sanningens minut

fan, igår hade jag verkligen min chans att äntligen få slå någon - berättigat! och inte på skoj eller under träning, utan verkligen på riktigt. på väg ner till stan stannade jag vid min lilla oldtown cykelaffären på öster och skulle tanka luft i däcken. så kommer nå halvsjaskigt drägg och daskar till mig på röven. OKEJ! ofta man får komma undan med det liksom.. speciellt som halvsjaskigt drägg. den millesekunden det tog innan jag fick tillbaka fattningen innehöll mycket tankeverksamhet, och mitt spontana beslut var verkligen att "fan, han är inte ens värd mitt spott". istället sa jag bara till honom att han säkert våldtar för sex också, då gick han med ett "höhö". vet inte om jag vann den duellen, men jag blev i alla fall stolt för att jag inte slog.

första tanken för dagen var dock depp. heeelt muuulet när vi har planerat grill och öl! men det var bara en synvilla, för väl ute sken solen för fulla muggar och inte ett moln. efter horisonterna ser det helt grått ut, men det kanske ska vara så.. för det är blått, blått härikring iaf.

och andra tanken (efter att jag vunnit en diskussion om morgonpromenix) är att jag verkligen hatar grejjor med skal som man måste ta bort. det blir så mycket mer kämpa.. äggskal, kiwisar (jag skulle jämt äta kiwi om man inte var tvungen att bråka med skalet), morötter (skulle äta heela dagarna om man slapp skala) och potatis.. gosh - jag hatar skalen!

höhö

- Om det blir som jag tror och hoppas så åker de ut ur tävlingen, säger Pandora (detta angående en låt i engelska melodifestivalen som misstänks vara ett plagiat på någon av hennes låtar). Är det så jävla clever? Då måste det ju verkligen vara bevis på Pandoras egen musikaliska begåvning är ganska låg.. Dock inte sagt att jag inte gillar hennes karuselldisco-dunk!

btw så tror jag att min värmländska börjar smita igenom ibland. bara för att det är så kul att prata bonnigt - för man framstår verkligen som dumsöt. kan också vara en viss arvikatjejs "fel".

but whyyy?

skithockey. no more comments, förutom att esa pirnes kan vara den enda snygga finnen nånsin och att heino kan vara snyggaste målvakten ever. så idag bryr jag mig inte mer om hockey än att det är snygga grabbs och tajta rövar.

hit vill jag! men malls, jag vill inte åka till göteborg jag vill VARA där! jag vill vara överallt! speciellt ute i solen.. eller ledig kanske. rik vore också. vann 100 kraner på en lott i söndags på bakfyllan - så vi ska ta tio nya på fredag och hoppas på ett par hundra (tusen) till!

one can not simply be adopted into SPM3

image64

kan man ha det finare än såhär va?? förutom i armarna på M då.. rikard #1 och richard #2 i like a lot!
är glad än för att jag vann bowlingen (jag strikade!). och för att jag hade 13913 skumtomtar i munnen samtidigt, utan att tugga, gnyendes "snääälla claes, kan jag få en till??". jag gillart! spm's is grejt! ska verkligen styra ett hejdundrans födelsedagskalas för mig i öle-bro jag.. så boka in första helgen i juni folks!

BAH!

ingen rich biatch här inte.. tror bestämt att jag får en deja vú upplevelse och minnesförlust samtidigt varje gång jag får pengar på kontot.. jag har bestämt glömt detta med att pengar faktiskt tar slut förut. japp, roligare än så är inte jag.. lön imorn i alla fall - sen köpa sista kursliteraturen, för att sedan bränna allt på bokad bowling, boda borg och relax till helgen. det kommer bli en TAJT månad..

fingers crossed

fin helg minsann. årets första timmysglass, skrapat lotter, kalajsat på nöjesmassakern, ölat med viktor och rikard, cruisat nya mercan (FIN!), turbofikat med mads och sneglat på chippens tösabit.. vore inge trist att få vara fotbollsfru i italien! hockey också ja, men det var väl ingen höjdare kanske.. roligaste då var tveklöst onämnd i wolfpack som gav linköpings råhetsiga (samt något överviktiga) klackledare svar på tal:

överhetsig klackledare: "per ledin är en flicka!"
onämnd wolfpackare: "det är bara du som har tuttar här!"
följt av härligt spontanskratt och total tystnad från andra sidan stå.
(jag och mannen var på tv!)

nu är jag trött. MASSA. vill bada bubbelbad och dricka bubbelvatten meeer. jag gillar karlstad! fast det blir en fin vecka här.. skolan kl 8 imorse var ingen hit iofs, och inte heller mitt saldo på kontot. skulle behöva lite bonus på kortet.. men solen skiner!

mindre lyckat

är det definitivt att börja bläddra i böckerna en timme innan tentan. håll tummarna för mig att det inte kommer någon redovisningsfråga på AB's inkomstskatt - för jag förstår.. lite. annars har vi bänkat massa, massa idag! soooleeeen.

mcSlut

McDonald?s, Härnösand

Två killar ~25, som verkar vara engelsmän, står och ska beställa glass. På skylten står det ?McFlurry? och en lapp framför visar att produkten är slut.
Kille 1 (småfnissandes): Hello, I would like a McFlurry Slut!


I love tjyvlyssnat :]


lördagsfundrar

skapligt ambivalent väder.. ena stunden faller det små snöflingor och nästa är det kreta-soligt. balkongen är min kompis i alla fall.. och till nya lägenheten vill jag ha ett litet franskt cafébord på gården så man kan sitta och äta sharonfrukter och läsa med några häftiga brills på snoken. sen är jag så trött på att gå och vänta på att göra tentan.. hua. risken finns att det inte går så bra, men lite bra vore - bra.

kärlek är för dårar sjunger kadesch kadeng (mina favvisar nu!), så jag har en jäkla tur att jag är tokig :]
snart blir det klippa stoffe, dra upp på stadan till någon greve (det är ju jag som är grevinnan wtf!) och sen är det 30-års kalas. 78 pers ska tydligen vara bjudna - kan bli hett! jag och kladdo ska krypa in på grand iaf!!

hur är det möjligt?


 


image63

för det första: det man ser först är inte en penis med erektion, det är en en rödhåring jöns på tv:n.
för det andra: HUR kan man ha stånd med jöns i blickfånget?
för det tredje: jävligt mycket cred till tjejen som bevisligen har jobbat hårt.

walking back to happiness

inte för att jag varit borta ifrån det, men låten från the 60's är verkligen kärlek! Helen Shapiro heter tjejen som flirtat med beatles och gjort mycket fint i livet! repeat om och om igen - om man nu kan säga så?

och det hände precis något VÄÄLDIGT oväntat :D HAHAHA.


morfiporfi

har pimplat kaffe med världens sötaste morfar i två timmar.. kissar som bara den och går på högvarv - men totalt värt att doppa mandelkubb med honom. råfin han.. speciellt när han ska visa vilken yrsel han får när han böjer sig ner med huvudet, han ser verkligen ut som han åker karusell! och allt blir så mycket roligare på finlands-svenska :]

så märks det att det är vårkänslor som spritter i mig.. jag blir och gilla kääss musik. men just nu är det bara gladpop så långt ögat kan nå.. mika är nya kärleken, salem är sötast och sen kommer alla jävla dåliga disco-covers. jag gillar dom inte, men jag blir glad ändå.. typ cascadas "truly, madly, deeply" borde bötfällas, men jag älskar orginalet och alla dessa känslor + studsig musik = klad beccus. fan.

girlylicious my ass

jag HATAR lustgården. "vad tycker och tänker svenska tjejer om sex - EGENTLIGEN?" precis som att vi inte vet det själva! eller att vi ljuger om det kollektivt. eller att vi behöver någon som berättar det för oss! gosh, och det ska vara ett program för, av och med tjejer.

jag satt med kladdo för bara en timme sedan och pratade musdregel, dåliga juck och skrattade åt oss själva. vi utvecklas, vi gör våra misstag - och vi lär av dom! fan, usch.. BAH! jag gillar inte ramar, normer och "vanligt" - fast man själv sitter i dom självklart. men jag klarar inte av programmet, ger det inte ens en chans - för jag vet redan vad jag tycker om sex EGENTLIGEN. och jag gillart!

platespotting & pormaskar

årets första bänkning igår med salina! för fin den tjejen. och idag har det varit sol och vår för alla mina känslor! har bokat kärleksbänken med majah nästa fredag för att minnas fredagarnas inköp av röda 10-pack. gosh - rikards "men vad ryyyker ni föör??!" är verkligen ett guldminne! och hur ska jag kunna sitta och plugga när det är kärlek där ute? tur att det finns balkong.

och att ha malls på madrassen i helgen var loovely! både för sinnet och kaluffsen.. kanske inte för plånboken - men nu blir det att leva på få hundralappar tills nästa fredag. glass, glass, glass är allt jag tänker på! och peridens kostnader för detta kan bli ganska stora..

dagens jiihoooooo var att jag finally såg plate 001 (10:45, grågåsvägen - en grå nissan micra).. har letat i två veckor - och det var verkligen ett gert-ÄNTLIGEN som for ur min mun. sen såg vi 003 också.. typiskt det, men jag lever på mitt dåliga tålamod!

nu ska jag måla naglarna silvriga, vänta på att få äta glass igen och sedan bara längta till min ansiktsbehandling imorgon!

super mario irl



precis såhär kände jag mig på hultsfred! jag älskar super mario campet fortfarande.. dom ligger etta på min lista av sköna camp alla kategorier! så kasta dom skumsvampar på en när man nickade ?-lådan. gosh, jag önskar att jag kom på den smarta grejjen själv.

detta är också skoj så ända in i baljan!

white men CAN jump!

image59
med sådan glädje kan man verkligen leva på hoppet! jag vill bo i karlstad under slutspelet!
totto is the shit.

slösurf var ordet. ska besöka porslinexpressen, packa inför isolering i dalom och taktikskolka för att träna istället. det vi lär oss nu känns ändå ganska inte min grej, så kommer det på tentan får jag lära mig det då :]

dagens första garv

no offence all you idol-marcus lovers.. men jag tror inte att han är så stor att han lyckas skapa en t-shirt trend med döskalletryck som redan varit här i triljarders år! se själva här.

slösurf

mjaee. jag pluggar inte värst.. har lärt mig lite om hur man ska redovisa räkenskapliga avskrivningar, men inte mer. får verkligen försöka sluta tidigt idag så jag kommer hem till hockeyn och får sitta då - typ enda gången jag utan möda sitter still..


hittade detta på en blogg någonstans runt omkring (fan, att man kan slösurfa så jävla mycket!).. är rippat från en tocken däär lista som man gör när man har tråkigt, ifall någon nu mot förmodan inte skulle förstå det.


[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad? Ofta! Det är romantik för mig.


kom ganska hastigt att tänka på en speciell bagare som saknades i helgen!

lammkött

Beccus    ...äntligen måndag! säger:
från kommentarerna på tjuvlyssnat: Min pappa&styvmor har en ?regel? som de dömer folk efter: man tar den äldstas ålder och delar den i två, och lägger sedan på sju år. Den nya summa är hur ung den yngsta får vara. Om den äldsta t.ex. är 30 blir det 30/2=15, 15+7=22, alltså får 30-åringen bara vara med en 22-åring utan att vara peddo.

Beccus    ...äntligen måndag! säger:
28/2 = 14 +7 = 21.. du ligger risigt till!!

Englund säger:
hahahah de var nära....

nothing I need..

..except the function to breathe!

gosh, varför har ingen sagt åt mig att kaiser chiefs inte bara är skithyllade utan också jävligt bra? och det är malls också! you're bringing sexy back - with that thong, thong, thong, thong, thong.. YEEEEIJ! timmarna med dig här var inget annat än paradiset!

och jag och kursaren i korren var lata och fick skjuts till skolan imorse, sen började hon kräkas så då gick vi hem igen. ska pyssla om lite där trorja, träna lite.. sen jooobba. äntligen måndag! bah. vill bara att tentan ska vara gjord nu. jag är mer nervös nu än vad jag nånsin varit för en tenta, för det kan verkligen gå dåligt det här..

hahahaha

Totto chattade på Aftonbladet.se - kan vara coolaste mannen någonsin typ. plus att han håller på liverpool!

Hassel
säger: HAr du någon gång gått en hockeyfight? Med eller utan handskar? // Nicklas
Thomas Rhodin säger: En gång. Med Marko Jantunen när han var i Frölunda. Jag vann!


mycket skojig sport idag.. och lek! skola först iofs, sen ska det badas som bara den i gustavs! det finns tydligen en ny rutschkana har jag hört.. där man blir nerspolad! kan bli dagens hit.

100% rabatt

             
Resenär nr 1:
Rebecca Norberg reser tur och retur Örebro - Hultsfredsfestivalen572 SEK
Inträdesbiljett1725 SEK
Serviceavgift inträdesbiljett40 SEK
 
Serviceavgift30 SEK
 
Rabatt-2367 SEK
  SUMMA: 0 SEK

ääcklig

jag är nog lite äcklig.. satt och småfes lite här av mitt kaffesurplande medan jag gick igenom anteckningarna salina kom förbi med. så kom alexandra in och lämnade tillbaka lånat papper - och det måste ju ha luktat! typ gröna små moln här inne.. fint av henne att le och hålla tyst iaf :] så nu ska jag fisa vidare.

I have always been here before

jag är kär i Roky. de pratar om att han är en legend, och det kan jag förstå. mytomspunnen, mentalpatient och ljusskygg - men gosh, jag är riktigt förälskad. så att vinna hultsfredsbiljett för 6:e året i rad var inte så tokigt alls!

mina 15 minutes

http://www.snarthultsfredsfestival.tk/

RSS 2.0