-snygg"-pass, utan riktiga MÖRDARPASS.

så nu kan jag inte sätta mig som vanligt, utan jag dimper ner med ett litet duns och ett "aj". och imorn är det boxning..

prick 5 månader i Oslo och jag har äntligen...

...hela TVÅ norska kompisar på ansiktsboken. måste vara rekord!

dålig vs bra flickvän

igår kände jag mig som en dålig. ställde till med baluns här hemma medan kärleken var tvungen att börja jobba kl 22. dock hade vi jäkligt kul och sirkus var som en fritidsgård för svenska föreningen, med alkoholtillstånd. tur att man var lite i gasen. frajda var riktigt hett villebråd trots sin nyfyllna gumma-ålder. vi fick rent faktiskt slå bort grabbsen från henne.

men idag känner jag mig som en bra flickvän! hade städat när han kom hem strax efter 10 imorse. nattade honom med kli på ryggen och var ner på stan och letade oväntad present. han tjatar om en hatt, men jag hittade bara en snygg rutig slips så den blev det. har avstyrt middagen här hemma för hans skull så han får lugn och ro samt köpt alkoholfritt bubbel och ordnat en lyxig sallad.

det kallar jag flickvän det!! woho


och tåååår

så kom ty pennington till oprah nu också. gosh, extreme home makeover.. vilket program!! och vilken kille. synd att han gormar som en full kladdo i telefon JÄMT :]

jag måste verkligen stänga av tv:n nu.. vilken desperat hemmafru jag känner mig som. fattas bara en dammsugarslang runt armen och ett hårnär. jag och oprah är SÅ tajta!

nu blire färg i håret!

att kickstarta med en tår

gosh. efter jul och nyår samt en penicillinkur så har jag äntligen kickat igång året med träning. hade flåset kvar trots en hård helg i dalarna och klarade mig igenom 75 min sykkel.. är dock lite skakis i bena minsann.

rev lite morötter o stekte lite ägg, slog mig ner i soffan och åt med datorn i knät och tv:n i bakgrunden. oprah på tv norge och en liten fillipinsk tjej på 16 år fick sin dröm uppfylld: att sjunga en duett med celine dion. som hon gjorde det också! och becuase you loved me kommer alltid, alltid vara så jävla vacker. alltså, en tååår såklart.

sedan, artikel på aftonbladet.se - prison break läggs ner. en tåååår. haha.. inte riktigt kanske, men shit vad bra det är. synd bara att jag inte får kolla nuuunuunuuu för kärleken jobbar..

så saknar jag mina egyptsianer som tusan.. nathalie fyller 17 år. det är galet! känns fortfarande som jag är 17.. kom heem snart!!

---------------------------------

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me




rumpan

rumpen mår föressten bra! det var aldrig någon fara förutom ett rätt snyggt blåmärke (som nu är blå-lila-svart).. jag landade mjukt! haha.

vilken jäävulsk dag det blev

gårdagen mellan kl 16-22 var tamejtusan det värsta på den här sidan millenieskiftet typ. åkte till legevakten efter löfte till mammsen med hals o öron. väntade i ett hemskt rum med tragiska öden i (varför är det alltid övertydligt på sjukhus?) i 1,5 h och kom till en sköterska som sedan skickade iväg mig. JAHA. bara att pallra sig till en annan legevakt ute i linderud (faaar out). kunde knappt andas och det gjorde så ont när jag svalde mitt eget saliv att det kom tårar. när jag kommer dit visar det sig vara 50 personer före mig i kö IGEN. bara att ta en nummerlapp och köa för att få anmäla in sig. köa igen för att få komma in till doktorn och köa igen för att få ut meducinen. inte det mesta rajtan jag haft kan jag säga..

det enda positiva var att jag var ganska rolig när jag var SJUKT bitter. raljerade med apotekaren och skällde ihop med en gubbe. gav bort busspengar till två borttappade svenska grabbar med ett vift och ett "böff". hittade även ett par svarta pumps för 150 spänn under väntetiden.

men nu då? stark som få och kropp som en atlet? MJA, måste jag säga på den. äter bara soppa o fil sedan i förrgår kväll o är ganska sliten, men glad! ska hem o läsa deckare o mysa mumma.

sedan är det häng i vår soffa med WII-kväll. woho! (jag lovar o ha grammis på Mari!! sänder ni direkt??)

och vilken rekreationshelg det blev

har knappt rört ett finger i helgen.. har inte haft telefonen på (jobbtelefonen dog iofs), har bott i soffan, har tvättat och städat, har myst runt på stan, har tittat på körslaget, har från klockan 21 spenderat resterande timmar i sängen och har ätit massa, massa gott.

vi fortsatter dagen i samma stil.. har blivit norsk och packat matsäck. ska möta upp frajdas klockan 12 vid national för att susa ut till sognsvann. sjukt nöjd med det är jag! hoppas bara jag hittar kantareller också.. det fanns tydligen på julafton.

och vilken nyårsskål det blev..

det smällde rätt högt där uppe på typ 19:e etage.. det var väldigt flådigt att titta NER på fyrverkerier. himlastormande.. men först åt vi potatisgratäng som blev väldigt blöt (men nu är det god!), fick en cheesburgare på konservburk (bara i Norge barn, bara i Norge..) och dansade Nellie the Elliephant för Örebro.

svirade vidare med Andrés på randomhak när alla andra börja vingla hem och vilken succé. hhaha. tappade en sko som helt plötsligt kom flygande tillbaka och trillade på rumpan i en trappa så jag är helt blå på skinkan nu.. fick med mig både jacka och garderobslapp hem på beställning och var grymt bakis igår.

men lätt vad det var värt!

RSS 2.0