never better

skrev precis ett dunderbra inlägg om vilken fin dag jag haft. det försvann, och ni får nöja er med mitt ord :) jag har updatat garderoben och rört lite på fläsket. umgåtts med mates och ätit nötter. fast nu ska jag plugga.. och borsta tänderna - för det luktar inte mumma om mig.

imorn ska vi gympa. det är rätt töntigt - fast lättare än att åka skridskor! sen jobb såklart.. och så kåren! äntligen lite riktigt studentliv i öret igen.. saknat att man inte blivit nollad!


notes about freedom

ja, det var inte så längesen som jag kikade på smala susie, och låten är genial. råfin. och höll på o skratta högt (gjorde jag nog..) igår när tias ringde och sa att magnus betnér är med imorn! tänk er; pablo francisco, johan glans, özz, lite no names OCH betnér! jag kommer garva ihjäl mig. roar!

nu vill jag ha en kall öl! eller en likör 43.. mumma! fast ska hälsa på familjen en sväng, sen bär det av till stora staden stockholm! i stoffes räserbil.. så hops vi kommer fram oskadda.. snabbt går det nog i vilket fall.



speaking about freedom, what's that like?
rollin' a joint? go for a hike?
missing a point? renting a bike?


mother

you brighten up each day
and whatever
life may bring
you deserve
the very best
of each
and everything


och om du inte lärt dig att kommentera än mamma, så vet jag!


annars är jag hemma i pennybridge för ett par dagar. jobbade några timmar igår, fredrik kom över och var trött med mig - sen somnade jag till scrubs. vaknade, motionerade och dolar med massa nu.. elabonnemang som skall styras, bredband som ska sägas upp och kurslitteratur som skall hittas så billigt som möjligt. sen blir det mer arbete, skola imorn och sthlm på fredag.. woopiiedooo.
pablo francisco it is!

(soon tosis! soon.. projekt låna bil har börjat.. och köra till fellepsta' me want!)

dagens roliga

såg precis världens coolaste unge nere på kiosken! släppte före henne och pappa som skulle köpa snus i kön, och medans kortbetalningen tog tid blev hon nog hungrig.. en sista munk låg kvar till försäljning och hon lyfter på luckan, tar ett stadigt bett torkar bort sockret från munnen och knallar sen iväg förnöjt med papps. ibland är det suveränt att vara så kort att man inte når upp till disken..

on the move

jag har tydligen sagt upp min lägenhet nu (linus ska bara posta sina papper). så jag hoppas på att jag får någonstans att bo uppe på campus.. för det vill jag nu! helst granne med ani :)

jag har tydligen snart bytt namn också. fyllt i blanketter och grejjor nu, så jag ska bara posta dom. snart är jag rebecca hermansson norberg juridiskt sett också. en fin avvägning. svårt att ta bort det gamla, men svårt att inte heta hermansson - så båda blir. någon som vet om man måste dola med nytt körkort / pass själv eller rullar sådant igång mellan myndigheterna av sig själv? lär väl märkas.


jag har tydligen varit ute och joggat idag också. eller, det är mer intervallträning (låter bättre än att man inte orkar längre än över en liten bro typ).. knäna gör ont, men nu ska snabeldraken fram!



för dig

det är någon som röker på balkongen bredvid mitt fönster. det luktar gott som attans - men idag drog min försäsongsträning igång och röka blir bara tillsammans med öl (eller vin - har en halv flaska i kylen..). känns i knäna att dom inte direkt är med på noterna..

och det märktes i min lägenhet att jag inte varit hemma på länge. en spindel hade flyttat in i diskhon. en stor sate också. typ en långben, fast kropp som en tocken där hårig man ser på tv. annars hade jag glömt mögligt bröd i skafferiet och filen i kylen.

saker förändras snabbt. eller min inställning till dom. just nu är jag fasligt nära att flytta upp till universitetet igen.. jag skulle spara pengar på hyra, slippa betala bredbandsbolaget och ha längre till staden = svårare att bränna pengar. jag skulle kunna få ett kaklat badrum (stort!), dock i korridor.. men det är nog hetaste alternativet. för sanningen är den att jag inte spenderar speciellt mycket tid i det som skall vara mitt hem - och så svårt är det nog verkligen inte att inreda ett litet rum mysigt. andra kan ju, borde inte jag då?

annars rusar veckorna förbi och skolan börjar snart igen (det kommer mycket fina sommarbilder någon gång tror jag). mycket att pussla och pyssla, men helst skulle jag aldrig ha lämnat the big city of l-a.. finns ju en prins där :)




Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på något nytt och någonting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra någonting stort
För dig, för dig, för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag någonsin ska nyktra till någongång
Med dig, med dig, med dig

midday alcohol

efter en likör 43 med mjölk till frukost är det nu dags att lägga ut. förnödenheter (både flytande och fasta) finns i den blommiga kylväskan och ett täcke om det skulle bli kallt i ruffen inatt. båtliv är finliv. the action is in söderbärke tonight.. (hade jag haft slantar hade jag lätt åkt ner o kramat på tosis till helgen - men släktkalas med budgetsprit blir)

in between cities

kom från sthlm i förrgår, en dag i örebro med lite mys hos familjen och öl med pals - och nu, kära karlstad väntar! bara det jag ville säga :) o att jag saknar mari + malls (me want gnus-kryss!) och att det är jävligt svårt att hitta rätt grej till martins present..

RSS 2.0