bubbeltrubbel

woho. lek & stoj blir imorn. ska inta gustavsvik med alla mina krafter! borde kanske raka benen först om jag inte ska skrämma barnen.. men gosh! älskar verkligen forsen. man blir som en femåring igen. annars har det varit jävligt mycket skola idag. fyra timmar med lunch - så länge har vi inte varit där på ett år typ. gick vilse påväg till emelie förut också. kallt, snorigt & mörkt - då var det synd om mig. men slutet gott, allting gott och imorn ska jag se "walk the line" också. mumma. lite het han. ska bli kul att höra honom sjunga också. och lovade mig själv att börja plugga på riktigt & att dra ner på spriten.. men ingen har väl dött av lite ölmage & okunskap? eller? måste ju komma ihåg att jag inte har mitt på det torra. brudar ska nog vara smala och intelligenta.. ska jobba lite på det - så återkom om ett par sekel eller så.

och thegel har nog fan bästa extrajobbet. avensjuk som en grek i ett sockervaddsstånd! tänk att få vara vargen ture innan match.. göra kullerbyttor & moonwalka. säkert som att stå på medborgarplatsen och hyllas för os-guld. i alla fall nästan.

vem ska bort?

gah. galet. tack! allt jag kan säga. gnusas - love. o vakna tio över åtta, på en kudde.. vafan. har man lägenhet ska man fan sova i säng också - men inte jag inte. böka ner mig mellan grabbarna iaf & det vart svettigt. mycket folk, mer vattenkrig & utkörning från max. lägenheten är äcklig nu, men det är snart hockey och ikväll kan jag städa.

vattenkrig

haha. nu har jag trashat mitt första hotellrum.. jävligt värt. och vått. men kul. riktigt fin efterfest!! mary is still going strong & kladdo har väckt mig.. värt med dig ikväll babe!

malls: fixarn'
mary: raggarn'


fan va ni förgyllde ÖL-ebro. succe!
mah gad! tack a-k för förfesten! o alla ni andra babes som bara gör allt så jävla hett!
nu ska jag mest försöka bli het igen, o laga brevlådan. var nå jävlar här o hade sönder den igen..

singellivet

hm. glömde bort det där.. att nu när man inte har sitt på det torra ska man ju helst vara till sin fördel när man träffar folk. stog en stackars sate nere vid porten och kom inte in. sprang ner för att öppna, fick en biobiljett och.. gosh! han var ju söt! så kommer jag med feta håret, pyamasbyxor, svettig från dammsugningen & ögonbrynen åt alla håll. rackarns. det är ju nu man ska klä upp sig för att gå på ICA & sätta på sig pumpsen när man ska posta brev. får nog göra något slags ingrepp i hjärnan först.. som tjej blev jag nog programmerad fel. men när man vaknar en söndagsmorgon efter too much to drink så är väl ingen speciellt het? eller?

ikväll blir det hett iaf. snart möta malls, sen vänta på mary så gnabbarna är fullständiga. hockey, öl & god mat. vidare till a-k för kalajs - och sen kan det bli precis hur värt som helst! men det vore ju & vakna med någon.. ska dregla på maris arm inatt! PAX!

haha, vafan fick jag pumps ifrån? äger många sådana jag..

årets miss

SÅ viktig är mobilen. jag skulle överbevisa mig själv och inte vara en del av den mobila generationen. med bestämda steg gick jag alltså hemifrån, utan mobilen. tji fick jag. när jag kommer hem har pojken ringt. jag ringer upp, och han var i karlstad! flera månader i sälen, och ett par timmar i karlstad igår under genomresa - när jag faktiskt är där. och jag missade det. jag saknar Rikard! till sommaren ska vi cruisa din nya saab. det är kärlek där ute.

annars har karlstad varit en hit. god choklad hos Nikita, datorstöld hos Mary & Mads och biltur med Majjah. Fredriks nya lägenhet var dunderfin och familjen är guld. jag har ätit lagad mat och skaffat en ny cykel. imorn styr jag kosan hemåt, och det blir myslan med Malls. helgen blir det kalajs med babsen & gnabbarna gnus ska göra ÖL-ebro. no fun at all på lördag & jag längtar till värmen - och rödvinet.

datorstöld hos mads

”I dag läggs mer pengar på bröstförstorning och Viagra än forskning om Alzheimers. Om 30 år sitter vi där med stora bröst och ståfräs utan att veta varför”
haha, någon som klagar eller?

kidnappa mig till utomlandet. jag vill ha en riktigt blöt vecka! jag behöver en riktigt blöt vecka. sälen kanske? haka på någon? sovplats finns ju garanterat!

och tack för igår T. det kändes bra.

floor filler

gosh. DJ:n på Kåren var.. ganska ouppmärksam. när hela dansgolvet blir tomt funkar inte mixen. fast lilla golvet var värt, och ölen billig. tack för kalajset babes! ser fram emot tills bilderna kommer upp på MSN. temabilder är årets hit. lätt. nästa helg smäller det igen.. tjejkväll & millencolin open - nedräkning. men nu åker jag hem. mamma får betala maten så jag inte svälter. kanske är en rätt bra bantningskur att vara fattig?




samvete till salu

jag trodde att du skulle dra fram lådan. öppna burkarna. men jag trodde inte att du skulle göra det du gjorde. och du undrade vad jag gnällde om. jo tjena, det kan man ju undra. det är just den där sidan jag är rädd för hos dig. det okontrollerade. det är farligt. den sidan har jag aldrig varit kär i ens.
att du ens kunde. är det ditt bakvända vis för att få mig till att stanna? det skickar mig bara längre bort. tyvärr. även om det gnager frenetiskt längst in, även om jag faktiskt skuldbelägger mig själv så låter jag bli det. låt det gå hål, jag tänker inte ta det till mig. det blev precis en vallgrav utanför muren.
jag säljer mitt samvete till högstbjudande. och lägger ni inga bud så ger jag det till närmaste behövande.

son of dick

less than jake är dagens heta tips. men fall out boy håller än. blev påmind om skawars.nu i helgen också! att jag glömt.. favoriter är bra - om man kommer ihåg att lägga till dom i favoriterna. fotbollen är också bra. kanske ska börja hänga på eyravallen (behrn) i sommar? hockeysäsongen har ju inte varit vidare värst än, även om distansen till karlstad ursäktar en del. men ja, fotbollen. god is back. nästan lika glad för det som jag skulle vara om owen rullade in på anfield igen, och kom ut ur rätt omklädningsrum. matchen igår var het. och på fredag tar vi man utd också.. sen är nog CL-spelet som andraplatsplaceringen ger säkrad.

arbetet med hemtentan går inte lika bra. varit ute på äventyr, och nu när jag kom in så... ja. det sitter M A S S A äckliga fögglar i trädet utanför och skränar. dom är läskiga. om dom ville skulle dom ju kunna ta sig in här och äta upp mig. typ. men min aptit till trots så är jag inte hungrig. eller jag är hungrig för att jag vet att äta bör man, annars dör man. problemet är att jag inte är sugen. det är trist att laga mat till sig själv hela tiden. det är godare om någon annan i alla fall petar lite i grytan. pizza? pengar? nä. äter jag nudlar på veckorna så har jag råd med öl på helgerna. det är min livsfilosofi just nu. men just nu skulle jag också åka utomlands om någon vill följa med. det finns sparpengar, och dom hinner jag få tillbaka innan maj. rackarns rabarber vad härligt det vore med sol.

och nu är det slut sats-at. sats. ha ha. jag har ingen humor. men visst är det ett ganska fånigt uttryck för någonting som är början till allt liv? iofs tar dom kanske sats? blommor & bin folks. eller? blommor & vin borde det heta. det är ju så man får ikull töserna har jag hört.


it's done. over. gone. and how does it feel?




merry go round

 
jag är förvirrad. på riktigt. jag vet iofs inte vad som är på riktigt, men jag vet att jag är förvirrad på riktigt. kanske är det här det slutar? jag tvekar, men det är illa nog. om någon hade frågat för två veckor sedan hade jag vetat, men frågar ni nu så svarar jag nog inte alls. jag måste räta ut tankarna och rikta mina känslor. ljug helst inte för mig, men ljug absolut inte för dig själv. något liknande sade du till mig.. men hur ska jag veta att jag inte lurar mig själv?

var jag rik nu skulle jag sticka. läste precis ett tips från någon över 30 som hade högskoleexamen, och det var: plugga inte! men jag tycker om det, fast tydligen är det inget man blir rik på iaf (men fick svar på förra tentan nu: klarade mig igen!). en lottovinst eller en hjärtsjuk miljonär vore.

eller bara en paus. jag skulle vilja snooza helgen. kunde jag skulle jag ha skutit fram den ända till sommaren. kladdo & geggan kan inte misslyckas.. och ja, jag sov väldigt gott.


ölhelg

det är svårt att vara snygg när man är prickig. fan, hur lyckas jag alltid få en massa blåmärken? förra helgens skrapsår & blånader har inte ens bleknat men ändå har jag nya skavanker. kvällens groda hoppade ur min mun; "men ställ in albumet i hyllan så slipper jag städa imorn" och det var jävligt kul med temabilder. jag fick bryta mig in i min egen lägenhet och det var ett äventyr. kan bli ett dyrt äventyr. men tack för kalaset! ni är stjärnor brudar! jag hade det dunderbra.

nu laddar vi om. pizzan gick ner (okej, jag äter sakta) och jag är sugen på öl igen. såhär skulle det vara jämt! killarna kommer från L-a och det kan bli jävligt trångt med sovplats - men vad gör väl det.
everybody in the 0240 put your motherfucking hands up.
fan. jag älskar helg.

panic! at the disco

"There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey, You Just Haven't Figured It Out Yet"
okej. det är skillnad på att lyssna på emo, och att vara emo. faktiskt! men gosh, hur skulle jag INTE kunna åka? www.giveitaname.co.uk och klicka på line-up. där har du det - all I ever wanted. pojksen bokar biljetter ikväll. redigt det. men dom behöver en kvinna med så de inte går vilse som Pucko så fint uttryckte det. SÅ skönt att ha ett äventyr på vårkvisten! allt går så mycket fortare då. hoppas bara jag får ett jobb.. annars får jag väl flytta hem till mamming & hoppa av skolan. värt.

igår hade jag all lust i världen. jag gjorde till & med en scrapbook. klistrade in kort, lappar, tankar & pappa-saker. då hade jag kunnat skriva ett brev till dig mads, men min hunger kom ivägen. felåt. men nu har jag i alla fall en inspirationskälla - så det kommer.
idag har jag all lust i världen! kladdo kommer klockan fyra! fest. fest. fest. har sorterat tvätten INNAN jag
slängde in i maskinen (första gången i nya tvättstugan), ska dammsuga & laga kycklinggryta med ris. hur skulle dagen kunna gå fel?

tjipp&hej - trevlig helg

sett på internet

((här är det en bild på mari från hultsfred 2005))



Kommentera
Kommentarer
Namn:


Kommentar:


Marie Dahlen , gick på Marieberg när jag gick där .. Hon och Rebecka alla i 6 och 7 ans idoler ^^
//Hannah





haha. vi var alltså så häftiga som vi kände oss? gosh. högstadiet, vilken tid. är nog glad att jag inte behöver vara där jämt, men vi hade det ganska bra ändå. patetiskt, men bra. många fina korridors-, grummelmuff- och trefemsminnen från de åren. och då trodde vi att vi skulle vara stora nu..

for the record: jag stavar med två stycken C. Rebecca alltså. och jag har varit inomhus i snart en halvtimme, men är fortfarande snöig.


fall in boy

yeas. han trillade in på att jag heter Rebecca, och så fick jag en biobiljett! det är kul att tävla, men det är roligast att vinna. faktiskt. eller trodde ni någonting annat? skvaller över en öl blir ikväll, men nu ska jag njuta av varma koppen (kanske har den svalnat nu..) och läsa tidningen. btw, jobbintervjun var konstig och jag hoppas att T klarade provet!

måste. börja. träna.

på riktigt.

fall out girl

spänsten har runnit ur min frisyr. känner mig trött, less & allmänt förvirrad. lite bakom flötet. ändå har dagen varit aktiv. till och med handlat nyttigt & tränat vettigt. men nu vill jag bara äta cashewnötter i yoghurt tills jag rullar av soffan, typ. tror ni det blir bättre om man är rik? det är kvällar som de här man ska bo hemma, eller i alla fall i studentkorridor. jag känner mig ensam, och inte det att man kan vara ENsamma tillsammans - utan riktig en-sam. men förhoppningsvis har jag det bra. vaknar imorgon, tar min promenix, lämnar plasma, går på intervjun och kollar om det kanske kan bli klaras. vad händer när man inte har det bra? shit, jag är riktigt rädd för att inte ha någon men ändå gav jag mig på att byta stad igen. jag VET ju att processen till vänner kan tumla om mig. jag vill att malls kommer hit så vi kan ha vårat mys-lan. det vore. men nu ska jag ringa mammsing. hon är min meducin, fast imorn när jag vaknar är jag ju frisk igen.

fall out boy är för övrigt dagens bästa.


the new me

nyklippt
jag lyckades inte hålla nya frisyren sådär fräsch som tosan fixa den, men gosh så nöjd jag är ändå. mirakelverk med din sax har du gjort. känner mig som en riktig filur! och det är råfint. du saknades på kvällningen sen - då hade du verkligen fått höra komplimangerna. T A C K. (bilden gör kanske inte klippningen rättvisa, men det var den enda som jag syntes på).
annars blev spelningen precis sådär bra som man trodde! gitarr + öl på förfesten, rödvispromenad ner till staden & p-son på scen med skumdum. kom hem med en agnfab demo och det är ju inte fyskam heller!

men nu när jag kom hem (örebrohem) så är min cykel borta! gah. 1500:- i självrisk är det ju fan inte värt. kan man ju lika gärna köpa en ny cykel.. träligt att jag la ut 250 spänn på punkan i torsdags. welcome to my life..  that's the way it goes, men lika glad är jag för det!

I'm so excited

gah. vilken dag! pust & slit. fick till och med punka på cykeln.. 250 spänn rakt åt sjumilaskogen. det är tjugofem öl. tål att tänkas på. men tur att jag var torr igår & bangade på tösernas festplaner.. annars hade jag fått cykla till karlskoga.

rättegångsspel ikväll, känns lungt.
klipperia imorn, känns spännande! (tosan, nu blir det mängder av längder!)
mariah + emmesjoe imorn, känns jävligt hett!
skumdum & a good name for a band på k6 känns som gjutet.
mads kommer bli - and you know it!

o mina fönster är immiga. hm. har inget vatten kokandes på plattan, och inga riktiga blommor i fönstren. kanske är grannens fel från igår? man hör rätt tydligt att det är sexuell aktivitet på andra sidan väggen. funderar på om han är själv dock. hör bara manliga.. vad säger man? frustanden. men vad jag har förstått så stånkar man väl inte på om man umgås med Lena Handén? fast vad vet  jag. thomas tips var att gå över och låna socker, halv tolv på kvällningen när det ånga på som mest.. kan man ringa störningsjouren?

I want to love you, feel you, wrap myself around you
I'm about to loose control, and I think I like it

Le tigre har gjort covern jävligt fin.


RSS 2.0