avgrundsvrål

GAH! jag börjar alltid tänka för sent.. kom på igårkväll att franky lee är ju en del av millencolin opens avslutningsfest - PANIK! och som jag trodde så var biljettskitarna slut idag! och när vi tröstshoppade så ringer de från proffice och ber mig jobba torsdag - fredag! jag har inte TIIID! men jag har inte råd att låta bli. smakar det så kostar det.. blir till att skita i träning och gemenskapsöl idag. fucks! istället ska jag laga storkok, tvätta ALLT och dunderplugga. men snart är det lördag igen!


evening löööv

jag fullkomligt ÄLSKAR tjuvlyssnat.se.. det är skojigt på riktigt och kan nästan sitta och skratta högt för mig själv. saken är den att jag dock är orolig, för det har börjat publicerats mycket tjyvlyssningar från örebro. vad hemskt att verkligen få på pränt vilka dumma saker man kan kläcka ibland.. för det hoppar allt kråkor ur alla våra munnar! kanske ännu hemskare om man läser, och inte fattar att det var en konversation man var delaktig i?

mari - säg åt bjarne att köpa tjuvlyssnat, eller rippa funktionen och skaffa den på lunar! då kommar jag logga in vaaarje dag!

japp, jag såg bra ut på långt håll - men långt ifrån bra ut. det är min lott, men jag har i alla fall köpt ett par pilotisar idag! tror verkligen att det kommer vara vår imorgon så jag får gå runt och leka övertuff!

morrn morrn

det är så rackarns skönt att få vakna av sig själv! nog för att jag vaknade ensam, men det var ändå innan klockan åtta och med solen i ögonen... I wish det där med solen, men det var ljust i rummet i alla fall. har drömt en massa massa! har varit i hovfjället och åkt bräda som bara den.. folk gjorde banor med schampoo och rör som de åkte på med stjärtarna bara.. folk åkte cykel nedför och folk åkte ankarliften neråt - åt fel håll alltså! jag är knäpp. sen var det massa gammalt skojigt folk med! och vi var dundersmå! gick typ i 4:an kanske.. och killarna från tullhusgatan körde bil och rökte genom fönstret. är nog inte bra att sova på tom mage! dags för gröten, sen aktivitet!

onödigt glad

hahaha.. jag ser så jävla onödigt glad ut på bilden! kul att ha med mig på fest.. måste ju sitta och hålla in en rap omedvetet eller något! skrattade högt när jag såg den, för jag ser bra trökig ut. tror i alla fall att jag är lite roligare än sådär! men nu ska jag fälla ner pungen och landa!

ondöigt glad

this one's for free

det känns bra, att saker börjar lysa lite mer för folk. det är nog såpass enkelt som man gör det. och vi är på rätt sida av året! jag vill äta sharonfrukter och dricka kalla öl på en klippa nere på kusten! fast får nöja mig med att sitta och dricka latte på ängel och häva några kalla ikväll.. kan bli ett farligt kalas. mycket kalle-anka och snapsar tydligen. hops bara att huvudet orkar med pluggs imorgon, för nu blir det äventyr!

dagens garv 2

fotboll och kreditering för mig.. men det blir bara bättre och bättre.. jag börjar förstå sammanhangen i ekonomin (BÖRJAR) och valencia kvitterade precis till 2-2. skulle nog gifta mig med villa om det var okej med tvegifte.

fast garvet var det.. bellamys målgest!! han och riise var ju ute och bråkade som bara den med varandra enligt brittiska medier i helgen - klubben mörkar självklart, för visst låter det inte så trevligt att bellamy skulle ha misshandlat riise med en golfklubba för att han inte ville sjunga karaeoke? (jag skulle nog ta det smällen för att slippa btw och så illa kan det inte ha varit för riises högerfot fungerar bättre än nånsin!). i alla fall så slår bellamy med en golfklubba efter riise när bollen trillar i mål! wihoo. nästan som när robbie sniffade koks på sidlinjen efter en balja för något år sedan..

porn graph

pron graph

dagens garv hittills.. det står micke för! gosh. gillar speciellt kurvan för vänners respekt..

she's on her way from misery..

..to happiness today!

fast inte blev det rätt idag heller. blir till att pallra sig till tingsrätten på torsdag igen.. JAG HAR INTE TIIID!! men jag får i alla fall krama på mammsen och syrrorna igen då.. en kortis i alla fall. och gladare än vad jag blev idag tack vare min kära mor får man nog kolla i stjärnorna för att hitta! och schilis utbrott på semlor gick inte av för hackor heller.. eller mansins sällskap i sängen! sötaste ever!

och bättre än såhär blev det inte. för jag har hungrig. och jag har för mycket att läsa för att jag ska vilja vara vaken.. hoppas det är skit på tv:n och att någon har bäddat sängen åt mig när jag vänder mig om (TROLIGT).

och jag tänker på att jag vill dricka sugrörsdrinkar och lyssna på göteborgspop med malls också. gosh, det vore VERKLIGEN! det ska jag drömma om bestämmer jag nu. om jag inte måste ut och jaga björn..

WORD!

http://www.metro.se/se/article/2007/02/18/20/5856-45/index.xml

alla har rätt till sin egen sexualitet, men inte till någon annans.. orden fick even mig att tycka som henne.

balladen om konsekvenser

baah. jag vill bara sitta still. ha riktigt tråkigt så att tiden går sakta. jag vill inte ha imorgon. jag vill inte gå och lägga mig - för jag vill inte vakna! stanna världen en stuuund.. men när jag vaknar i övermorgon är det klart. det är bara att bryta ihop och komma igen.

myror i brallan

känner mig som ett barn på julafton.. kan inte sitta still för fem öre! vill att håkan ska komma med bilen nununu så det blir dags att åka! har typ ätit, duschat, packat och väntat hur länge som helst nu! typ som morfar som packar tre veckor innan han ska någonstans, och sen på dagen D är han uppe innan klockan fem och packar om allting. kanske ska ta och packa mattias lilla bag också? så kommer vi iväg på stört sen..

malls! du och micke får flytta till oss!! på riktigt! vi har två lägenheter snart!

dataneerd

jiho! med lite hjälp så går allt.. lyckas posta första klippet! värt det.. tänkte ta bianca ryan bara för att jag får ståpäls varje gång jag ser klippet från american idol.. o det är inte för att hassel the hoff är med!

men, snart är det den stora dagen 3/3.. Franky Lee på satin - och det kan bli hur hett som helst! sandra och jeta hade varit inne på carlings och pratat om detta upcoming event och typ nämnt "rebecca.. fest.. franky lee.. blaha blaha" så hade coola expediten bara "coolt.. känner ni också rebecca och mattias?" dom typ "jaaa..??".. sen var det mathias färm i bandet som hade en tjej som också hette rebecca. jag gillar att världen är liten!! och att franky lee kommer bli stora!




love don't let me go

efter att ha ägnat förmiddagen åt att kompensationspluggat för taktikskolk så funderar jag nu skarpt på att gå och utnyttja en julklapp.. ansiktsbehandling och lite färg i brynen vore inge fel! skulle behöva fräscha upp den där kaluffsen också.. det ser så risigt och torrt ut! kanske en inpackning eller en toning gör susen? för jag äter faktiskt 500 g frukt och grönt nästan varje dag, så det kan inte vara det.. what's wrong malls??!?

läste ronnies blogg om alla hjärtans också.. han påpekade något med den slutgiltiga innebörden att alla hälsosamma par inte gör någon grej av alla hjärtans - och det tror jag på! gårdagen var som vilken kväll som helst, men minst lika mysig som andras speciellt anordnade dagar!

och imorn blir det att med lånad bil (mattias pappa är snäll för två!) att åka en kortis till skolan, sen till karlstad! wiho! och nu har jag till och med en slant så det kan nog till och med bli att hänga in jackan på nöjjes.. :]

tack brevbärarn'!

har fått avi för paket på posten OCH ett gult kuvert med världens bästa handstil! wiho. jag gillar post! och ännu mer när man öppnar det gula och det trillar ut en slant + ett kort på världens sötaste unge (tro't eller ej, men jag var bedårande som barn!). kortet är taget 2/8 -88, så jag är alltså drygt två år och dundersöt. passade bättre i lugg då! I need som serious help with my hair right now.. det ser ut som en kaluffs bara!

men i alla fall så är det världens bästa mamming som suttit och pysslat. ritat hjärtan och skrivit en liten vers! vet bara inte om hon stavat fel till universum med flit? "..varmaste hjärtat i hela uneversum" - det ser gulligt ut i alla fall. som en bebis som pratar typ.


nya dagens hahaha

http://www.tjuvlyssnat.se/stockholm/nu-nar-jag-forsoker-att-se-ut-som-60#comments
precis så ska jag bli när jag blir gammal!! som gubben alltså! påminner om stig som prompt skulle ha schampoo med vooolym =) och allt blir så mycket finare på värmländska! loove it!

dagens buää

kom på mig själv med att sitta o räkna på hur mycket alkohol jag får dricka i helgen.. är ju tvådagars planerat, men vettetusan hur budget man kan göra det! när man börjar fundera på om man tjänar mest i alkoholhalt på att köpa chatouea (stavas??!) de garage eller typ fulöl är det lite illa. någon lycklig kommer nog slinka ner iaf! men utgång blir det nog jävligt budget på.. för här dansar inte slantarna hambo i ploskan direkt.

dagens wiihoo

jag & fanny ska bli arbetskompisar!! wiihoo :D

NOO!

jag var dunderhungrig och inte speciellt sugen på att laga något special..
so, en soppa blev det.. eller inte. för fy fan vad äcklig den blev. eller inte äcklig, bara oerhört motbjudande..
så nu ska jag trotsa och äta chokladglass istället!

och alldeles tomt i sängen är det.. förutom tre lakan, fyra kuddar och två och ett halvt täcke då..
allt som vi gjorde den stunden vill jag göra nu!!

YEES!

läste någonstans om en grej som är kul att göra.. och det är verkligen mitt nya nöje! kom och tänka på det när mari skrivit att hon låtsades snatta något bara för att de kastade misstänkande blickar.. typ. man ska i alla fall utföra något riktigt självklart och sedan utbrista "YES!" - samtidigt som man gör ett litet segerryck med armen..

ta ut pengar, ta din hundralapp och så YES!
hualigen vad folk ska tänka.. jag skulle bli galen om någon gjorde så.. typ tro att han fått ut tusen triljoners för mycket pengar. lika när man går ut från någon butik.. YES!

det roligaste vore dock att dra hem någon från krogen, knuffas lite i ruffen och utbrista "YES!" när det går - och sedan vända sig om och somna. snacka om att ta det som en enmansrace!!

out of my head

gosh - sedan rikard skickade fairytale gone bad så har jag lyssnat på den hur mycket som helst.. och det är i alla fall någon måndag sedan.. hahaa.. måste låta min felskrivning vara kvar! det var någon månad sedan, men det lät skoj med någon måndag sedan. ja, låten är dunderbra i alla fall! helst på hög volym.

och snart kommer systrarna! först måste jag upp till campus igen. BAH! glömde skriva ut en massa.. sen ska jag leta stjärtlappar! har hittat världens monsterbacke runt hörnet så imorn blir det racing av! äta, läsa, handla, laga mat, jobb, dammsuga.. nu måste jag!

först lite cred till mads också för kärleken på posten!

taikoon I am

http://www.hitta.se/SearchCombi.aspx?SearchType=4&UCSB%3aWflWhite=1a1b&UCSB%3aWflPink=4a&UCSB%3aTextBoxWho=&UCSB%3aTextBoxWhere=nygatan+50+%f6rebro

se där ni! där ska man bo.. skrev på kontrakt för lite drygt en timme sen! 48 kvm mitt på stan.. inte så illa pinkat det! och detta styrde sig på mindre än 48 timmar.. :]

rutmage deluxe på postorder?

http://www.tjuvlyssnat.se/2007/02/world_class_fit.html

precis så är det att vara pals med alla er!!
fan, beach 08 kan bli..
det återstår att se :]

RSS 2.0