carneval!

dagens goda nyhet: i februari är jag ledig och det blir sydamerika för hela slanten!! wiho! (känns lite trösterikt när kärleken prompt vill till polen i augusti, men vad gör man inte? jag får väl anpassa mig med lite ljusblå ögonskugga och stilettos)

sedan kommer vi till calli gammelfastrus! så fort jag gjort rätt för mig i plånboken igen så kommer vi till er och hälsar på! så ni får inte bli allt för kära i sverige nu!

addera: par i historiska helger

två historiska helger till har passerat. en klassisk dubbel på rosenborgsgata fredag - lördag inleddes med middag på kampen bistro. vi tog plats vid bordet, fernet shotades till förrätt och allt avslutades i källaren på revolver. det fortsatte med galenskaper och galej i kollektivet "kråkslottet".

sedan var det smånyktert till onsdagen då petä äntrade soffhörnet. vi klev på ordentligt i sommarordningen på direkten. vi hade en klassisk fest här hemma och för första gången fick jag slänga ut ovårdade personer! jag är så ovan att få vara lite bitch, så det var riktigt fint att få sätta ner foten! då var jag arg en stund, men det gick snabbt över och vi hamnade på people's uteservering. det började spöregna och det blixtrade värre än en discolampa med epilepsiframkallande egenskaper. det blev att jogga hem på nattkröken!

torsdagen satt vi vid roosevelt vid fästningen (mattias knäade lite framför honom till och med) och smuttade vin. när solen försvann blev det att möta upp rickard nummer fems gäng + ludvikabrudarna. ett par ölhinkar slank in och ner, men kvällen blev relativt tidigt.

fredagen jobbade jag två timmar, sen smet vi till tusenfryd och åkte karusell! (ny deal med chifen ger en del extra ledigt, i like!). vid detta besök hade den nya attraktionen öppnat (tydligen häftigast i europa just nu med 45 m upp i luften, 4 G i magen och 115 km/h i håret) och det var det bästa nånsin! detta gör den inte rättvisa, men systrar - blir ni inte sugna?!



i fredags stod rikard och gutt för en fest med mycket mora träsk, dans och tok. i lördags stod kollektivet gustafsson för en fest med mycket glaskross, balkonggung och tok.

puh, kortfattat - men för minnets skull! nog för att det kanske låter som det är mycket alkohol, och ja - det är det.. men så länge jag är utomlands och det är sommar, då är det godkänt! när man är 23 så FÅÅR man, ett tag.

nu ska jag somna efter en hård jobbdag, en fin middag (på tullins as usual) med gustafssons + bebis och en snabb recap över vad som hänt sen sist.

historisk helg

detta är en helg som redan innan söndagen är slut har blivit historisk! en galen fredag följdes upp av en helt fantastisk lördag. vi drog iväg på båttur, och inte med vilka båtar som helst utan med en ribbåt! vi åkte och studsade i vågorna efter en kiel-kryssare (säkert 2-3 m höga vågor). skräckblandad förtjusning, men GALET roligt! hade kramp i skrattmusklerna när vi landade aker brygge.

vi pausade för en öl på lektern, sen en klassisk middag på tullins med efterföljande parkhäng hos knugen. när natttimmarna kom kröp vi bort till ute. med färgade glödlampor, billiga coronas och mycket svettiga ryggar dansade vi bort stajnas födelsedag. ack så fint!

att detta nu toppas med regnväder, max manus och ett redigt soffhäng är jag mer än nöjd med! en helg att minnas, kärleken =)

den om att blåsa bort

igår efter jobbet packade hela gänget kylväskan så drog vi ut till samma havsbad som resterande veckan - fast nu med lite viin också. en timme eller två hann vi kosa oss innan ovädret slog till. grillarna släcktes, det gick gäss på havstoppen (som dansken skulle ha sagt) och det började regna besinningslöst. snäll som jag var hade jag lånat ut min cykel till kärleken, så han fick cykla hem :)

dock blev jag o tre av boysen utan bilplats. helt perplexa över vad vi ska ta oss till (ingen taxi går att få tag på, det är 1 km till busshållplatsen, det forsar vatten ur molnen och det blåser som tusan) ställer vi oss i lä bakom en klippa och blir genomblöta. kanske fem minuter efter att alla andra åkt stannar en dama till med bilen och frågar om vi bara ska stå där. vi bara tittar på varandra och skrattar, kris kläcker att "jojo, det går bra! vi har i alla fall öl". det slutar med att tanten kör oss hem!! helt fantastiskt. så nu måste vi komma på en fin överraskning till henne! blommor känns föga tröstande - förslag?

efter en snabbdusch hemma drog vi iväg igen och sedan gick det som det gick! mycket gitarr, sång och skratt.

highlife 09

jag har det så fint. kom precis, eller för en måltid sedan, hem till kokheta lyan. jag älskar värmen! jag svettas, blir trött, jobbar på ett 40-grader varmt kontor och har svullna fötter. men vem behöver en vinter!! hela veckan har vi dragit direkt ut till havet efter jobbet. helt fantastiskt!! den här stan har allt. vill du åka snowboard? 20 min resa på t-banan. vill du bada i havet? 10 min med buss från stan. KLART! i love!

peace&love var fantastiskt. märks att man lever festivallivet lite annorlunda än när man var tölvis. vi var vinfulla hela dagarna, peakade två fyllor iofs - men resten var mysa runt, skratta med folk och bara njuta! träffade bästa gammelfastrus nånsin (TACK för en helt fantastisk dag!!!) och hennes minst lika bra karl. kusin med sällskap också såklart! levde husvagnsliv på parkeringsplats (TACK madälän!!) och konstaterade att 2009 är året då alla får barn. eller ytterliggare ett tecken på att man har blivit till åren?

har hunnit med midsommar i öret med gänget, glömt kläder överallt och lyckats spara lite pengar (inte shoppat något!!).

imorgon har jag lönesnack - och trots dåliga tider ska jag försöka boosta nåt djääävulskt.

nu ska jag fortsätta svettas, packa rosévinet och bikinin samt hämta cykeln i källaren. den har tyvärr stått orörd sedan ankomsten till oslo. livsfarligt att cykla runt bland bussar, bilar, galningar och trikkar. men nu tusan! lovar att vara försiktig mammsen! =)

RSS 2.0