Första snön!!!

Vaknade imorse.. Duschade, åt mina två-tre knäckisar i mörker för att inte väcka någon och tittade sedan ut för att se hur man skulle klä sig - SNÖÖÖ!! WOHO skrek jag och tända alla lampor, hoppade i sängarna så amanda o nathalie vaknade och busade med mattajas.

I love snööÖ!

ser fram emot att få åka i den två kilometer långa pulkabacken alla pratar om här.. man tar bara trikken (spårvagnen) upp med pulkan, och åker ner.. WIIHOOO

tänk er vilket sus i håret.. precis som snigeln som satt på sköldpaddans rygg "WIIIIE"

bläääääää

sitter på en buss... IGEN! bläää. mår redan illa och vi har åkt i 48 minuter.. vi har inte ens passerat kristinehamn! 4 h o 12 min kvar.. jihaaa..

men lätt värt sitter jag här o tänker. för har träffat världens bästa faanny (neew yooork neeeew yooork!!) och världens bästa ortoped idag.. han, hör o häpna, tog mig på allvar! han lyssnade när jag sa att jag har ont! jag har tidigare träffat gubbar med mitt skägg, glasögona på nästippen och de har läst för mig på latin. sedan förklarar de att tjejer som spelar fotboll FÅR ont i knäna.. det hör liksom till, för TJEJER SKA INTE SPARKA BOLL. vafan..

nu har jag alltså istället för att bli anklagad för att inbilla mig smärta (det står tom i en gammal notering: "har hon bara ont psykiskt?") fått klart att, shit.. jag har en skada!! det tog bara sisådär ett par år o försöka lista ut.. kul att mitt ärr på knät helt plötsligt inte är lika värt och det som knastrar i knäskålen ÄR INTE NORMALT.

tack robert!! vilken räddare! lätt värt att åka 10 h kräk-buss för det här alltså.. (även om jag mår jävligt kasst just nu)

när man vet att man blivit lite mer buisness..

sitter i Poppos soffa och jobbar lite med flottigt hår, orakade ben o kurrig mage. ska snart duscha o låna hans grooming schampoo for men. han ser numer ut som en riktig rockabilly i håret så får se om jag blir lika cool av det..

efter en riktigt fin mellanlandning i karlstad med mamms o systrar samt en klassisk kväll (dansbandskampen, nöjes, mr jack, drinkar, dans, hyss o räkan i väskan) har jag alltså hamnat i örebro igen. smyger verkligen här nu eftersom jag bara går till doktorn hela dagarna.. bytte p-stav igår och idag ska de ge sig på knät. han med en inflyttningsblomma till jor-el som numer bor i vår lya på nygatan och en klassisk sallad på gröna grodan..

sedan hamnade jag på den här soffplatsen hos Poppo. verkligen inte fel, och tror inte ens jag har fisit inatt!! fint att vara tölv igen och sova över hos kompisar..

nu: frukostfika på java med fanny, sen sjukhus för hela slanten och fem timmar buss på det.. sedan är allt i oslo igen!

bussblogg

sitter på en träälig swebus mot rooliga kalsta'.. en halvhemlig visit hemma med en klassisk kväll blir!! sedan jobb i örebro måndag och sedan fylls måndag och tisdag med diverse läkarbesök. lyckas få ortopedtid och möjlighet att byta ut pinnen iarmen samtidigt.. då fick chifen släppa iväg mig över landsgränsen! vägrar låta någon norsk leksaksläkare göra annat än skaka hand med mig..

inget förtroende för norges sjukvård när de inte ens vet vad couscous är!

när jag blir stor ska jag plocka yorkies


två månader i Lilleputtarnas diskett-land

Jag har fått höra att vissa onämnda myndigheter i Norge tydligen använder disketter fortfarande.. För att lagra information alltså. Jag skulle förstå det om de använde dem till.. Typ att stabilisera ett vint bord med? Snacka om att man bor i världens rikaste U-land.

Men jag trivs! Kommer vara överlycklig över att brottas med svenska myndigheter efter min tid här i alla fall :) Som att jag väntat typ ett år på en kallelse till ortopeden i Sverige känns som en baggis! Om en vecka ska jag dit.. Så då blir det en klassiker med Mary på Nöjjes i Karlsta' och krams med mamms + smågrisarna som kurering, sedan jobb på Örebrokontoret på måndag och ortoped o 5 timmars resa tillbaka på tisdag..

Och här händer det fortfarande saker i höga hastigheter.. Mycket skojs o livat! Igår kom jag hem, åt lite, la mig på soffan och frös lite, pysslade lite, pratade lite på telefon med Ricky (som iofs finns 5 min bort, men 1 h på telefon vare värt!) - och så missade jag min bokade träning lite spontant.. Men shit vad jag behövde en helt nollställd kväll!

Och, icke att förglömma - välkommen Gunnsan! Storbesök från Kalifornien :)

RSS 2.0