apelsinsäsong?

måste vara något särskilt med apelsinerna nu? tycker apelsin är alldeles för meckigt att stoppa i sig i vanliga fall, men nu! vilka gudomliga apelsiner!

jag skalar, delar, pressar å proppar.. måste vara säsong? mycke mums!!

http://pineappletree.files.wordpress.com/2009/10/apelsin.jpg


spritt i kröpp å hövve

imorgon är det mars! hela mars är en enda härlig uppladdning till våren!

- på onsdag kommer syster med vän, jag är ledig på fredag och vi ska bara leka runt å ha skoj!
- jag flyttar med halva jobbet upp till eniro, allt är kaos & spännande = tiden går sjukt fort
- vi ska ha kvalitetshelg i sthlm med bästaste dahl/dahlén (med hund hoppas jag??)
- kärleken å jag åker till paris för karuseller och stadsvandringar i en vecka, och när vi kommer hem är det april.

APRIL!

nu ska jag fortsätta äta min flera timmars frukost (hemmagjord ättiksgurka.. mmm) för att sedan njuta extremt av plusgrader!

retroaktiv historia: biljakten

i allt härj har jag glömt bort den, biljakten. eller, det var inte bilar som jagade bilar, utan en bil jagad av personer. eller, inte jagad av, utan snarare något slags fasthållningsförsök.

vi gick i godan ro på väg hemåt och i en vältrafikerad korsning kommer en bil med TRE personer hängandes på. okej, nu överdrev jag.. de var två, men ÄNDÅ!

en hängde fram på motorhuven och skreeek. den andra hängde från takräcket och ner efter sidan. någon måste ha stulit bilen rätt framför ögonen på dem och de agerade.

påminner lite om en historia jag hört nyligen om en plånbok, höhö.. (uff!)

feberdimma, scrapbooking och traderande

feberdimman börjar lätta, men är fortfarande genomförkyld. görnöjd med min jobblördag igår (fick till TVÅ rapporter som legat ett tag..) och med en lugn os-kväll. vaknade, tyckte lite synd om mig själv, blev rastlös, scrapbookade klart 2008 (bara 2009 kvar, skickade iväg 200 bilder för framkallning tidigare), åt lite och blev rastlös igen..

detta har resulterat i en kväll på tradera. har suttit som en toka och smygit runt. hittat en del kul. bland annat varsin klocka. den vita nedan till mig..

Klicka för att visa Megabild!



..och denna pinal till honom:

Armbandsklocka i styling-design. 29 st Blå/Röda LED

 

nu sitter jag och har förälskat mig i denna. lite jobbpreppy, men ändå lite coolt. måste försöka jobbifiera min stil lite.. har inte råd med två garderober, så får försöka hitta ett slags mellanting.

Klicka för att stänga fönstret

dock kan jag inte ha en såhär bra väska utan en lika bra dator.. en timme kvar på auktionen, mycket kan fortfarande hända.


mössväder..

Klicka för att se nästa bild Klicka för att se nästa bild

väder förenar oss verkligen. pratade precis med en dama i gävle som ska ordna dessa fina saker åt oss och 10 minuter gick åt till vägar, snökaos, blåst och kylan. och hon var väldigt förvånad över ruljansen på hennes buisness, men när jag förklarade att jag hittat henne via tips på dn.se så gick det upp ett ljus.

Os-mössan blir en surprise till kärleken och Åre-mössan en present till mig :)

dagens andra P A N I K

jag är skändad! känner mig oerhört kränkt och mest ARG. provade skor, hade väskan på "sätet" bredvid mig, vände mig om 5-10 sek för att finna en annan storlek, vände tillbaka OCH EN JÄVEL HAR HANDEN I MIN VÄSKA!!

jag hytta, röt till och han sprang. kände runt i väskan och PUH, my beloved iPhone var kvar. det gick några sekunder innan..

P

A

N

I

K


plånboken borta.

Kände igen killarna då jag reagerat på dem redan i butiken innan, men inget "hjälp, de ska stjäla av mig" utan snarare ett "jaha, de verkar inte hitta vem det nu är de letar efter". VARFÖR är jag så jävla naiv?!

butikspersonalen var fantastisk, väktarna likaså och jag fick nog spärrat alla mina kort (de har handlat för 179:- bensin på norska kortet, men det känns ok och förhoppningsvis får jag det tillbaka). fick även se allt på övervakningskameran och de är inte lite fräcka! två stycken var de och jag skulle känna igen dem VARSOMHELST. KOM AN!! jag skulle fan dunka dem med en dropkick (typ..) om jag fick syn på dem.

men allt jävla praktiskt jävla ROT! har polisanmält i sverige, polisanmält i norge, kollat upp med nytt körkort (måste till ambassaden för det.. öppet 10-12 flera miil från jobbet, KUL), ordnat nytt lönekonto, beställt nytt VISA.. blahaha.

BLÄ!

börja om från början.. om bara täleken hade varit med, då hade detta inte varit ett problem.

pinsamma, pinsamma, pinsamma, svenska jag

åh, har gjort ett kraftigt klavertramp på kursen. vi har precis lunch å vi gick i samlad trupp till kantinen. jag hamnade på efterkælken før att jag møtte en bekant som førtjænade lite småprat. rusade ikapp och trodde jag fann en kurskamrat vid salladsbaren, så børjade lassa på..

..SEN SITTER ALLA VID ETT FÆRDIGDUKAT BORD!!

P

A

N

I

K

..

Jag kastade (!!) min goa, fantastiska veggotallrik och rusade bort till bordet och låstades som inget hænt. I all min førvåning har jag ætit mackor med pannbiff och varit tyst som en mussla.

FAN! Jag har sløsat, ætit køtt OCH skæmts.. Dumma, dumma, pinsamma, svenska skit-jag! Hade ju kunnat sagt:

"Hoppsan, hær var det dukat med døda djur.. Råkade få med mig lite från salladsbordet så eftersom jag avstår køtt så behåller jag detta"

Men, nej då..

den om att ta ut helgen i förskott ska inte göras om

fredag var ypperlig med på spåret kväll, lördagen med tur, middag och häng var faktiskt skitfin - men idag.. vilken klassisk jävla skitdag.

saknar familjen framför allt, och förstår inte hur all djävulskap så otveksamt kan nosa sig till vissa? allra käraste systrar, det är tur att iaf en av er är här snart! ibland inser man hur sårbart allt är, och idag har det varit en sådan dag. har ifrågasatt mångt och mycket, men klarar inte av att sätta ord på allt och mycket tas inte emot.

första botemedlet var promenad, andra botemedlet ljudbok i solen på balkongen och trejde "sherlock holmes" nere på felix. sjukt bra film iaf som plåster.

om jag får önska en sak nu så vill jag inte att livet bjuder på fler obehagliga överraskningar. om jag får en önskning till vill jag att john blund och måndagen ska komma snart så tar vi resten därifrån.

tur til kjelkbakken på frognerseteren

igår fick jag äntligen till min efterlängtade tur till den omtalade kjälkbacken uppe på frognerseteren. eftersom det är en gammal rodelbana från os -52 så tar det typ 10 minuter att blåsa nedför, och det går FORT. jävlar i mig vad det var skoj!! inga bilder in action, men likaväl från själva turen.



helgens härligaste nagellack+sidbena & 30+30-skiva (retroaktiva bilder)


 


biljardqueen (retroaktiva bilder)


njuter av att ha ordning & reda i skåp, lådor och hörn (retroaktiva bilder)


note to self: glöm inte bort alla bra saker denna helg har bringat! och den actionfyllda "biljakten"

bilder och historia kommer imorgon. nu ska jag njuta av ett glas isvatten, filt & chookla'

biljardqueen: maybe I should go pro?

jag knallade hem från jobbet för första gången detta år idag. fantastiskt vad jag älskar att promenada! speciellt tillsammans med ljudböcker. kom hem till två övertända killar i soffan, åt, kastade om kläderna och sedan ut.

har sedan njutit en somersby eller tre, spelat SKITEN ur grabbarna på biljard (VERKLGIEN S  K  I  T E  N, vann 4 av 5 omgångar) och smitit hem för att varva ner till liveuppdateringen av lfc - arsenal.

två tuffa dagar som start på denna vecka har vänt. veckokurvan slår aldrig fel! livet är oftast finare en onsdag eftermiddag än en tisdag innan lunch, och jobbet är extremt spännande just nu. ser fram emot att se tillbaka på den här perioden om ett halvår.


helgens galnaste? (insert: ironitecknet)

måste vara att jag bytt håll på sidbenan. håret kastar sig runt som att det inte vet alls vart det ska ta vägen, men men. jag hänger i! tror håret mår bra av att svänga runt lite.

(lite ironiskt också, helgen har varit lite mer galen än så med vintage mint nagellack och 30+30-skiva. har dansat så jag har träningsvärk i vaderna! haha)

nu sa täleken att jag skulle skriva något kul om honom. nog för att han kan laga mat (och diska!) så är han ju ganska kul. ehum.. ;)

dagens andra "ganska kul" blir att jag lyckades få helt ok biljetter till eurovision song contest och att mitt jobb helt plötsligt visar sig vara en spännande lite guldgruva.

looking forward to PARIS!! snaaart, snaaart, snaaart..


http://twoshots.blogg.se/images/2009/eiffeltornet210_206517w_27616435.jpghttp://www.seefrance.org/blog/wp-content/uploads/disneyland-paris.jpghttp://www.modette.se/upload/TinyMCE/modette/31394/paris_2.jpg

bounding och recap

börjar sakta men säkert inse att iPhonen verkligen är så bra som alla sa (jag har mest hållit med, men ändå fortsatt ringa och skicka sms med den lilla pinalen). denna vecka har vi dock boundat rejält och jag har börjat förstå kapaciteten. DOCK, jag klarar inte av att blogga med den?! kan inte klicka i textfältet när jag har loggat in.. har mycket fina bilder som vill upp!

en superpepp helg i öret. tog phillie på utflykt, kortspel + thai + whiskeykortspel hos familjen, snabbshopping, på spåret spelande där jag & mattajas glänste (tog berlin och malmö, malmö på 10:an!!) och ett fantastiskt kalajs at Nygatan. huvudpersonen Jor-El somnade halv nio, men vi andra spelade beerpong tills vi kiknade. fick grym mari-abstinens, men min long lost girlfriend kommer snaaart, snaaaart vara i mitt liv 100% igen i hope (ME MISS U!!). fy fan vad sthlm är långt borta.

söndagen monterade vi ner hyllor, packade hyrbilen, svängde förbi bästste familjen för en snabb gryta och for vidare. kom hem SEEENT och jag var så trött i måndags att jag typ såg i kors..

har ägnat veckan åt att komma ifatt praktiskt med livet (betalat räkningar, monterat hyllor, packat om i lådor och skåp, dammsugit, färgat hår, målat naglar och lagat mat) och plötsligt känns denna förmiddag helt fantastiskt!

poppar p3-svea på iPhonen (via förstärkarn, i en hemmabygd liten hållare - täleken är så fyndig!), går in nya vårsandalerna (remmarna skaver lite) och ska tvätta sängkläder.

sen? träna, hänga tvätt och inviga scrapbooken (laddat sen i september..). har så många minnen som vill klistras in!




RSS 2.0