big slick

nu är tatueringstiden bokad! 2/7 (typ första tiden som går att hitta i hela mellansverige) är det dags på big slick. bara att hoppas att de inte är lika snuskiga som de låter.. men de var trevliga och tatueraren ska vara bra. lämnade in bilder idag.. wiho!

helgen i bilder



1. Torsdag med ölhäng i Vasaparken. 2. Jag tvingar PS och norsken Gunnar att skaka hand obehagligt länge på grund av Gunnars lena händer. 3. Polacken provar second hand. 4. Fredagen bjöd på flera drinktimmar i solen. 5. Polackens mamma har skägg. 5. På gayklubb får man stämpel på magen som Poppo stolt visar. 6. Söndagsutflykt och vi har det bra där bak i bilen. 7. Pojkarna slår varandra med sina Woodcocks. 8. I den här outfiten mötte Kladdo ett gammalt.. humm.. "ragg" och jag skrattade gott (med henne såklart).

en spännande dag

dagen började med att jag såg en hare på gården här utanför. han var inge rädd alls och jag öppnade till och med fönstret och hälsade lite lätt. slängde i mig en knäckis, gick ut till cykeln - som hade punktering IGEN! gick till bussen, gick hem från bussen (glömde plånboken), gick till bussen igen, tog ut pengar (fick bara ta ut en 500-lapp), redovisade (läraren somnade) och fick reda på att vi har hemtenta på fredag istället för salstenta. WOHO!

nu undrar jag bara hur det ska fortsätta.. ska peta i mig en lunch, köpa presenter och vänta på att det blir en klassisk kväll med gänget. fotboll! och kladdo kommer också.. saknade varandra så, det var ju ändå snart två dygn sedan vi sågs sist.. haha. en klassisk dag det här! en students vardag. helt konstigt att inte jobba något alls denna vecka.

hit me with your woodcock

mari ska ha massa credd för gängtröjorna också! guld värda!

en klassisk helg

jajamän, nu har vi haft en klassisk helg igen. till och med en långhelg.. åkte ner till hufvudstaden tiidig torsdag morgon. efter en helt vanlig ride i 140 km/h kom vi fram. vi såg kändisar (glenn!) på mässan, åt fruktansvärt mycket gott (violhonung!) och allmänt trivdes. med hjälp från gps:en hittade vi lyan i birkastan där vi skulle husera. gjorde en snabb uppfräschning och gav oss iväg. utforskade lite och tyckte att vädret var det bästa på länge! åkte tillbaka, powervilade lite med illustrerad vetenskap och vin. gick sedan till parken och slappnade av med hundar och butt. mötte upp PS på klubb och alla konstiga människor drogs till oss. men länge leve norsken gunnar, med sina lena händer och polska hemhjälp!

fredag var vi kulturella. gick på moderna (jag tröttna på en kvart). sedan åt vi väl ett par gånger. satt även på thank god it's friday i solen ett par timmar. lite fresch fruit drinkar och span. kvalitetstiden var sedan slut för mamma och pappa (PS får nog anses vara ett utfluget barn). en hel buss med barn anlände och allt var precis så som det ska! vi hängde lite på klubb och boysen besökte 100 tyska bögar i spandex.

lördagen var stadsvandring, inte lika fint väder och springa i regn. lekte barn-geni och gick på klubb igen. sedan vandrade vi lite planlöst innan sängdags för att vakna på söndag och vara pepp för barkarby.

-

så tack allesammans för en klassisk helg! söndagsutflykter borde vara ett måste.

nu tar jag helg

vi har skrivit klart uppsatsen och stöckholm är nästa anhalt. så fint! mässa, intervju, mat, öl och bästa gänget i världen! det här är vad vi lever för!

boyband sucker

jag garvar så jag dör. jag älskar verkligen låtlistan på den här plattan. Ultimate Boy Bands heter den och är från 2006. då ska tilläggas att jag pratade om westlifes "uptown girl" för max två veckor sedan och att jag laddade hem busted för ett halvår sedan och tyckte jag hängde med.. haha..

vad hände med att bara lyssna på coola svenska småband som bombshell rocks, 59 times the pain och kungers? min image mår inte riktigt bra av det här.

CD1
01. Take That - Never Forget
02. Boyzone - No Matter What
03. Blue - All Rise
04. Nsync - Girlfriend
05. Five - Keep On Movin'
06. Busted - Crashed The Wedding
07. Mcfly - Five Colours In Her
08. Friday Hill - Baby Goodbye
09. Damage - Wonderful Tonight
10. 911 - A Little Bit More
11. Upper Street - The One
12. Let Loose - Crazy For You
13. Ultimate Kaos - Some Girls
14. Bad Boys Inc. - More To This World
15. Wet Wet Wet - Goodnight Girl
16. The Monkees - I'm A Believer
17. Sam & Mark - With A Little Help From My Friends
18. The Jackson 5 - I Want You Back
19. PJ & Duncan - Let's Get Ready To Rhumble
20. Son Of Dork - Ticket Outta Loserville

CD2
01. Westlife - Uptown Girl
02. East 17 - Stay Another Day
03. Backstreet Boys - I Want It That Way
04. New Kids On The Block - You Got It
05. Bros - I Owe You Nothing
06. Wet Wet Wet - Love Is All Around
07. Boyzone - Words
08. Another Level - Freak Me
09. Boyz II Men - I'll Make Love To You
10. Hanson - Mmmbop
11. Osmonds - Love Me For A Reason
12. All 4 One - I Swear
13. Phixx - Hold On Me
14. Musical Youth - Pass The Dutchie
15. V - Can You Feel It
16. Triple 8 - Knockout
17. New Edition - Candy Girl
18. Curiosity Killed The Cat - Down To Earth 1
9. A-Ha - Sun Always Shines On T.V.
20. Blazin' Squad - Crossroads

don't walk on by

solen skiner ute, jag har alla fönster öppna och roy orbison på högsta (nåja) volym. struttar runt och dammar lite i hörnen. vattnar en blomma. stannar till och kikar på en gammal tidning. tänker lite på att jag gärna roadtrippat till sthlm idag jag också.. inser varför jag är hemma, och sätter mig och skriver lite igen. bah! hade hellret glassat iväg med solbrillor, stannat för glass och kramat på mamming och mari i sthlm.

men det är inte illa pinkat att få lite plugg gjort. att få träna (en söndag! gosh). och att få updata livet med töserna! tv-spel is the shit!

-
igår var det grattis papps också. alltid lika konstigt, men lät det vara i det stora hela. det är alltid lättare att tänka bra när det inte är födelsedagar och dret.

nu ska jag och roy plugga vidare!

note to self

glöm aldrig att sätta på ett par trosor utanpå de grovribbade strumpbyxorna från h&m.

ett nytt meddelande till Madelene

har ju världens tråkigaste dagar just nu (gå upp, gå till jobbet, jobba, jobba, äta lunch, jobba, gå hem, äta, träna, plugga, sova, gå upp, gå till jobbet...). ni fattar läget.. inte mycket till socialt liv alls, men om någon vecka ska det vara klart! är så ansvarskännande kring jobbet att jag inte kan lämna massa lösa trådar.

i alla fall är det dåligt med telefontider, men jag vet att jag borde ringt tillbaka till dig! mycket man borde :] men jag uppskattar sällskapet innan träningen igår och ho..

haha. nu ringde ju du.. slipper jag ringa! :D:D


rysk discopolka

gårdagskvällen blev lysande! efter att jag klippt kalle (fint!) så hade jag och kladdo tvåmansförfest (min oskuld på dessa försvann alltså). sen kom kalle och lillkillen jor-el för att följas av brudarna M, M & M. igår var det alltså Madelene, Malin, Malin, Maria och Rebecca.. schysst.

killarna mötte upp oss med taxi helt övertända. så fina! så i ett gäng på 11-12 personer knallade vi till harrys skränandes. mötte upp fler på lokalen.. dansade en påhittad dans och kollade på styrdans. skitkul!

"dricker jag öl nu skiter jag på mig rakt i byxan"
kommentar för två minuter sedan av steffo.. haha.

nu ska vi åka och handla. vårat lilla kollektiv ska laga mat, ljuga för varandra och njuta av sällskapet. kanske dansa lite rysk discopolka utan att böja på knäna. haha!

kladdos och mina bilturer idag var skratt! tävlingsraca med en cykel och såg roliga moppetjejer.

häjjhäjj

ett meddelande till madelene

klarar inte av att ringa.. prat innebär gness med tandkött! måste spara det till jobbet.. men i alla fall så vet jag inte något av vad du sa i telefon igår :) förmodligen sa du inte så mycket heller, men jag har jättefina planer för oss i helgen!

fredag: fäst
lördag: fäst (finns andra alternativ om gästen så önskar)
söndag: gästen får åka hem

:]

och mads, förmodligen är det lingon med gröt.. föredrar det den vägen i alla fall! hops jobbsöket går bra!
och just ja, samma sak till mamming.. jag lever, men är trööött. tips är att ringa vid kl 19.. förhoppningsvis innan jag somnar. efter bollibompa alltså..

OCH!

jag blöder i munnen också, icke att förglömma.

OCH!

det gör sketaont att borsta tänderna, så luktar inte helt mumma.

for the record.

varför jag inte äter värktabletter

på grund av att en visdomstand tränger igenom mitt tandkött har jag käkat piller sedan i söndags. jag har ätit soppa, varit svullen i nyllet och haft jordens huvudvärk. och, även tuggat ipren.. dom ska ju hjälpa mot "huvudvärk, mensvärk och tandvärk". ont har jag i alla fall fortfarande, men inte lika ont som i söndags. då ville jag bara skrika!

idag är det lite bättre. är inte svullen, kan gapa lite och klarar av att ruska på huvudet. har dock haft skitont i magen, fylld av gas och skittrött! hur trist som helst. så nu kommer jag ihåg varför jag inte äter värktabletter av princip..

note to self: värktabletter gör att man får ont i magen, gasfylld och matt som tusan.

-
smart värktablett my ass!

Grötfrukost.. BLÄ!

DSC00461.JPG
Grötfrukost.. BLÄ!

Och världens bästa bebis kom lagom till matchen

Koolo har anlänt! Alla är glada och snart ska vi få träffa underverket.. Inatt utökades alltså vårat gäng med en person, en illa liten person men ändock.. Grattis Micke och Eva!

Världens bästa kärlek kom med världens bästa frukost!

DSC00457.JPG
Världens bästa kärlek kom med världens bästa frukost!

Haha, jag bjuder på den här

DSC00456.JPG
Haha, jag bjuder på den här

april april i efterskott

missade tydligen polisbilen lite i backspegeln. synd! för jag hade det riktigt kul för mig själv när jag åkte där bakom snuten och bloggade i 110 km i timmen. lite dumt kanske, men jag hade bälte. och det är inte så illa som det ser ut, bilden där polisen är bakom mig ska egentligen vara först.. åkte i snigelfart för att få dom jävlarna att köra om, sedan bräsade jag ikapp och tog nästa foto. sen skickade jag in dom i fel ordning..

vilket hyss va?! haha. något ska man göra för att hålla sig vaken..

har varit så effektiv idag så jag nästan kräks. 5 stycken intervjuer, mingel, flyers, affischer, lunch med mads och middag med mamms + älskade systrar.

nu: hemma, ätit igen, inte tränat och.. borde plugga. men tar smällen imorgon att jag inte har gjort det.

och nu är de i backspegeln

DSC00453.JPG
och nu är de i backspegeln

Hakar på snuten

DSC00454.JPG
Hakar på snuten

Om någon undrar vad jag önskar mig i present..

DSC00438.JPG
Om någon undrar vad jag önskar mig i present..

catch up ketchup

har ett problem i mitt liv. det är för lite liv i mitt liv. jobbade över till klockan halv åtta idag, och jag har alltså för lite tid i mitt liv.

saknar er aaalla, som är med dagligen - och det är inte ett aprilskämt.
och MAAMMA.. på torsdag åker jag till karlstad igen! förmodligen får jag med klädsäckar, lampa och tid för att handla lite med bil om du vill.. svara i kommentarsfäletet! haha. nej då.. vi rings snart!

ska däcka nu, samma visa ett par dagar till.. sen är det helg. och snart kanske jag har en spännande nyhet..

RSS 2.0