runka lemmen

våffelkalaset igår var värt. hade drömt, tjatat & fantiserat om det sen lördagen - men igår small det. förväntningarna var inte ens för höga. syltar, jorgubbar, glass & bästa sällskapen! försökte till och med äta så snabbt jag kunde för att hinna med allt goda.. vet i alla fall varför jag äter så sakta. det beror på att när jag var liten så var jag en riktig "den som spar han har"-unge och skulle alltid ha kvar lördagsgodiset en vecka bara för att alla andra skulle vara avensjuka. 

nu ska vi äta pizza och titta på hockeyn. tur för anna att hon bryr sig lite i alla fall! och saras farfar är kung; "sluta runka lemmen!". det betyder inte det ni tror.. han ville bara att den som satt bredvid honom skulle sluta med att rucka på bordskanten som hängde ner (fällklaffen). ska dra fram något mjukt åt boysen att sova på.. jag vill också ut och vara smällfull idag! blir livat i stugan gissar jag på.. ninjas hela bunten - så svarar jag inte i telefon är jag nog burned! liv i rutan iaf.


madness

never thought I'd miss you half as much.. nothing more, nothing less - mustn't be love, but could be.

när jag kom hem förut var jag våtare än vad jag nånsin varit förut. kunde krama ur jackan, bada i skorna och det droppade från skärmkepsen. dumt att cykla när det är molnigt. no more! tur att snön försvinner med nederbörden.. (och jag skrev våt med mening - bara för att det låter så perverst, men en riktig synonym till blöt ju). har läst arbetsrätt efter maten, belönade mig med choklad och plötsligt var träningen i förmiddags inte värd. fast nu kanske det går jämnt ut iaf? våfflor hos sara & linnea - me want! verkar bara vara jag som inte åt våfflor i lördags.. dumt att missa, men blir att ta igen. kanelbullens dag borde väl vara snart också? och har dolat klart med kommande tattoos! och tur att jag inte var en fisk när jag vaknade imorse också, utan bara frisk. mitt minne hade väl inte kunnat bli sämre, men jag är ganska dålig på att simma under vatten. annars längtar jag efter mamming & små grisarna så det svider.. hem hem hem -  måste bli snart! sen ska jag nog sluta tatta, och skaffa mig ett riktigt gymkort. man kan inte ha det hur billigt som helst ändå ju.

trailerparkqueen

helgen har varit mycket ballonger, jäger i hörnen och besök i lilla indien. hockeyn var fin, födelsedagsbejbsen med. fylleringningarna med mari var värt och killen med mustaschen som bowla på dansgolvet gjorde min kväll. för att vara en bakfull helg så har jag varit väldigt inaktiv. ska köpa en fönsterskrapa imorn och tvätta dom (om det inte regnar snart..). gabriel var söt som dj och jag har tårta kvar till frukost imorn. kort och gott en riktigt fin helg (trots en del snarkningar), och imorn är det äntligen måndag..

stjärnan

okej, jag fick precis en ny idol. var ner på nautilus o svettades efter tentan (som var jävligt skum, men borde klara den). i strechingrummet (ja, jag tänkte bli spänstig) var hon! kvinnan! eller pantertanten.. eller inte ens det. kärringen skulle man kalla henne på ica. en såndär som smiter förbi en i kön med käppen och andas högt med öppen mun. fast på gymet var hon het. tog typ 15 minuter för henne att försöka lägga handen mellan skulderbladen, men inte ens när hon tyckte att hon hitta var hon rätt. handen var knappt i nacken. jaja tänker ni. alla gym har sina pensionärer - men alla pensinärer har inte sockiplast! shit, vilken dam. tänk er - rosa tajts som slutar ovanför anklarna + vita sockiplats. stjärnan it is! tror hon var hetare än malls i baddräkt.. men bara nästan!

annars laddas det för kalas imorn. massa födelsedagsbarn. så det blir tårta & ballonger + jägermeister & fulöl här (lägenheten är nästan ren) imorn och sen dunderkalajs hos a-k på lördag. oh, just ja.. leta paket imorn!

som sommaren

Oh, when I woke up tonight I said "I'm gonna make somebody love me" - well, do you do wanna? Klart man saknar att någon känner en så bra. Jag saknar definitivt att någon vet att jag lägger täcket upp&ner, att jag aldrig sorterar tvätten och att jag verkligen kan bli sur när jag förlorar. Samtidigt är väl det en ganska trivial sak att sakna - desto färre dåliga egenskaper som folk vet om desto bättre (men att ha täcket upp&ner är överskattat, det hamnar så av en orsak! + att jag faktiskt kört en vittvätt i förra veckan). Att behovet av att ständigt känna sig älskad är så fruktansvärt starkt är riktigt läskigt. Vafan, jag  VET att ni sitter därhemma och tycker att jag är chokladbitarna i kakan typ - och ni är definitivt mina! Hört att man sparar det bästa till sist, så som pensionär kommer jag nog få äldreboendets hunk på kroken.. Vilken man han kommer vara, för det har ju onekligen börjat bra. Och annars, är början svår blir resten lätt - och du är inte svår att älska Bagarn'!  Världens goaste biffar.

Häromdagen var det ju en ny istid typ. Tänkte ut o jogga, men gosh - hade nog gått bättre med skridskor, och jag är verkligen inte speciellt haj på det. Men idag gott folk - känslan är som sommaren! Satt och vänta på Susie + Ani inför träningen på en bänk vid lunch och jag hade kunnat vänta i evigheter! Här kommer sommaren..

Och appropå Fyra bröllop och en begravning (tror det finns en film eller dylikt?) så kommer äntligen mitt första bröllop! Det har varit fyra skiljsmässor och för många begravningar - men upcoming: bröllop! Framsteg.


Önskar att jag hade orden också, till er alla - Mads borde fått brev, mamming massa och det blir en hyllning av Malls som får representera att jag tycker om er. Tack tosis! Precis allt det där jag vill säga till er.

Dina kramar värmer en svart lunga -
gamar trollar du bort med din tunga -
med studsbollar får du en kort stämma att sjunga.

du gör Örebro till Leeds -
snark till beats -
och brats till freaks.

önskar jag kunde ge tillbaka allt jag tar -
förvandla snögubbar till Babar -
spela en fanfar
för alla varma badkar du fyller i mig.

Du talar och jag lyssnar -
lyssnar så hårt att jag till och med hyschar.
ibland svårt när du målar upp mitt inre -
så att allt det där dumma bara försvinner

dina ord är hitparaden -
chokladen och marmeladen,
gatlyktorna i den mörka staden -
den äkta i charaden -
ett utav miraklen som värmer mitt mecca,
min långa vecka,
Rebecca.





oh, horatio

tiger lou var oväntat heta faktiskt. så slow på skiva att jag var skeptisk till nattklubbsmiljön - men dom rocka till låtarna rejält. satin är fint och bakfylla är väl mer en regel än ett undantag numera. otroligt nog tror jag inte att det blev något blåmärke igår.. har ett från i fredags - men då vurpade jag inte ens. chips & dipp blir nu.

hej hej, hemskt mycket hej

om jag blir miljonär på lotteri ska jag köpa plastikkirurgi - ja tänk er hur snygg jag då skulle bli. fan, hade glömt jumper alltså.. men gick igenom massa gamla brända blandskivor igår och det var nästan som att vinna på lotto. dub sweden, har mar superstar och hemliga byrån - det är ju högvinst det! vill bara åka på festival nu så man kan sitta i gräset med stereon och dricka öl. det lockar som bara den, för jag är härligt bakfull idag. sådär så jag skulle kunna göra hur mycket som helst. ska pröva träna + plugg iaf, sedan styrs kosan mot födelsedagsfest. ska styra upp det där med paket också.. och england blir snart! gosh, hade nästan glömt det. give it a name @ manchester - hett det! ska nog bli lite mer emo först.. sen känner jag mig nog som hemma. och snart blir det en hett till sommaren 2006 lista, men än så länge tänker jag.. har övertalat klasschicks att åka på premiärfestival och det vore med dret-skifts-jobb på KF. hms, ska nog lägga ner det här.. ingen annan som kommer hänga med i svängarna än jag ändå. bakfylleprat :] (tänker på dig mary varje gång jag gör en sån gubbe!)

all I need now is to have you here - you make me fell alive - you make me feel like a star

somebody told me

gjorde faktiskt gröt, fast. ja. vem var det som sa att man kunde göra gröt på korngryn? blev typ, couscous fast fullkorn. gott, visst - men inte med äppelmos kanske. ska göra ett susie-recept och pröva det till. tror det blir mumma jag. (inte ens lingonsylt skulle kunna gjort det där till gröt.. tyvärr mads)

nyttodagen idag är till sin ändå och jag har till och med nybäddat i sängen. ska duscha, somna, vakna - och hämta spriten. helg helg. gud, det är så skönt. nu behöver man inte ens vara i spanien.. det är vår!


vardagsprat

nu närmar den sig. våren. solen skiner och jag har en helt ledig dag för första gången på länge. varit och spänt musklerna på nautilus + en vandring på staden. det är väl tänkt att man ska styra upp plugget inför tentan nu, men det spritter i mina ben! det är rätt sida av året och jag har svårt att sitta still. vill ut på äventyr! den sista mars förra året drack vi öl och grillade. det tål att tänkas på. i mitten på april badade jag första gången. det är snart! försvinn snö, försvinn.

i år fyller han 55. och så som jag känner nu så vill jag till kyrkogården då. 19 april. det är en ny känsla. nytt är också att jag är hur motiverad som helst till träning. knäna gör inte fullt så ont och beach07 kan bli aktuellt. så om man tränar på riktigt kanske man inte behöver må fullt så dåligt för all öl som slinker ner? (jägermeister och fulöl från tyskland anländer ikväll! guld.) sen har jag köpt korngryn också. jag SKA alltså äta gröt, fast det är SÅ äckligt. ska koka en portion nu, slå upp fönstrena på vid gavel och sätta mig i baden-baden. livet på en pinne! lite kväljningar gör mig nog gott i solen..

rättvisan segrade. domen föll igår, och gubbfan fälldes. gottcha!

scumbag on a mission

jag har städat min lägenhet. s t ä d at  verkligen. hela andra gången jag skurar golvet sedan inflyttning. lite äcklig är jag, men lite skit i hörnen lider man inte av om man inte är ett hörnskåp. hyllorna i kylskåpet är rena, spisen är ren, glasbordet har inga fläckar - men, fönstrena är gråa. måste köpa en såndär skrapa. vårstädning var det här.

och det var hett i fredags. inget slagsmål dock, men ändå en ack så rolig hemfärd med ak. värt att åka buss typ 200 m liksom. så gjorde jag kvällens vurpa.. gick och skrattade åt att robban trillade en bit framför, men gör exakt samma vurpa när jag kommer dit. fin jag. lördagen blev att banga. försökte plugga, men det vart en styr-dag istället. drog till Harry och melodifestivalen sedan. gûnther är min idol. vilket jävla koncept! vilken man.. inte kolscheen alltså, utan riktiga gûnther :]  och vad gjorde rednex där?

so, en dusch vore nog. vart ute o hurtat igen så man inte är helt oförberedd på boxen imorn (beach07!!).. fast mest för att jag var arg på alonso. och gerrard. men färjestad vann ju i alla fall igår - det var svinkul.

nytt favoritband! eller, lite sent påkommet kanske.. de var här o spela under millencolin open, och vi köpte ju en demo på hultan någon gång (mest för att han var snygg iof) - men gosh. tips: royal stakeout. just fucking google them! massa downloads på hemsidan.

what a sight

imorse när jag gick ut till studentlivet på la universidad glittrade det. bokstavligen. massa, massa små hårda flingor som yrde omkring, och solen låg på. kände mig som en gubbe i en såndär glaskula som man vänder på.. hela världen var vacker. då var svenska vintern underbar, och jag frös inte ens. mycket plugg, mycket att städa, tvätta & diska.. helgen är här och ölen snart öppnad. jag mår. känns dock lite konstigt att vara mate med gamla kärleken och skoja om brudar. inte så konstigt iofs, och jag skulle inte byta bort dig för allt smör i småland! du är bra. ska nog fylleringa wickid ikväll också. det är skojjs. mary, malls & mads - njut. jag vill ha er här, bredvid mig i soffan och obegränsat med vin. mumma för er. och kladdo - ring snart! grr. nu blir det mönsterskyddslagen + riskaka en sväng - but then: beware, beccus is going after beer!

och visst kan en giraff vara rädd? men det kan inte ett lejon. det är så fel. säger man ett rädd lejon? en rädd giraff, okej. men lejon? ett rätt lejon låter bättre. dagens dilemma.


haha. har precis lagat en thailändsk nudelsoppa (kockarn'!), men hade nog i för mycket lime. sur soppa. GOTT! får le hela kvällen så jag inte får världens tristaste kväll för att soppan var sur. in i dimman!

cocksucker, junkie motherfucker

fan va bra jag är! styrde hem ett vg i processrätten.. träligaste ämnet på denna planet. 5 p vg till alltså! kanske är igång i god takt igen alltså? wiha. nu förtjänar jag blommor och choklad på alla kvinnors dag.

och tack för ängelbilden mattias! SÅ värd är jag :]
man är inte dummare än vad man gör sig.
eller, man har inte roligare än vad man gör sig
- därför jag hade så kul.

annars måste jag skynda mig & äta nu. micke kommer på besök & borde nog kanske ta ett varv med dammsugarn. vill ju visa lyan från sin bästa sida.

take me for a ride

... and bring me back safe baby.

fan. roskilde vs. hultsfred är numera ett svårt beslut. såg att roskilde släppte guns n' roses - okej: roskilde blir! nästa stjärnsmäll: hultsfred släpper the strokes.. dom får ju skärpa sig!

annars undrar jag hur fan jag kan träffa varenda tok i omgivningarna.. blev kompis med en pensionär som bjöd på kexchoklad på tåget till ludvika (iofs jävligt söt, men fortfarande en tok), blev kristnas bästa vän igår och fick en mate på närbutiken idag. han undrade om jag gillade kakor, och ville packa på mig massa riskakor. dum som jag är tog jag ett paket, betalade och gick. blåst på 19:90!

hockeyslutspel!! äntligen. och imorn.. imorn gått folk sitter jag på nålar. gör inte LFC två mål blir det ingen CL-bedrift i år inte.

randy the band

äntligen hittade jag en vettig torrent på tpb och fick hem randy the band. världens mest värda killar. shit, va fina! lyssnar in mig ordentligt nu, och gillar verkligen vad jag hör. annars vaknade jag med ett ryck imorse. det var ingen "äntligen måndag"-morgon idag inte. ingen frukost och "bad hair"-day. skulle behövt min skärmkepa för tur, men den är ute på vandring. klara nog seminariet i alla fall och vladimir skrattade - dagens hit det. annars har jag stått för kommentarerna i helgen ("vadå? en ångvält? med runda hjul?" avd. nähä?). vi vann nästan på tp (jag ska bli dominant) och jag såg mitt första vasalopp. blev inspirerad och köpte blåbärssoppa idag med sara också. kanske ska dra en sväng med gunde i veckan? asch fan, veckan blir bara nyttigheter. kan behövas efter en blöt helg. blir nog o styra nytt jobb också kanske, och massa massa plugg. ska verkligen skärpa mig. man blir inte rik utan kunskap.. fast tror man att victoriasjön ligger i nordamerika får man kanske skylla sig själv?

så måste jag nog åka på arvikafestivalen i sommar. styrt upp med affischering idag, och vem tackar nej till gratis biljett jussom? men vore ju om någon annan ska åka dit också. annars får jag ha ett camp beccus och äga i leran. augustibuller är spikat också - men velar fortfarande mellan Hultsfred & Roskilde. ge mig argument. båda går ju inte.. men en fylle-charter till dubai vore nu. det är för kallt i min lägenhet för mina fossingars bästa. back to SME.

o just fan, GRATTIS RICKYTAN! best of sweden.

ingen vila, ingen stress

gustavsvik igår var värt! blåmärken & rivsår - men ack så roligt. sen när vi kom hem vid halv nio förberedde jag mig för soffan med fotboll, kebab & plugg. tji fick jag. det blev att stajla till sig och knalla ner på stan till babsen. tack för kvällen! idag har det bara varit hektiskt, men har i alla fall lärt mig vad ett parallellt exportsystem är. massa skola imorn, men tåget tar mig till varmare platser! helgen blir nog värd. tack för slanten mamming. 

och telefondejting. har inte det alltid varit ploj? som när man busringde på mellanstadiet med killarna och brudarna i luren var med på allt.. nog för att vissa är lössläppta, men alla med skumma fetischer finns inte på samma ställe (förutom helgon.net kanske). aschberg är upprörd, och det är klart - dom blir miljonärer på "ensamma tage, 53" vilket är jävligt oetiskt. men ändå.. det var i alla fall roligt att en tv-kändis trakasserade dom på telesex-linjen och ville bajsa dom i munnen.

polisjakt

hörni, det händer grejjer. rättegång idag för pappsings saker igen. (för er nya så stula en gubbe nästan alla hans tillhörigheter efter vi tömt hans hus i L-a när han dog.) förra gången dök han inte upp, och vi tänkte att han flytt landet. så mamming var inte vidare hoppfull imorse när hon knalla iväg. inte dök han upp idag heller, men snutarna åkte iväg och letade efter honom - och de hitta honom. men han vägrade följa med. vittnesutsagor & en jävligt lång plädering från åklagaren.. så nu får vi se. kanske blir rik på det svenska rättssystemet.

och spelade placebo på arvika 2003? på campingen? jag var nog för full för att förstå. satt tydligen och käka pizza diggandes. får väl ta igen det på roskilde.. om man inte är för full för att hänga med då också.

RSS 2.0