morning glory

woman
det här är damen som skall präntas på kroppen, med vissa justeringar och texttillägg och en blomma eller två. kommer nog bli galant när jag fått det som jag har tänkt!



snö

och jag hade inte klagat alls om jag också fått vakna med det här utanför fönstret. nog för att det är ett par mil norröver L-a, men förtjänar inte pennybridge lite snö också?

new old thing

min piercing är tillbaka.. tryckte i den för tio minuter sen. det var ju värt när jag ändå sitter o pillar med massa pennor i hålet. nu kan jag fundera ordentligt igen, även om man ser ut som ett chipsmongo när man biter på insidan.

stars are blind

bortsett från en vända på stan (spritbolaget mest) och viss matlagning har jag inte gjort mycket nytta idag. sitter med ett jägermeister-pannband som alla hade på hultsfred för något år sedan (skapligt avensjuka vi var då) och njuter av sooo-len. den värmer, men det var bara en plusgrad imorse kring sex. lyssnar på paris hiltions "stars are blind" och hatar att jag älskar den. tror jag kommer undan ändå eftersom hon säkerligen inte sjunger själv, har skrivit låten eller komponerat någon musik - så att acceptera att man faller för mainstream baktakt är ändå inget 7milakliv (som jag däremot INTE gillar) för mig.

nu har jag i princip hela idéen klar till nya tatueringen också. har hittat en råfin illustration som ska kombineras med allra käraste syster tema. så amanda och nathalie kommer hamna på vänstra skuldran/armen och salikons rosor likaså. får kila ner till kusin och be han teckna upp alltet och sen är det bara till att köra på!

mer mys i solen nu, sen när hockeyn börjar SKA jag sitta och plugga heela perioderna. då sitter jag still i alla fall :)

me what a gnus night out!! or in. just a little bit gnus would be greeejt!

act like it was true

oh, ersana kom som en riddare i blänkande rustning! snacka om att tjejen visste vad jag behövde en kväll med en oändlig hemtenta. långa, smala och med menthol - men ack så värt!

annars har dagen varit jobb, och slösande av pengar. gosh, hamnade på stan (nikola spelade på najzprajz!) och alla vet vad som händer där.. kom hem med trosa, bh, halsduk, diadem (flera, men vad fan heter det i plural?), tröjklänning, leggings, presenter åt tosis, ett skärp och hårfärg. inte så illa pinkat.

dagen var också en resa tillbaka i tiden. det händer saker med polisanmälan. en jättefin gubbe på länskrim i karlstad styr upp. ringde till mig idag efter mors besök igår - och ja, det kom lite tårar. självfallet är det råhårt att gå tillbaka till den natten sommaren 2004. men fan, nu ska jag kämpa för mamms. ingen har någon jävla rätt som han har tagit sig. grov kvinnofridskränkning ger max 6 års fängelse, och ett minimum på 6 månader. nog för att han är ute efter fyra, men fan så värt. thomas är en ängel och ställer upp. det är skönt att du finns! det är inte så många som vågar kolla i almenackan och se vad som närmar sig för mig. ett jubileum ingen vill fira, men jag ska göra något fint av det. jag längtar tills nästa fredag efter kl 19! då är jag fri!

beauty school drop-out

jag kanske ska fundera på att byta studiebana? saxat ur dagens anteckningar:

"Utlösningen är en del av upphörandet"


Tamejfan, det kan nog alla damer jag känner sätta sig på iaf! haha. Skitkul säger jag. Understruket och markerat med en stjärna. Det är sånt som är viktigt att lära sig, så man inte misstar sig och tror att det är den som är upptakten. Nu känner jag mig så rolig dock att jag inte behöver plugga.. Hej korrisar här kommer jag! Har upptäckt en tjejkonflikt här redan också tror jag.. Det är lite gängindelningar for sure i alla fall. Får bjuda på lite latteslurp så blir dom nog sams! Eller att komma överens i alla fall.

dagens dissar

precis i p3:
"och här kommer de gamla hårdrockarna i backyard babies som blivit poppare på senaste tiden.."


undrar hur glada dom skulle bli av att höra det. även om dom kanske inte bryr sig så finns det säkert någon intatuerad brud på någon av deras armar som hade vridit mungiporna neråt!



förut på tacobaren:
"och du ska ha vegofärs ser jag.."


vafan, inte ser jag ut som någon djurrättsaktivist heller? men det kanske är en komplimang för en låtsasvegitarian som mig (det är ju faktiskt inte kyckling i köttfärs). eller så var det en pik för att jag såg ovårdad ut helt enkelt (ja, vissa fördomar har man).


och nej, hemtentan går inte bra. frågorna är svåra, och jag är trött! men jag trivs i min korridor :)

strö lite socker på mig

okej, idag gick startskottet för: plugg plugg plugg. hemtenta i statsvetenskapen och sen är det tenta i handelsrätten nästa fredag. och hemtentans frågor är skapligt övergripande - MYYYCKET att läsa. burr. så nu blir det inget liv i ett par dagar (lite jobb, lite träna och en kompis kanske... ibland rebecca, ibland). min disciplin står nu inför sitt största test hittils. bloggar jag för mycket ska jag slå mig själv. snacka om ovärt.

värt att bli skitfull på mintuu i helgen dock. skitvärt att äta pizza till frukost och duscha av tröttheten. kalaset var fint, mitt ute i skogen och jag var inte yngst (en bäbis med). paketen var fina (barbaras är standard) och maten god. back in örebro så är det, ja.. som sagt: bara plugg. fast nu ska jag iväg o jobba. så det så! (börjar bra..)..

vill bo i götlaborg! men örebro känns bättre & bättre.. varför kan bara inte alla man bryr sig om bo på samma ställe? jag ska bli diktator.

leva's polka

fan, att jag inte kan låta bli proffice hemsida. har hittat jobb (i alla fall två) som jag VILL ha, som jag vet att jag kan få. vore jäkligt skönt med en lön, en rutin - asch, skit i den - jag är trött på att inte ha pengar! jag vill kunna jobba och plugga samtidigt! jag vill ha två mig. en som lever det fina studentlivet, och en som tjänar pengar så den första har råd att leva det fina studentlivet i mer än två veckor efter låning. jobben finns kvar, det löser sig - som mamming skulle sagt. och det gör det säkerligen. wtf, när jag trivs som attans med tillvaron och har det bra finns det ingen anledning till förändring. men, sen (efter skolan, mellan skolan - whatever) vill jag bo i utomlandet! plocka apelsiner!

dagens skratt var fredriks flipflops: "vadå... ser det ut som jag fryser?" i like!
dagens jobbiga (men sköna) var core-passet. jag har magmuskler jag inte trodde fanns.
dagens onödiga var att gå in på najzprajz: det blev iguana party, jamie meyer och electric six som fick berika min skivsamling.
dagens nytta är att jag faktiskt har läst lite i aktiebolagsrätten.. det är tenta SNART, och innan det ska jag göra en hemtenta också. det löser sig!
dagens depp: missar helt off + promoe + timbuk på arena.. OCH uscb allstars i linköping. varför fyller folk år för?!?! damn. (fast det är väl tur att malls gör det iaf - för det är tur att hon finns! fast kunde inte mamms ha tryckt på lite så du ploppade ut dagen innan?)

one love?

jag har många nya kärlekar. just nu är den första tias vattenkokare som jag nallat hit. den är så liten och smidig att jag har den i badrumsskåpet. perfekt för mig när jag fryser!

och en annan kärlek är min snabb-cappuccino från buzzador - i like. men det vore ännu bättre med alla smakerna som dom har på fik, så jag har köpt en hushållsarom från ekströms (pepparmint) att ha i. kan bli mycket kärlek i koppen där.

den tredje (ingen inbördes ordning) är definitivt nicola sarcevic. har kärat ner mig i hans low-lostlove-rock-singwriter-röst.

en annan kärlek är min tablettask från tria (fackförbund som hänger uppe på oru jämt). en grön, som det står "tre säkra fack på". poängen är den att det är tre kondomer i den. jag gillar humorn!

ikea är min nästa kärlek. och verkligen, verkligen all förvaring jag fått i ordning nu.. jag har lådor som är tomma för att jag inte vet vad jag ska lägga i dom. det är stort. och mina akvarieblommor som jag har i vas som bokstöd. det är innovativt!

viss kärlek har jag till min nya (!!) mobil också. w810 walkman.. mums! bra som bara den. har hur härlig ringsignal som helst så svarar jag inte så sjunger jag bara istället. med den har jag förevigat förra veckans projekt också. fixade till vardagsrummet träligt snyggt. boondock saints är temat för er som inte ser!

      

mkad

sf

en gubbe är min, och en hans.. med min konstnärliga gen borde det inte vara svårt att gissa vilken jag målat! haha.

jag gillar att jag äntligen hittat inställnigarna så jag kunde aktivera touchpaden till klick-läge. inge mer mus för mig!! (???... nä, tack iofs)


dagens sanning

Arguing on the internet is like running in the special olympics. Even if you win, you´re still retarded.


Cred Stoffe. Och tjuvlyssnat.se är fortfarande lika bra! Om inte bättre.. En massa kul från Karlstad & Örebro där nu också. Bäst att passa sig.. Annars vore SMK med Malle Rules! Gosh, Göteborg gör vilken regning gråa dag till ett saftkalas! Och mamma väntar på tomten.. Och jag är nyfiken :)


finaste!

bröl. kom hem (med en cykel. wiha! gratis.. WIIHA!), skulle lägga mig och läsa.. huvudet dog, jag gick till datorn med orakade ben (malls!! i want) och klorlukt kvar i håret - och halsen dog. nu har jag proppat i mig TVÅ alvedon (jag tar aldrig någon!) och ska lägga mig och kolla på femman (jag har inte haft den på ett år!). det känns som jag vill kräkas, slänga mina halsmandlar (som ska vara borta?) och fräsa ut halva hjärnan. skulle hellre sätta på en tvättmaskin än att dö.. men vem skulle inte? ;)

hops jag är pepp imorn så jag kan övertala någon att klippa mig i nacken (svårt att nå själv) och poppa popcorn i kasrull i fannys vååning. jag saknar girlsen, men nu är dom äntligen på behörigt avstånd! me like tybble.


old friends never stay

på plats i nya lyan, eller rummet.. studentkorridor it is! och jag gillart.. verkar hur bra som helst! lite kartonger o dret kvar,  men i stort är allt på plats. och gustavsvik blir! men jag har DUNDERont i halsen.. raka benen kanske i alla fall?

nothing worth having comes easy

RSS 2.0